🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря Москита,има резон.

# 541
Мириел, и аз бих сложила около 2.50 на това - че Зорница ще замине по примера на Банков - или при Марио или другата ми теория е, че ще отиде да лекува някои африкански дечица.
Но с Табаков категорично не я виждам в момента, просто този човечец няма достатъчно епизоди, че да стане читав, като някакво недорасло момченце е.

Амбър, аз си мисля, че ако са знаели от самото начало, че в шести сезон ще се върне обратно, щяха историята на Марио и Зорница да я оберат и да няма приказки за принца, хвърляне на врата, пръстени, планове за сватби и т.н. Щеше да е ясно от самото начало, че тя си страда по Банков и че си го чака него и като се върне, съвсем плавно да минем към това да се преоткрият. Обаче те и така направиха Зорница да изглежда леко шизофренично. И в шести сезон ни оставиха да се чудим за много неща относно нейните действия, а сега в седми пък ни внушават различни. Не знам дали е неспособност да се справят или просто заиграването с феновете им играе лоша шега. Но в един сериал не би трябвало да остава съмнение героите какви и защо ги къдрят.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 22:27 от Mosquita

# 542
  • Разпиляна във въображението
Проблемът ми със Зорница в момента е, че не прави нищо. Само махна косата си и какво? Ръси някакви мъдрости, но изобщо върви ли към оправяне? Зациклила е на едно място и нищо.

Галя и Петър направиха една мааалка крачка.

# 543
Както много пъти сме си говорили, кофти е, че работят на парче без обща рамка за случващото се.
Основният проблем е, че въобще не знаят ще има ли нов сезон, камо ли кои ще са налични да снимат.
И от там идва това, че хем трябва да развиват някак линиите, хем трябва да имат готовност да приключат.
Според мен, ако имаха договор колко точно сезона ще снимат и кога ще сложат финал, нещата нямаше да са така.

# 544
Абе и американците не са наясно колко сезона ще има, решава се в последствие, но някак по нормално се случват нещата

# 545
  • Берлин
Ами то излизането на Банков не означава,че в осми сезон няма да се появи с Виктория и те така да края на света. Пази,Боже това да пеодължи (сериалът).
Знаете отношението ми към Зорница - грозна ми е външно и вътрешно,в каквато и конфигурация да я набутат - все ще ми е излишна. Не харесвам артистката в никакъв вариант като външност и като артистично присъствие. Точно затова не успях да приема историите й с никого. А с Табаков или не - все ми е тая с кого ще е тя

# 546
  • София
Абе и американците не са наясно колко сезона ще има, решава се в последствие, но някак по нормално се случват нещата

Именно, а и в случая нашите знаеха че ще има и седми сезон и пак омазаха здраво всички истории.

Не вярвам Вергов да се върне отново. Със или без Виктория историята на Банков приключи. Най много за една две серии да се появи, ако има нов сезон

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:27 от rosi_ta

# 547
Съдейки по поста на Вергов, официално се сбогувахме с Банков. Този път ги поздравявам за ясния и категоричен начин, по който заявиха приключването на участието му.

https://www.facebook.com/53701804688/posts/10158343760619689/

# 548
E, той и монологът беше достатъчно красноречив:
Аз бях доцент Виктор Банков. Един
сравнително щастлив, сравнително
нещастен герой.
Време е да сляза от
сцената на своя спектакъл
и да
продължа живота си свободно. Без
страх и без очаквания
...............
 Благодаря за всичко, което
преживяхме.
Минахме през ада, за да
разберем, че и след него има живот.

Благодаря за любовта. Благодаря за
книгата, която написахме. Благодаря
и че я затворихме заедно. Тръгвам!"

# 549
Може ли някой да ми разтълкува какво имаше предвид Кръстева с думите си към Огнянова, че може би тя иска Банков да направи нещо, което тя самата не смее.

# 550
Може ли някой да ми разтълкува какво имаше предвид Кръстева с думите си към Огнянова, че може би тя иска Банков да направи нещо, което тя самата не смее.
И аз това не го разбрах. Това намек за Банков ли беше или за Марио?

# 551
За мен, че и тя трябва да се бори за щастието си...... дали с Банков(явно вече с него не може, дали с друг....), а не иска, като се е оставила само на работата и не допуска никой около себе си.

Накрая явно и на нея ще се наложи някой да я побутне, но в каква посока - .......

# 552
Моски, освен да се окаже, че е това, което всички любители на двойката Марио - Зорница желаят да се случи Wink

Даниела, харесва ми твоя прочит Simple Smile

# 553
Перличке, аз затова питам независимите наблюдатели, щото на нас лесно могат да ни се привидят разни неща Joy

Но обяснението на Дани, че й говори общо, че не смее да си потърси щастието, ми допада.

# 554
ФБ ще блокира от  реките от сълзи . Ю.В. се спаси от потъващия кораб , направи го почти навреме .
Не мога да повярвам ,че представят Ина и Лора като такива гъски .
Хареса ми само как в операционната Поли каза - значи и аз съм мъж /който  само работи , за да не е самотен/ , а Кая най-после с усмивка се включи в играта .
В следващия епизод Зорница пак ще дава съвети /на Галя/ . Става досадно ,че я превръщат в Жени 2.

Общи условия

Активация на акаунт