🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 556
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Адмирации за артистката (не знам името), която играе Дарина.
Не е актриса. Сценаристката е. Христина Апостолова е. Понастоящем жена на Милошев и бивша жена на Рачков и Димо от "Пиф". Също така майка на Пепе (който наистина е Пепе - Петър Милошев) и Коко (Димитър Рачков младши).

Нещо си се объркал/а.

# 436
  • Пловдив
Адмирации за артистката (не знам името), която играе Дарина.
Не е актриса. Сценаристката е. Христина Апостолова е. Понастоящем жена на Милошев и бивша жена на Рачков и Димо от "Пиф". Също така майка на Пепе (който наистина е Пепе - Петър Милошев) и Коко (Димитър Рачков младши).
Кали, не е тя...жената на Милошев е друга.
Тази беше жена на оператора ли...режисьора ли нещо такова.
Това е звездното семейство  Mr. Green

# 437
😂

Дария Вацова се казва и е съпруга на оператора Иван Вацов.

Милошева е съвсем друга.

Не съм съгласна, че Калин е бил черна овца. Поне аз определението черна овца го приемам за някой, който вечно е очернен и нарочван без винаги да има причина за това.
А Калин си беше пълно лекенце, след това се превърна в любимец.   

# 438
Милошева си мина реда вече.
Тази актриса е друга

# 439
Калин беше от добрите, като изключим началните сезони.

# 440
  • София
Калин беше от добрите в 4 и в 5 сезон, преди това беше - хмм противоречив образ. Така че си е минал и той по пътя на черните овци.

# 441
Хич не ми беше противоречив на мен. Мамино синче, свикнало да получава всичко на готово, да си върти схемите с тати и унижаваше гаджето си.

# 442
Имаме анонс Simple Smile

Неочаквано писмо изправя Банков пред съдбовен избор в „Откраднат живот:Любовта лекува“
Състоянието на Пепе се подобрява, а д-р Банков е щастлив, че всъщност му е помогнал, а не му е навредил. Неочаквано обаче в болницата идва куриер с писмо, което неизбежно ще го върне назад в миналото и ще го изправи пред съдбовен избор. В пристъп на ярост д-р Банков ще изхвърли писмото. Какво пише в писмото? Кой ще го намери и по какъв начин ще изтълкува съдържанието му, предстои да видите тази вечер в 21 епизод на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Междувременно, чувствайки се застрашен за позицията си в болницата, д-р Табаков си позволява да навлезе в личното пространство на свой колега. Това отключва поредица от събития, които ще променят завинаги живота на един от лекарите в болница „Света Анастасия“.

# 443
  • София
Ха, ха, Банков ще изхвърли писмото. Табаков сигурно ще го намери, ще го прочете, ще каже на Банков, че Виктория е болна и чао, чао Банков завинаги от сериала. Sad

# 444
Онли, абсолютно същото и аз си помислих.
И Банков ще е поредният "излекуван" с любов, който просто ще изчезне.

# 445
  • София
Едеее,пепел ви на устите!

# 446
  • Пловдив
Ха, ха, Банков ще изхвърли писмото. Табаков сигурно ще го намери, ще го прочете, ще каже на Банков, че Виктория е болна и чао, чао Банков завинаги от сериала. Sad
Е...Банков не му пречи на него?

# 447
Аз не вярвам Банков да хвърли писмото без да го прочете.
Това е малоумно!

# 448
Едеее,пепел ви на устите!
Това за заминаването на Банков вече го знаехме, не е изненада Simple Smile

И Банков ще е поредният "излекуван" с любов, който просто ще изчезне.
Странно разбиране за "излекуван" имат тези хора от екипа Simple Smile

# 449
  • София
Е...Банков не му пречи на него?

[/quote]

Виктория му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт