Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 158
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, най-накрая се уредих да пазарувам от амазон(английския), че нямаше куриер до нашия град и ми излизаше златно. Имам проблем обаче не ми приемат плащанията с карта маестро съм. От банката казват, че не е проблема картата. Имали ли ли сте такъв проблем?

# 496
  • софия
Има ли достатъчно пари в картата?

# 497
Да, има!
Има ли достатъчно пари в картата?

# 498
  • софия
Аз имам на ДСК и имам спомен, че нещо регистрирах за картата за он-лайн плащане в дск директ.

# 499
Моя мъж беше с Маестро и също не можеше да пазарува онлайн с нея, но в Apple store. На същата сметка имаше и виза, с която нямаше проблем да се пазарува. Възможно е проблема да е от картата.

# 500
Не се приемат Маестро (издадени от бг банки) за плащания към повечето чужди сайтове. Това са картите, които приема Амазон UK https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895610 .
Има Маестро, но трябва да ти е от UK картата.
Направи си Виза електрон или Мастъркард и няма да имаш проблеми.

# 501
Greene, благодаря ти! Махам тая маестро и атакувам!
Не се приемат Маестро (издадени от бг банки) за плащания към повечето чужди сайтове. Това са картите, които приема Амазон UK https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895610 .
Има Маестро, но трябва да ти е от UK картата.
Направи си Виза електрон или Мастъркард и няма да имаш проблеми.

# 502
# 503
Здравейте! Кой превозвач използвате от Италия? Регистрирах се в donesimiotitalia, но амазонци ми правят корекция в адреса и сега не знам кой е правилния такъв.  

# 504
Здравейте! Кой превозвач използвате от Италия? Регистрирах се в donesimiotitalia, но амазонци ми правят корекция в адреса и сега не знам кой е правилния такъв. 
Аз лично си ги пращам на английски адрес, когато не мога да си ги донеса. Доставката на 1 кг гледам е 6 лв с обработката, иначе ми излиза 10 лв. Когато са детски стоки и падне ДДС-то въобще няма смисъл от италиански превозвач...

# 505
  • София
Търся дамски черни кожени кецове (с черна подметка), 41 номер. Ако някой мерне нещо изгодно, ще съм благодарна да сподели.

# 506
  • София
Търся ученическа раница за 1ви клас за момиче. Дали сте срещали нещо изгодно

# 507
Здравейте, каква номерация при детски ски якета е 34 "?..

# 508
  • София
Винаги има изгодни раници кутии... сега е момента да се следи.
Скаут, Лего

# 509
  • София
Търся дамски черни кожени кецове (с черна подметка), 41 номер. Ако някой мерне нещо изгодно, ще съм благодарна да сподели.
Провокирана от този пост, започнах да търся нещо подходящо. Попаднах на доста добри цени на обувки и боти, но не и търсеното от jenn_kata
TBS Women’s  р-р4 £15.10 в цвят Red (*Raisin 216) р-р 7,5 и 6,5 е £16.07; р-р3,5-£12.99 Не познавам марката.
Legero Women's £20.87, р-р8
Padders  р-р 3,5 £13.85
Hummel £15.73 р-р 9
Puma р-р 6,5    £15.87 Colour: Green (Olive
и нещо съвсем различно Naturalizer р-р 6w, £2.61

jenn_kata Прегледай обувките на Кавалер. Миналият месец имаха намаление 50% в някой от фирмените си магазини. Скоро пуснаха някой модели на сайта си на намаление. Хубави са им обувките и удобни. Аз за себе си купих мъжки модел този Удобни, отговарят и по нищо не личи, че са мъжки.
Виж тези; тези Хубавото е, че вероятно можеш да разгледаш и пробваш в магазин.

Общи условия

Активация на акаунт