Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 57 156
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Пипи, с направление ли са споменатите цени?
Разбрах, че раждането е 1600лв, но и престоя ли се заплаща - независимо дали си здравно осигурен или не?

# 106
Да, аз съм здравно осигурена. Направление ми написа АГ-то. След като те качат на 5 етаж можеш да избираш само между платени стаи-100 лв двойна и 200 единична. На 3 те настаняват в 4ка за първата нощувка, после след операцията пак си на 3ти етаж в 4ка(това което го водят интензивно). На 3 етаж имах само една нощувка, защото на мен раждането ми започна и ми направиха секцио вечерта. На другия ден сутринта вече ме раздвижиха и по обяд ме качиха. При нормалното раждането веднага те качват горе(засякох се с момиче родило нормално като ни качваха)

# 107
Пипи, честито да е здраво и живо бебчо.

Кой доктор ти правеше секцио, дали си го избрала предварително, и колко нощувки пренощува?

# 108
Цяла бременност се следих при д-р Мария Атанасова. При нея исках и да родя. Допълвам, че тя и екипа и се справиха уникално, защото около 5-6 дни след секциото вече тотално нямах никаква болка. Също така много ми хареса, че не шие, а лепи. Белегът ми е едва забележим, а ме беше страх да си махна лепенката...очаквах друга гледка. Вече 12 дни след операцията си вдигам и правя всичко.
Нощувките ми бяха 4, но по принцип са 5. Така се получи при мен, че се наложи да извадят бебо същия ден, в който ме приеха.

# 109
Т.е. за престоя на 3ти етаж не се плащат нощувки?
Другите дали лепят, ако това е по-добрият вариант? Ще си питам АГто другата седмица, че ми стана интересно. Много бих искала и по-бързо раздвижване, ако е възможно, и за това ще говоря...
Иначе 50лв да гледа таткото къпане и пелени ми се струва малко прекалено, при все че ще платя пакети... Но както и да е. Важното е всичко да е наред!

# 110
Мен ме раздвижиха 12 часа след операцията. По принцип знам, че са 24, но ако е вярно по-добре стана, че ме раздвижиха още на сутринта. Трудничко ми беше, но това е само в началото. За нощувката на 3 етаж не сме плащали, предполагам, че си е минало по пътека
Т.е. за престоя на 3ти етаж не се плащат нощувки?
Другите дали лепят, ако това е по-добрият вариант? Ще си питам АГто другата седмица, че ми стана интересно. Много бих искала и по-бързо раздвижване, ако е възможно, и за това ще говоря...
Иначе 50лв да гледа таткото къпане и пелени ми се струва малко прекалено, при все че ще платя пакети... Но както и да е. Важното е всичко да е наред!

# 111
Кои други АГ-та, които израждат, лепят при секцио???
Някой има ли такава информация?
За Апостолова да знаете?
Благодаря предварително.

# 112
Кои други АГ-та, които израждат, лепят при секцио???
Някой има ли такава информация?
За Апостолова да знаете?
Благодаря предварително.
Малко ми е безполезен отговорът- 2014- Лазарова.... и наистина нищо почти нямам като белег.

# 113
Колева шие по някакъв специален начин и от вън няма видими шевове и конци не се махат. Още в болницата белега ми беше като драснато с фулмастер . Сега нищо не се вижда от него, а родих на 15 януари.

# 114
За Колева чета, че сякаш има предпочитания за секцио, вярно ли е?

# 115
Май има нещо такова, но не те кара насила да раждаш така. Мен ме попита как искам да родя.

# 116
Лимонче, а будна ли те държат докато те шият после или слагат някаква пълна упойка 10-минутка?

# 117
Будна си бях през цялото време. Слушах как обясняваше на стажантка как се шие по този специален начин.

# 118
Благодаря ти! Колкото повече ми наближава датата, толкова повече съм се спекла Confounded

# 119
При кой ще раждаш? Няма от какво да се притесняваш. Мен чак ме беше яд, че се притеснявах толкова много, а беше напълно излишно. От раждането ми остана прекрасен спомен.

Общи условия

Активация на акаунт