Пазаруване от Amazon - тема №83

• 64 556
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря на всички Simple Smile Имам какво да помисля до довечера Simple Smile
Не го мисли, взимай. Аз го купих около Коледа, на същата цена и с Габко като превозвач. Никакви проблеми. Нито рекламите пречат, нито нищо. Те не излизат по време на четене. Стоят при заключен екран.
Цената е 3.40 на кг, ако си го вземеш от офис на превозвачът.

# 226
Принципно може да се махнат рекламите, пише им се мейл и готово..

# 227
  • На брега на реката
Аз писах имейл, на Amazon.com, с молба да ми махнат рекламите и те го направиха.

# 228
  • Пловдив
Може ли някой да ми обясни за Subscribe & Save delivery   Embarassed Embarassed Embarassed

Избрах 5 продукта и ги добавям, но ми иска отделно плащане за всеки - как да ги направя в 1 поръчка, за да имам допълнително намаление  newsm78

# 229
  • Бургас
Един по един се поръчват и след петия продукт децата на другите се намаля. Те не удържат парите веднага.

# 230
Благодаря на всички Simple Smile Имам какво да помисля до довечера Simple Smile
Не го мисли, взимай. Аз го купих около Коледа, на същата цена и с Габко като превозвач. Никакви проблеми. Нито рекламите пречат, нито нищо. Те не излизат по време на четене. Стоят при заключен екран.
Цената е 3.40 на кг, ако си го вземеш от офис на превозвачът.
3 броя имам ,рекламата е скрийнсейвър при заспиване на киндъла.Ползвам Габко и аз.

# 231
  • Пловдив
Един по един се поръчват и след петия продукт децата на другите се намаля. Те не удържат парите веднага.

Направих го, но не се намали цената им

# 232
  • Бургас
Като си влезеш в профила в Subscribe & Save delivery не се ли ъпдейтват продуктите? Може да отнеме малко време, но след петия продукт всички се преизчисляват с 15% отстъпка. Провери след малко отново.

# 233
  • Пловдив
Като си влезеш в профила в Subscribe & Save delivery не се ли ъпдейтват продуктите? Може да отнеме малко време, но след петия продукт всички се преизчисляват с 15% отстъпка. Провери след малко отново.

Да, благодаря ти много, стана вече  bouquet bouquet bouquet

# 234
# 235
# 236
Като стана дума за съдове, моля препоръчайте комплект метални черпак/лъжица и тн.. искам да сменям моите и не знам към какво да се насоча.
Благодаря!

# 237
  • София
https://www.amazon.de/WMF-Küchenhelfer-Set-Utensilienst … 2C235&sr=8-14
Имам някои неща. Цял комплект не съм взимала.

# 238
Ползвам такива да не си надирам посудата с чисто металните

https://www.amazon.de/Silit-K%C3%BCchenhelfer-Set-Sch%C3%B6pfl%C … ateway&sr=8-5

Имам и от тези и се оказаха доста сполучливи. Ползвам ги от 2 години и нямам забележки
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=164&pid=84217&sgid=164

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 11:21 от drago_2008

# 239
Има ли някакво намаление в немския? Примерно 5/30, 10/50, 50/100 Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт