🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 553
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Хм, явно са ми дали грешна информация...

# 466
Магда сега просто си е досадна клюкарка, вряща си носа навсякъде.
Ама и интриги заформят в тази болница, те не им оставят време да работят на докторите.  За Мазов съм без думи -ще пуска кино на оперативката ли? Ега ти гнидата е. А Лорчето колко тъпа продължава  да бъде....
Съжалявам, че ще изкарат Вергов от сериала.
Имам въпрос, уж не съм пропускала серия - какво стана със Стаменова? Не я дават в болницата, изписаха ли?

# 467
  • София
Интересно ми е дали ще вкарат някой нов герой. Верно е, че Банков нямаше история, но напускането/ отсъствието на Вергов ще отвори дупка и се чудя как ще я запълнят. От толкова хирурзи останаха само Христо, Тасев, Романова и Пенев, последните без това се вясват от дъжд на вятър, а на техен гръб е и спешното.

# 468
Ама Роси, те оперират вече толкова рядко, че не им трябват хирурзи. Joy

# 469
  • София
Ама Роси, те оперират вече толкова рядко, че не им трябват хирурзи. Joy

Уфф, аз все забравям, че само заглавието е Медицински сериал, а всъщност си е драма сапунка Simple Smile

# 470
# 471
Интересно ми е дали ще вкарат някой нов герой. Верно е, че Банков нямаше история, но напускането/ отсъствието на Вергов ще отвори дупка и се чудя как ще я запълнят. От толкова хирурзи останаха само Христо, Тасев, Романова и Пенев, последните без това се вясват от дъжд на вятър, а на техен гръб е и спешното.
Като няма коремни операции, ще наваксват с такива в неврохирургия. Нали Табаков ще има асистент, ще кълцат там мозъци и нерви до припадък Joy Обаче то като гледам, няма пациенти за никакви операции Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Май до края на сезона ще им окапе аудиторията...

# 473
  • София
Като няма коремни операции, ще наваксват с такива в неврохирургия. Нали Табаков ще има асистент, ще кълцат там мозъци и нерви до припадък Joy Обаче то като гледам, няма пациенти за никакви операции Simple Smile

Ейй, вярно. Имаше някакъв от Биг Брадър, който щеше да влиза в сериала. Хмм интересно как ще е асистент - да не стават Университетска болница или ще си е хирург, който ще асистира на Табаков.
http://green-news.bg/%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BE … JclbVgDXBPphX9XYc

# 474
Като Банков се махне, да вземат малко Табаков да покажат. Не че съм примряла за него, но ми писна да гледам Магда, Лора и Мазов. Направо акъла не ми го побира как имаш някакви супер взезди, караш ги да обикалят като мухи без глави вече два сезона, някои се появяват от дъжд на вятър, но Магдетоо... Магдето е всеки епизод, най-важната от всички. Сън не заспивам, ако не видя Магдините вълнения поне 30 минути на вечер Neutral FaceMisc Gun

# 475
Че Магда, кога е била нещо различно от клюкарка и надничаща нахално в живота на колегите си любопитка, та чак сега на някои им прави впечатление?
Винаги е била такава нахално натрапчива женица от първи сезон.

Нали някакъв нов неврохирург ще влиза Илия намкойси.

# 476
  • София
Първо Табаков, застрашен от Виктория, ще размаха молбата за напускане и ще поставя ултиматуми на Ина. После, когато си подсигури шефското място ще си вземе асистен.

# 477
  • Разпиляна във въображението
Нагъл и амбициозен - като за Галя е Simple Smile

# 478
Ако това, което си написала е за Табаков, мисля, че не е нагъл.
Той е ученик на професор светило в областта си и подкрепян от него, непрекъснато четящ и отдаден на работата си. С право има самочувствие и до сега с нищо не се е компрометирал.

При Галя имаше доста действия, които я характеризираха, като не дотам добра в професията. За характер да не говорим.

# 479
  • Разпиляна във въображението
Аз съм видяла повече професионализъм от Галя, отколкото от лансирания Табаков. Иначе е нагъл - бързо поиска мястото на починалия си ментор. Не беше хубаво и Цонев го каза. Отделно се дръвчи излишно и то на колектив, който познава буквално от часове.

Общи условия

Активация на акаунт