Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 56 784
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Абе, ти да ме чу да всявам паника?!  Като знаеш, че е от червата, примерно, не би следвало да да те притесни и да търсиш лекаря си на всички възможни социални мрежи, примерно.  Прави ми впечатление,  че масово се изпада в двете крайности - с контракции в 6я месец си лежат вкъщи, ама като ги присърби истерясват бременилките.
Приключвам темата, защото нещо почна да се чете без разбиране.

# 241
Момичета предстои ми раждане края на август и избрах да е в Токуда.. Притеснявам се, че съм закъсняла да се уговоря с някой доктор за израждането. И това че термина ми е отпускарския сезон ще затрудни още повече нещата. Записах час за края на юни, когато ще съм 30 седмица за д-р Богданова и за доц . д-р Марков..за тогава имаше най - рано часове..Вие кога се уговорихте за екип? Много съм притеснена, че ако ми откажат ще трябва тепърва в 30 седмица да запазвам час за друг..и ако е пак с месец напред..просто не знам.

# 242
Терминът ми беше нач.на февруари, среща с лекаря направих нач.на декември. Те ако са отпуск, ще те насочат към колега, които ги замества и ще можеш на се срещнеш с него/нея.

# 243
Аз започнах да се следя в Токуда в 5 месец, не помня точно коя седмица беше. Преди това бях в Надежда. И аз се чудех дали да сменям и накрая го направих.

# 244
Здравейте , момичета.
Аз съм в 9 г.с и се спрях на доктор Апостолова.Ходила съм 2 пъти до сега при нея и като цяло съм доста доволна.
Исках да Ви попитам дали някоя от Вас е била на ФМ в токуда и дали сте доволни. Апостолова ми предложи там да си направя ФМ , не ме насочи към друга болница , но съм още малко в чуденка и се надявах да чуя мнение от Вас.
Благодаря Предварително

# 245
  • София
Здравейте , момичета.
Аз съм в 9 г.с и се спрях на доктор Апостолова.Ходила съм 2 пъти до сега при нея и като цяло съм доста доволна.
Исках да Ви попитам дали някоя от Вас е била на ФМ в токуда и дали сте доволни. Апостолова ми предложи там да си направя ФМ , не ме насочи към друга болница , но съм още малко в чуденка и се надявах да чуя мнение от Вас.
Благодаря Предварително

За Фм бих ти препоръчала да потърсиш сертифициран специалист по фетална морфология . Не мисля, че в Токуда има такъв. Например Марков от МЦ Марковс. Аз бях при него и хвана проблем в 20 седмица на втората фетална. Прати ме веднага в болница, където лежах, докато родих.

# 246
Също за ФМ доц. Томова. Тя прави и фетална ехография на сърцето на бебчо. Има си сайт и преглежда в Красно села. Като напишеш доц. Томова и ще ти излезе адреса.
Във Фемина също са добри и имат хубава техника!

# 247
Simka92 и аз съм при д-р Апостолова
За ФМ прегледите ходя в МЦ Марковс при Д-р Павлова и съм много доволна.

# 248
И аз съм при Апостолова, но за ФМ ходя в Св. Петка при д-р Стратиева.
Доколкото съм запозната в Токуда ФМ се правят от Колева или Богданова. Не знам нищо за тях.

# 249
Богданова прави ФМ- сертифицирана е, аз при нея се следя, ама в Св.Петка.

# 250
Благодаря за насоките. Още утре ще звънна са пробвам да си запиша час при Марков. Ако е късно и няма свободни , ще се насоча към Фемина.
Иначе Апостолова ми спомена за ФМ при Колева.
Момичета , а вие обсъждахте ли с нея кога и при кого ще се запишете за ФМ или просто и казахте като свършен факт ? Питам защото тя ми каза , че ще говорим на следващия преглед, а тогава ще съм в 11 г.с и ми се струва малко в последния момент след прегледа да се опитвам да си запиша час..🤔

# 251
Благодаря за насоките. Още утре ще звънна са пробвам да си запиша час при Марков. Ако е късно и няма свободни , ще се насоча към Фемина.
Момичета , а вие обсъждахте ли с нея кога и при кого ще се запишете за ФМ или просто и казахте като свършен факт ? Питам защото тя ми каза , че ще говорим на следващия преглед, а тогава ще съм в 11 г.с и ми се струва малко в последния момент след прегледа да се опитвам да си запиша час..🤔
Аз лично й казах, че съм се насочила към друго място. Тя се съгласи и не ми е правила проблем.
Разбрана е.
Но, по-добре вземете решение и си запишете час по-скоро, защото накрая няма да има свободни такива.

# 252
Аз за Марков звъннах 3-4 седмици преди желаната дата и нямаше часове, но все пак, пробвай. След това си записах час за доц.Димитрова във Фемина, но не останах особено доволна. Много "мълчаливо" и темерутски мина прегледа... Никакво отношение към пациента. Все пак се доверявам на компетенциите и вярвам, че обърна внимание на всичко необходимо, но за втората ФМ си записах час при друг специалист Simple Smile

# 253

На мен ми е втора бременност и д-р Апостолова ме попита само на къде съм се насочила за феталните, не е настоявала изобщо за конкретен специалист или болница.
Във Фемина бях с първата бременност при д-р Цолова и винаги е била много мила и изчерпателна.
Последната фетална правих при д-р Стратиева по препоръка на приятел лекар - по-дръпната е, чака се много, но пък забеляза малък проблем, който останалите бяха пропуснали и опрделено е добър специалист.

# 254
  • София
Аз за Марков звъннах 3-4 седмици преди желаната дата и нямаше часове, но все пак, пробвай. След това си записах час за доц.Димитрова във Фемина, но не останах особено доволна. Много "мълчаливо" и темерутски мина прегледа... Никакво отношение към пациента. Все пак се доверявам на компетенциите и вярвам, че обърна внимание на всичко необходимо, но за втората ФМ си записах час при друг специалист Simple Smile

Винаги когато прочета коментар за нея се сещам какво ли каза една приятелка, която е ученичка на доцентката "Радвай се, че по време на прегледа не говори".

Общи условия

Активация на акаунт