🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 558
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Мелани, не е лесно, правят се опити, търсят се варианти, предполагам, че не винаги и не на всеки тумор може да се повлияе, а специално в историята, която цитирах, от 12 души, умряха 11, така че изобщо не става дума, че е проста работа.
Не е невъзможно да се случи подобно нещо.

# 346
Те нашите са корифеи. Единствени по рода си.
В Анатомията също е фантастика, но някак по обрано го правят, поне детайлите са им изпипани.
А тука пет за четири, серии на конвейер без грам мисъл и логика по между си.

# 347
Днес съм затрупана с работа, докато се усетя и вие колко много сте изписали😃
Няма да се учудя ако наистина се окаже, че Банков е излекувал Пепе от рака 😂
Ще е многооо тъпо Лора да се върже на Мазов на манипулациите, ама го обича, то е ясно.
Цонев не знам какъв директор е, дават го само да се размотава.
Щастлива съм, че поне Стаменова ни спестиха.
Иначе наистина за разговорите на Зорница и Виктор в началото уж големи приятели бяха, а сега, когато той видимо е съсипан - нищичко. Можеше да дадат един разговор, тя да го подкрепи като приятел. Ама нали целта е изпълнена -изгъбаркаха се с фенките и няма нужда вече. Ей така, почват нещо, зарязват и така до откат. Що не?

# 348
  • Берлин
Барби,докато има кой да ги гледа,ще си правят каквото поискат. Жалко за похабените възможности. Резултатът този сезон е ...да кажем плачевен,че епитетите са ми силни и груби за видяното

# 349
Гледам, че не сте коментирали заразния Банков, който вместо да си иде в къщи и да се лекува, броди из болницата, оперира дори и сее зараза наляво и надясно.

# 350
  • Пловдив
Гледам, че не сте коментирали заразния Банков, който вместо да си иде в къщи и да се лекува, броди из болницата, оперира дори и сее зараза наляво и надясно.
Ами...той се излекува  Mr. Green виж каква свежарка е! В предните епизоди само кихна и беше с Т и сега нищо!

# 351
Някой беше писал, че докато няма нещо конкурентно хората ще си гледат ОЖ. Така си е, те просто си лежат на това ухо, че са много гледани и харесвани, ама ще видим докога, защото с всеки сезон затъват все повече. Доста хора като цяло гледат без много мисъл, ей така просто да върви нещо и може би затова дори и да правят страшни тъпотии, пак ще се гледат.

# 352
  • София

Не си права, значи Simple Smile. Банков от добро сее зараза и вируси, за да може всички знайни и незнайни туморни клетки да бъдат атакувани и по този начин пациентите да се излекуват. Simple Smile

# 353
  • Ню Йорк
Те нашите са корифеи. Единствени по рода си.
В Анатомията също е фантастика, но някак по обрано го правят, поне детайлите са им изпипани.
А тука пет за четири, серии на конвейер без грам мисъл и логика по между си.

Българските доФтори са гении, сега някой и Нобелова награда ще отнесе  Joy Joy Joy

# 354
  • Разпиляна във въображението
Лора трябва да е наистина адски тъпа, за да се хване на глупостите на Мазов. Кой човек, с поне два грама здрава мисъл, ще тръгне да краде флашката на работодателя си, за да разбере колко пари ще му даде за длъжността?!?!

А Банков и болестта - така подпомага финансово болницата - доразболява пациентите, пътеките се изпълват, парите текат като река.

# 355
Някой беше писал, че докато няма нещо конкурентно хората ще си гледат ОЖ. Така си е, те просто си лежат на това ухо, че са много гледани и харесвани, ама ще видим докога, защото с всеки сезон затъват все повече. Доста хора като цяло гледат без много мисъл, ей така просто да върви нещо и може би затова дори и да правят страшни тъпотии, пак ще се гледат.

Аз го писах това. Такива са моите наблюдения сред познатите ми, а и по себе си съдя, докато нещо друго не ми спечели вниманието, ще си гледам ОЖ колкото и да е тъп.
Просто няма да му обръщам толкова внимание.

И наистина повечето хора гледат сериала /а и не само него/ просто за фон, докато готвят, вечерят и покрай разговори и странични занимания не обръщат внимание на детайли и подробности. Бях дала пример с това колко хора от ФБ не помнят или не са разбрали, че Ина имаше мъртво раждане и се чудеха къде е детето...

На мен често ми се случва да пропусна част епизода покрай лудницата вкъщи вечер и на другия ден си пускам пак епизода, но защото съм си вкъщи и имам възможност.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 16:13 от Ванилия*

# 356
  • Бургас
мда, и аз съм от зрителите, дето гледат отгоре-отгоре и превъртам части, които са ми скучни, та пропускам туй-онуй, а като сложим за капак и неправдоподобните, неочаквани и тотални обрати в чувствата и поведението героите, съвсем почвам да губя интерес, имам чувството, че епизодите се пишат от различни сценаристи, които нямат никаква координация помежду си

# 357
.....И наистина повечето хора гледат сериала /а и не само него/ просто за фон, докато готвят, вечерят и покрай разговори и странични занимания не обръщат внимание на детайли и подробности. Бях дала пример с това колко хора от ФБ не помнят или не са разбрали, че Ина имаше мъртво раждане и се чудеха къде е детето...
На мен често ми се случва да пропусна част епизода покрай лудницата вкъщи вечер и на другия ден си пускам пак епизода, но защото съм си вкъщи и имам възможност. 

И аз доста работа си свършвам ,докато  гъгнат  и съскат неразбрано , но за разлика от теб , вече не си го пускам допълнително , за да възстановя пропуските . Даже и в темата започнах да чета само от последната страница .
Нещо съвсем  изстинах към  "най-великия медицински български сериал" .
Във вторник по Фокслайф след ОЖ има от 21ч и от 22ч. два  лекарски сериала , които завират нашия направо в кучи г-з за съжаление .

# 358
Банда, готови ли сте за ред сълзи, ред сополи тази вечер? JoyJoy

# 359
Dona, от известно време чета твоите анонси с по-голям интерес, отколкото да гледам тоя садистки сериал. Simple Smile

П.П. Това, което видях в началото на епизода, много ме натоварва, затова днес ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт