Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 57 045
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
При Колева съм, броя дните с желание вече да се свършва и с ужас... Място не си намирам вече, и отлагам стягането на багажа, а се бях зарекла, че като стана 36+ вече ще оправя всичко и ей на...

# 121
Ха, ха и аз така правех. Приключих с багажа вечерта преди да тръгна за болницата. Не се тревожи Колева е много добър оператор . Още докато бях в болницата изкачвах
 стълбите без проблем, а се изкъпах още същия ден като ме качиха на 3 етаж. Гледай да се движиш възможно най-много и не се тревожи по време на операцията. Това ще е най-прекият ден. Ще се запознаеш с твоето малко съкровище.

# 122
Момичета, след като родите, кога Ви дават бебчетата?
Остават ли бебетата през нощта при майките?
А, ако ги взимат, носят ли ги за хранене?

# 123
Могат да го дадат още докато лежиш на 3 етаж да го гушнеш за 10-15 мин.(ако си секцио, при нормално веднага те качват на 5 етаж след като родиш) След като те качат веднага ти го дават и си стои при теб през целия ден, ако искаш може и през нощта да ти го оставят, носят ти храна, взимат го за къпане и смяна на памперс, но ти можеш да отидеш да гледаш как го правят, може ти да опиташ със смяната на памперса. В двойните стаи не знам дали го оставят за през нощта.

# 124
  • София
Здравейте! Записвам се и аз в темата, следя се при д-р Кръстанова, която е мой гинеколог още от преди да забременея и съм доволна от нея. В 26 гестационна седмица съм и възнамерявам да родя (ако живот и здраве всичко е наред) нормално, термин - 07,08. На 27ми този месец съм записала таткото и мен на Отворени врати.

# 125
Здравейте! Имам въпрос към тези, които се следят при Илиев - за болничен с комисия даде ли ви избор дали да си платите или да лежите в болница 3 дни? На мен ми каза, че единственият начин е да лежа 3 дни, а в същото време виждам че при другите лекари не е така и се чудя какво да правя...

# 126
  • София
Здравейте! Имам въпрос към тези, които се следят при Илиев - за болничен с комисия даде ли ви избор дали да си платите или да лежите в болница 3 дни? На мен ми каза, че единственият начин е да лежа 3 дни, а в същото време виждам че при другите лекари не е така и се чудя какво да правя...

Попитай го просто. Според мен е пропуснал да ти предложи, защото това си е регламентирана опция в Токуда, без значение д-ра.
350лв е болничен с ЛКК без лежане.

# 127
От любопитство  - при лежане 3 дни заради болничния заплаща ли се нещо? Или изцяло минава през ЗК?

# 128
От любопитство  - при лежане 3 дни заради болничния заплаща ли се нещо? Или изцяло минава през ЗК?

Плаща се битова такса само 80 или 85 лв.

# 129
Аз раждах при д-р Илиев. Не съм взимала дълъг болничен преди 45 дневния, до последно бях на работа. Обаче имам позната, която си плати тези 350 лв. и без да лежи и издадоха болничния. И според мен просто е забравил да ти предложи този вариант.

# 130
  • София
Варианта без нощувки, пак е с болничен приеем, но само за ден. Тогава се заплаща по-висока цена, спрямо тридневния престоя. Трябва да има болничен престой, за да може след това да има основание за продължаване на болничните.

# 131
  • София
Няма такова правило. Мен АГ ме изпращаше на ЛКК и си ми даваха всеки месец болнични, без да съм лежала и 1 ден в болница. Не е задължително да си лежал в болница за да има основание за болничен и неговото продължаване.
Не съм била в Токуда, но законите, правата и правилата са за всички.

# 132
И аз като Нандин - Аг ме прати на комисия без лежане в болница. Бях болничен от 14 г.с.

# 133
  • София
В Токуда така процедират. Или влизаш в болница за 3 дни и ти издават болничен до края на бременността, или си плащаш таксата от 350 лв. и минаваш ЛКК без прием.
Моя приятелка избра варианта с болничния престой, за да си почине малко.

Бях в болничен от 7 м., в друга болница минах ЛКК, но след мен момичетата ми казваха, че и там вече отказват този вариант, защото е много бумащина.

# 134
  • София
Няма такова правило. Мен АГ ме изпращаше на ЛКК и си ми даваха всеки месец болнични, без да съм лежала и 1 ден в болница. Не е задължително да си лежал в болница за да има основание за болничен и неговото продължаване.
Не съм била в Токуда, но законите, правата и правилата са за всички.
Аз говоря специално за Токуда. Навсякъде е различно.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:46 от trikitil

Общи условия

Активация на акаунт