Януарски бебета 2019! Тема 2

• 19 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Не съм се изразила правилно. Изключено е да оставя бебето след като заспи в ръцете ми. Само опит да направя е буден и наново рев.

# 556
  Аз днес ходих до Хиполенд, нали имат 25% отстъпка, а имам и ваучери, подарък от питката.
  Взех купички и две лъжички. Ей така, да имаме. Grinning Купих и стъклено шише, до сега ползвах само пластмасови, но реших да пробвам и това.

# 557
Благодаря, момичета.
Дара, коликите ги опознах много добре. Първите две месеца правеше 17- часови кризи. Не е това. В книгите също нищо не намерих..  а има логика, преди нощния сън - страх от откъсването и т.н. Иначе, поръчах още един шезлонг, да видим дали ще има промяна, че освен всичко друго и ставите ми сдадоха багажа с люшкането на крака часове. Все пак не сме на по 25 😎
М0n17y, по-изправена позиция в количката не е ли ок? Май вече искат да гледат.

# 558
Мария, а пробвала ли си бебето да спи при вас на спалнята?

Моят човек днес трябва да бъде похвален. Изтърпя две училищни тържества без гък да каже. Че и гладен беше и на двете. Обаче майка му е на финала. Снощи заспах с каките в 9.

# 559
Jillian,  ми младеж си имаш, няма да реве, я 😊
Пробвах, но не упорито. Вчера пак. Нещо не й беше ок. А и нейното легълце е повдигнато зарази рефлукса, а тук равно й идва.
Пак ще опитам.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:26 от Maria_Mia

# 560
Мярия, а от тези шезлонг люлки пробвала ли си? Които са с 5 степени на люлеене. Според мен бебето не плаче без причина. И аз смятам, че е възможно да са колики. Аз при бебка разбрах, че като затъмня и спра всичко, много трудно заспива. Дразни се, защото знае, че я приспивам явно. И така по 30 минути на ръце, че и повече. Затова тази седмица я слагам в кошарката й, пускам си съвсем тихо телевизора, навивам й въртележката, стоя до нея, и тя без да се усети, заспива. И ние имаме проблем с количката, много малко спи в нея, събужда се, кокори се, почва да мрънка. Особено с летния кош, беше чудо, голям рев беше, защото я връзвам с колани. Мисля, че ако може да сяда, ще е по-друго, но знае ли се. Jillian, браво на Марти. Аз два поредни дни я водих на музикални конкурси на кака й. Единият беше извън София и тя почти не спа 2,3 дни. Понесе ги спокойно, но като се прибрахме в София, голям рев беше 3,4 дни. Явно се превъзбуди от многото нови емоции.

# 561
Пробвах и това - по-изправена позиция, пак не е ок. А въпрос към тези, чиито бебчета спят повдигнати заради повръщането. Как спят децата така? Не се ли изсухлят надолу или килват настрани? Ние имаме такава възглавница в кошатата, но той не спи там. Само, когато е в настроение за игра стои в нея. Иначе спи на нашето легло, на равно. Оставяла съм го заспал на тази възглавница и се буди на мига.
Като ви чета имам чувството, че бебчетата ви вече са порастнали. Не си представям да отида където и да е с нашия звяр. Не сме за никъде, вечно кисел и ревящ. Отделно, че не го свърта изобщо на едно място. За тържества и разни такива изяви не бих и мечтала.

# 562
 Ние ползваме антирефлуксна възглавница, изсухля се, и пак го слагаме. Не му харесва особено, но определено има ефект.
   Проблема е, че в кошарата започна вече да се върти, снощи беше отишъл в другия край. Ползваме бебефон със сензор за движение и е малко стресиращо така, мести се и подложката не го отчита, включва се алармата..

# 563
Неви, точно такъв поръчах вчера - люлка. И на шум, и със затаен дъх бях вчера около 1- няма разлика.. Благодаря.
M0n17y, легълцето е повдигнато с 15 градуса, приставки на краката на леглото поставихме.

# 564
Вижте тази статия на Нивея https://m.bg-mamma.com/?topic=1114071

# 565
При нас чак рефлукс няма, но връща понякога и от страх да не й стане нещо, сме повдигнали с 3 тънки книжки матрачето. Разликата реално е 3-4 см. Не знам дали нещо правя така или само си въобразявам, но антирефлуксните възглавници ми се видяха доста високи.

# 566
Доста са надигнати, да. Аз и затова се чудя как става спането на тях. Като е буден и е там го вдигам постоянно, защото се изсухля, но ако е заспал (не, че ще заспи там сам) ако го мръдна веднага ще се събуди. А аз общо взето трябва да го повдигам на всеки 2мин.

# 567
  • София

Момичета вижте ето тези дали няма да ви помогнат за рефлукса и изхлузването Simple Smile

# 568
Момичета, тези дни е доста топло. Започнахте ли да обличате бебетата само по къс ръкав?

# 569
Аз все още не смея, резултата е опъпчено бебе Frowning

Общи условия

Активация на акаунт