Отговори
# 135
Смятам, че убиеца е бащата на Филип. Отговаря на профила и много искаше да набута бежанеца.

# 136
Как би се справил стария Чанов с няколко силни мъжаги, после съответно тежки трупове?

# 137
А мама Чанова, как ги трепе, реже, разфасова, обрязва и им вади очите, че и на овцете?

Донка е прекрасна! Вчира изгледах филма "Разносвач на трупове". Много тежък, но силен филм. Препоръчвам го на феновете на Дончето. Там има също много добра роля. Красива, умна и талантлива дама. Много повече ми харесва от Теодора Духовникова.

# 138
Ако е мама Чанова, то тя е само инфлуенсъра Wink. Физическият убиец е друг (Асен Simple Smile ).Би могла да има извънбрачна дъщеря от мюсюлманин и прокурорът това добре да го знае. Да е поставил условие да разкара детето и ни дума за него. Ето и грешка, погребана в миналото.
Направи ми впечатление, че горе където живее Асен, зад къщата му има нещо като барака или фургон, прясно боядисана в зелено. Какво ли има там 🤔. Може да е нищо, но кой знае.
И последно - Краси и коментара му за това как е попаднал в езерото първия труп. Въпросът и насочването на вниманието изобщо не го изключват като заподозрян, напротив. Серийните убийци искат делото им да бъде видяно и разбрано. Така ако извършителят е той, въпросът може да се изтълкува като - Айде бе, не разбрахте ли как попадна там трупът?

# 139

И последно - Краси и коментара му за това как е попаднал в езерото първия труп. Въпросът и насочването на вниманието изобщо не го изключват като заподозрян, напротив. Серийните убийци искат делото им да бъде видяно и разбрано. Така ако извършителят е той, въпросът може да се изтълкува като - Айде бе, не разбрахте ли как попадна там трупът?

Имаш предвид, че Краси иска да им подскаже, ако е той? Grinning Grinning Grinning

# 140
Вчера изгледах пак сериите от първата.......: във всички кратки кадри, които са направени като ефект се вижда Лазар, в 4 серия показват ясно лицето му, в първата серия още, когато Миа отива към Смолян и кара през триградското ждрело, Лазар предича пътя й и се катери нагоре по пътеката, дават го в гръб с червеното яке..... нямам съмнения вече, че той е убиеца... според мен по-интересното от тук нататък ще бъде да се разкрие личната му драма и какво го кара, да влезе в ролята на злодей...
Точно това имах и аз предвид за Лазар. Той присъства във всички 6 епизоди. В първите е само като далечен образ, но пак го има.
Обаче той няма мотив..

# 141
Имаш предвид, че Краси иска да им подскаже, ако е той? Grinning Grinning Grinning
Това също, да. Но най вече, на убиеца му е важно да му разберат посланието и да видят детайлите на деянието му. Иначе за какво се е хабил Wink

# 142
  Относно мотива ,нямам идея какъв може да бъде ,така че затова и не мога да посоча аргументирано някой като заподозрян, включително и Лазар - прекалено малко е информацията за личния му живот и минало, както и на другите герои. Може би не съм и толкова наблюдателна .Просто си гледам и ако трябва да избирам от досега появилите се шестото ми чувство ме насочва към Филип .
  Духовникова ми изглежда много измъчена и със посивяло изпито лице тук .А Донка (не запомням името на артистката, съжалявам) и за мен е по- красива ,по- точно ми харесва повече като излъчване, както и Диана.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 23:09 от araselia

# 143
Духовникова наистина е по-изпита /не че принципно е бузеста/, но тя е казвала, че за тази роля е пазила режим и доста е тренирала.

# 144
  • Берлин
Да,Ванилия,но има твърде нездравословен вид. Аз я харесвам,но тук изглежда много изтормозена.

# 145
Диана е  красива,според мен.

# 146
Диана е  красива,според мен.

Още от ОЖ я харесвам Павела. Там много добре направи ролята на Ани според мен.

# 147
О, Диана е много красиво момиче. Но тя е млада, не може да се сравнява със Духовникова. Тя наистина изглежда сива и изпита тук. Може да е тренирала, но явно е претренирала. С тези дупки на бузите. Иначе има жилаво и много готино тяло.

# 148
Готина е Духовникова, ама като че ли можеше да изберат малко по-готини дънки за нея и Карамазов LaughingLaughingLaughing

И аз съм голям фен както на Донка, така и на актрисата, а колкото до Диана-красива е, но много преиграва според мен.

# 149
Мен пък дънките на Карамазов ме кефят Wink 😁.  За тези на Теодора съм съгласна обаче.

Общи условия

Активация на акаунт