Пазаруване от Amazon - тема №83

• 64 400
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Аз за набутването се набутвам, но ми е супер галимация през превозвач, че после и куриер. Да, сумата ще падне на половина предполагам, но аз не поръпвам редовно, а инцидентно да го наречем. При разделянето на пратките, разликата в сумата пак няма да е кой знае каква.

# 211
  • София
Аз имам вторите и да няма разлика тези вторите са 8 броя а първите 3 броя и са на една цена.Но да ти кажа в емаг редовно ги намаляват и са 25лв.Та няма много смисъл да ги поръчваш от амазон, ако не живееш в Германия разбира се.
Има съществена разлика.
Първите са за стария модел BRITA Fill&Go. Трябва да се сменят на около седмица/30 литра вода. Не са съвместими с новия модел. Показано е на втората картинка.
Но в раздела Frequently bought together подвеждащо  са дадени с новия модел.
Вторите са за новия модел BRITA Fill and Go Vital. По-тънки са и по широки. Сменят се на месец/150 литра вода.
Децата ми досега бяха със стария модел. В петък дойдоха новите бутилки. Филтрите в никакъв случай не са съвместими.

# 212
Аз имах проблем с предния модел шишета Брита. Мухлясваха на отвора  от където си пие. Предполагам, защото бяха гумени, а абсолютно всеки ден ги миех след училище и въпреки всичко се скапаха. Би ли ми казала дали на новия модел пак са гумени горе?

# 213
  • София
Аз имах проблем с предния модел шишета Брита. Мухлясваха на отвора  от където си пие. Предполагам, защото бяха гумени, а абсолютно всеки ден ги миех след училище и въпреки всичко се скапаха. Би ли ми казала дали на новия модел пак са гумени горе?
В този линк ( BRITA Fill and Go Vital.) на втората картинка е показан накрайника. Пластмасов е, няма силиконова обвивка. Леко се дръпва, за да тръгне водата. Децата харесват новите повече. По-лесно се пие от тях.

# 214
Мерси много! Аз разбира се гледах картинката ама не се ориентирах по нея за материала Relaxed

# 215
  • София
Детски ботушки

# 216
  • София
Благодаря за отговорите.
Имам 3 опаковки от старите, а шишета вече не срават Confused изхвърлих 3 броя.
По същата причина - мухлясли, а  като паднат се чупят капачки им.
Трабва да купя ниво шише, за да ги използваме.

# 217
  • София
Някой да си е поръчал Киндъл Пейпъра на акция от немския сайт? Дава ми, че няма доставка до бг. Освен да действам с доставчик? Кой доставчик ползвате?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 218
До БГ доставят версията без оферти, която е по-скъпа. Иначе аз ползвам ГабКо. Без грешка са.

# 219
  • София
Този е около 30% надолу, за 80 евра, струва си упражнението с Габко. Въпреки че сега се замислям, че сигурно е с реклами..... блях. Bradley Cooper, колко горе-долу ще ми излезе до София с Габко? Simple Smile
Май ще взема добрия чистичък Нук пак, с 60 лева повече ще ми дойде.

# 220
  • София
Този е около 30% надолу, за 80 евра, струва си упражнението с Габко. Въпреки че сега се замислям, че сигурно е с реклами..... блях. Bradley Cooper, колко горе-долу ще ми излезе до София с Габко? Simple Smile
Май ще взема добрия чистичък Нук пак, с 60 лева повече ще ми дойде.

3.40 лв. На килограм. Едва ли ще е повече от килограм.

# 221
  • София
Рекламите са като скринсейвъри и били стилни, не дразнещи... Но моят е без, някой нека потвърди.

# 222
  • Пловдив
Рекламите наистина не са дразнещи. Не прекъсват процеса на четене, а са си точно като скрийнсейвър.

# 223
  • София
Благодаря на всички Simple Smile Имам какво да помисля до довечера Simple Smile

# 224
Якето Sisley с толкова къси ръкави ли е както на снимката? Или приемам че моделката е с дълги ръце😂

С дълги ръце е 🤣 Аз в никакъв случай не съм ниска, 173 см съм и ръкавите са ми идеални.

Общи условия

Активация на акаунт