🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 502
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Аз ли се бъркам незнам,но имам спомен,че назад в темата се коментираше сцена край някаква пропаст май беше.Нещо свързано с Фотев и май и Банков имаш снимка от там и се говореше,че и той ще участва в тази сцена и как точно ще се озове и той там..поправете ме ,ако нещо съм оплела конците😁

# 556
  • София
Свърши се с доцент Банков в шоуто. Жалко, че не можаха да му намерят място и хубав сценарий. За това вина може да носи и самият Вергов, който първоначално бе само за един сезон. Но това не ги извинява за малоумния сценарий за сезон 6 и цялата сапунка около Зорница, Марио и Банков. Опропастиха и тримата герои с тази връзка. Нищо не постигнаха. Този сезон Вергов изобщо можеше и да не го снима. Ще се запомни с прословутото кихане с което уби тумор и това е. Жалко е да имаш такива силни актьори и герои и да ги пропиляваш с лека ръка. Карамазов е друг такъв пример.
Хареса ми как изпратиха Банков. Персонала наистина го обичаше, викаха си му ''шефе'' с уважение въпреки, че отдавна не им е шеф. Не ми хареса обаче, че отново му спуснаха драмичка ей така на изпроводяк. Явно семейство Адамс (Милошеви) без трагедии и драми не могат. Защо след всичко, което му се струпа и преживя го изпратиха при следващата сигурна смърт? Който вярва в приказки нека си вярва, но за мен разсейките значат сигурна смърт и го знам от личен опит. Сигурно и остава и малко време на Виктория и тя иска да изживее това време с любим човек. Ок, това е силно, но защо? Не можеше ли това инфо да ни го спестят и да си кажем, е Банков ще е добре и ще открие щастието отново. Вместо това ще погребе поредния обичан от него човек. Толкоз.
Трагедия.

Зорница ми хареса как сви сърмите на онова чучело Табаков. Извинявайте но такова недоразумение отдавна не съм виждал. Това е най-ужасния и нелеп образ, който са вкарвали до тук, а и самият актьор е меко казано посредствен. Също така ми хареса как Зорница гледаше влюбено и изпиващо Банков. Всеки път когато виждам как Зорница гледа Банков ми се струва, че ще му се нахвърли. Как пък един път не погледна по този начин Марио. Явно си е и до химия... Диана и Юлиян доколкото знам от вас не могат да се дишат в реала, но пък за пред камерата са трепач когато са заедно и прехвърчат искри, особено визирам от страна на Зорница към Банков, не толкова обратното.

Ина почвам искрено да я съжалявам и да и се чудя докога ще търпи този тормоз. Това зрели доктори ли са или някакви пубертети? Този Табаков къде се намира да влиза така с взлом и да нарежда все едно си е в къщата??? Това е толкова нелеп и тъп сценарий, че думи нямам. Кой ще се държи така нагло със собственика и човека, който дава парите? Тия изобщо връзка с главния имат ли?

Петър и Галя с хубав, откровен разговор. Да видим докъде ще доведе. Ние тук нали все повтаряме, че никой не разговаря открито за проблемите с най-близките си, а вместо това с лекота лъжат за щяло и нещяло. Е, Петър и Галя разговаряха, да видим какъв ще е резултатът сега.

# 557
Привет, дами, приемате ли нови хора?

Чета ви от известно време, но все не се включвам. След снощи е време Grinning
И аз съм на мнение, че похабиха Вергов. Не знам какви са им отношенията с Диана Димитрова извън сериал (имах подозрения, че нещо не се харесват), но наистина са много добри партньори на екран. Ясно беше, че няма да ги съберат повече, ама нужно ли беше наистина пак да му изсипят драма на главата? Close

# 558
  • Пловдив
Чакам Бим бам да сподели още нещо. Може и на лично.

Сега вече ще чакаме какво ще стане с останалите. Все още залагам на Зорница да се върне при Марио Simple Smile
тук пък кааак не дадоха веднъж тя да се сети за него?Да му звънне или нещо свързано...край!Като отрязано от раз там стана и точка!

п.п.Врабчо сигурно пита Кръстева защо се грижи толкова за момичето и защо тя и плаща престоя в болницата...

Ще ми липсват разговорите на Банков и Врабеца...

# 559
  • Разпиляна във въображението
Пропуснала съм това с разсейките. В писмото не пишеше нищо такова. Канеше го да отиде при нея, защото й липсва.

# 560
Дяволче, да, трябваше ли да ни казват за разсейките, като знаем какъв ще е изхода в голям процент от случаите. А може Банков и на нея да кихне и ааааа, чудо станало Joy

Табаков продължава да ми напомня на Шелдън(най-любимият ми герой изобщо и вероятно затова не ме дразни толкова колкото вас Grinning), абсолютно, гига, мега магаре. Ама пък се е поразмекнал или поне към Зорница, тя към него - не. Grinning Очаквам да се поокопити към края и да влезе в релси.

