Януарски бебета 2019! Тема 2

• 20 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
И аз също нямам , много добре би ми било така лятото ...

# 391
Аз вече 3 пъти имах цикъл. Откакто ми дойде влезнах в режим на напълняване. Преди това хапвах и слабеех, но само 40 дни продължи този лукс Simple Smile. Косата ми капе като за световно и то вече 3ти месец. По принцип имам повечко коса, но сега опашката ми изтъня наполовина.

# 392
Аз също нямам цикъл. Косата ми пада ужасно много. Гинеколог ми изписа сарженор. Купих ги ама в листовката пише че не е препоръчително да се пият ако кърмиш. Е бива ли така. Хем знае че кърмя.

# 393
И аз имах три цикъла вече този път.  И моята коса отскоро капе жестоко.  Дано остане нещо 😁
П.с Момичета, това заспиване голям зор... 3.30 е, ей сега заспа, на ръце, страхотев рев няколко часа. Не е като да я боли нещо. Педиатърката нищо не каза по въпроса. Характер било..

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 03:28 от Maria_Mia

# 394
Само аз ли сменям винаги наакан памперс 😅 много рядко се случва да е само напишкан. Кърмя. Цикъл нямам, дано да се появи, че винаги съм имала проблеми с него.
Отложихме малко последните ваксини, има зачервено гърло, май е от зъбче.
Имаме Кая тай слинг, по някога й харесва, друг път не, жена 🤷

# 395
Цикъл още нямам, хич не го и бързам. Дано се забави повечко. И моята коса буквално окапва. Вече около 2мес продължава това чудо. Чъдя се коса ще ми остане ли изобщо.

# 396
При мен цикъл имаше след 40то и сега няма и се притеснявам дали не съм бременна, уж сме и правили няколко пъти, но знае ли човек. Миналият месец прескочи, да видим този дали ще има

# 397
А ти сигурна ли си, че е било цикъл. Да не е било доизчистване на лохиите?

# 398
Не точно сигурна но беше около 50тия ден а преди това нямах никакво зацапване около 15-20 дни. Но и не беше точно цикъл, само 2дни и изкарах с ежедневните превръзки.

# 399
Така както го описваш най-вероятно не е било цикъл и при мен се получи същото горе долу в същия период.

# 400
Само аз ли сменям винаги наакан памперс 😅 много рядко се случва да е само напишкан.

И аз, и аз. Много рядко има пропуск.

# 401
  • София
При мен се случи по същия начин на 11-ти ден и бях сигурна, че е цикъл, но се оказаха лохии. Нямах седмица преди това и изведнъж си тръгна като цикъл и вървя като цикъл, но продължи повече от 6-7 дни. Просто се оказа, че като съм почнала да излизам, да се движа и да качвам по стъпалата количката, от натоварването, са си продължили лохиите по-интензивно и да се чисти матката.
На 50-ти ден си е възможно да са лохиите. При мен продължиха около 2 месеца и след двете секциота.

# 402
  На мен ми дойде 10 дни, след като ми свършиха лохиите. Иначе си е точен, на 28 дни, очаквах да се регулира в началото.

# 403
На 40-ия ден ми дойде и от тогава на всеки 28 дни.Сега пак съм в цикъл.Ужас ,а така ми се искаше още малко да си почина от него Sad

# 404
  • София
Не стерилизирам, но то няма и какво - 1-2
гризалки, непрекъснато в устата ѝ са дрехи и одеала, та и смисъл не виждам 😂
Цикъл ако може още една година да нямам, най-добре ще ми е!
Оптимална възраст за носене с раница е около шестия месец, когато бебчето е седящо, при регулируемите раници и от 4-ти, може и по-рано. Позицията напред не се препоръчва, т.к.натоварва гръбчето, а и се променя постановката при крачетата, позата не е вече ергономична, мисля че Лимонче беше писала. Всички бебета са любопитни, при носене към майката си гледат настрани.

Общи условия

Активация на акаунт