# 561
Мириел, Кръстева се обади по телефона на Виктория и разбра, че има разсейки.

Mystic woman, дадоха в началото - Банков попита Зорница Ковачев вдига ли й тя му каза, че да и финално е решил да остане в св. Кирил заради нея. Стига ни толкова Grinning

Майче, лошото е, че за момента в Табаков виждаме неандерталската му част само. Колкото и да ми е забавен и смешен, трябва да започне и да се очовечава малко.

# 562
  • София
Аз съм 100% убедена, че излизането на Вергов е по негово желание и той е искал да се сложи край на историята с Банков. Милошеви може да не са особено добри в разказването на последователни и интересни истории, но не са толкова глупави да се откажат от свездата на сериала, която им носи рейтинг, секс символ, който приковава пред екрана не една и две жени, които да въздишат по него.
Това с разсейките не го разбрах и доста тъпо го измислиха - уж Кръстева и Генадиева се обадиха на Виктория, обаче тя нито ги знае, нито ги познава и им каза, че има разсейки. Малко пресолиха манджата. За мен Виктор замина при жената, която обича, която успя да докосне сърцето му и да го направи меко, нещо, което със Зорница никога не се случи.
Историята с Марио е такава тъпотия, че нямам думи. Всъщност от екипа зачеркнаха два сезона и една хубава история за подкрепа и обич. И не е проблем, че ги разделиха, а начина, по който го направиха, изкарвайки Огнянова някаква шизофреничка, която в един момент гледа след Марио влюбено, след 3 минути му казва на Банков, че и липства неговата любов, която я убиваше, а след още 2 минути отново се прегръща и смее с Марио. Защо го направиха не е ясно, предполагам за да вкарат трети, в лицето на Табаков и там да се случат нещата. Третият обаче е пълен дебил, поне към момента. Зорница се влюбваше в истински и стойностни мъже, с проблеми, но героични и благородни. За момента не виждам нито едно от тези качества у Табаков.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 10:04 от rosi_ta

# 563
  • Пловдив
Може би накрая ще покажат набързо как Банков чрез любовта си "излекува" Виктория и най-накрая е щастлив...щото инак е обречен да страда...

# 564
Може би накрая ще покажат набързо как Банков чрез любовта си "излекува" Виктория и най-накрая е щастлив...щото инак е обречен да страда...
Не става с любов. Трябва да кихне Joy

И аз не разбирам защо го направиха това с разсейките. Да му беше казала, че е излекувана, че й е предложена работа във  Франция и го кани да отиде да живее при нея. Хепи енд и край. Колко им трябва?
Но решенията им за героите отдавна не ги разбирам.

# 565
Роси , Виктория е стара приятелка на Кръстева, нали тя я доведе в св. Кирил, така че няма странно в разговора им.

# 566
  • София
Роси , Виктория е стара приятелка на Кръстева, нали тя я доведе в св. Кирил, така че няма странно в разговора им.

Уфф, вярно, че беше така. Това съм го забравила.

# 567
Изгледах го епизода. Да ви кажа сигурно единственият, който ми напълни душата в целия сезон. Чак си поплаках. Върна ми спомените за най-любимия ми 4-ти сезон и за доц. Банков, който ми върна интереса към сериала. Зорница и Банков за мен ще си останат най-любимата двойка, като ги видя заедно на екран и ми трепва нещо винаги. Сценаристите обаче оплескаха всичко и нямаше връщане за тях, но ми хареса как се сбогуваха. Харесва ми начинът, по който си тръгна доцента, само защо трябваше да го измислят това с разсейките - Виктор наистина заслужава да е щастлив най-после. Браво на Вергов, че е решил да си тръгне, сериалът за мен вече става още по-непривлекателен и се надявам да се усетят докато съвсем не са изгубили аудитория и да го спрат до тук.

# 568
  • София
Нямам нищо против, че Банков напусна, но ми се искаше да видя щастлива развръзка за него. Сега отива при Виктория, ще разбере за състоянието ѝ и после какво? Дали си оставят вратичка сценаристите за следващ сезон. Едва ли ще убият Виктория, защото Банков няма да го преживее. По-вероятно е нищо повече да не чуем за тях. Зорница как го гледаше с влажен поглед, чак гадно ми стана. А той как си спомняше за нея.

# 569
  • София
Значи забравяте за какви сценаристи става въпрос. Според мен вкараха момента с разсейките, за да накарат тримата Кръстева, Жени и Цонев да изпратят набързо Банков във Франция. Хич не са се замислили, че чудеса в такива случаи почти не се случват. Та за мен Банков няма да се върне, а Виктория ще е поредният медицински феномен. Пък и нали Кръстева каза, че ще я подлагат на някакво експериментално лечение, което сигурна съм в нейния случай ще даде резултат.

Общи условия

Активация на акаунт