Отговори
# 120
Да, бе.
Как така се скрива бременост, че Амена да е дъщеря на Чанова?
Абсурно е!

Да, едно е бащата Чанов да е кръшнал и да има някъде незаконно дете, но с майката няма как да стане?

# 121
Ние, хубаво подозираме Краси, но помните ли че в най-новия епизод именно той им напомни за първия труп до езерото и да се замислят от къде се е появил там.
П.С. Другото, което ми се върти в главата е, че Лазар може да е таен син на Асен и точно това да крие той.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 14:00 от Dzqn

# 122
Да, бе.
Как така се скрива бременост, че Амена да е дъщеря на Чанова?
Абсурно е!

Да, едно е бащата Чанов да е кръшнал и да има някъде незаконно дете, но с майката няма как да стане?
Може, ако е родила преди да се омъжи.

# 123
  • София
Аз пак се сещам за първия епизод в който Чанов старши дръпна Филип на страни и му каза нещо от сорта, че трябва да преодолее страха или нещо такова.

Освен това другата сюжетна линия дето ми е интересна.... Съпругът на Мия. Все мисля че там ще има нещо. Защо им е да го споменават толкова често, все едно постоянно напомнят за него.

Въпреки всичко аз съм на 70% сигурна, че е хипаря. Каза че е спасител, явно така се възприема. Убил е трафикантите явно защо, а този последния нещо покрай бежанката.

Много интересно става. Под напрежение изгледах серията в четвъртък.

# 124
Аз пък отказвам да повярвам, че убиецът ще е Лазар, Асен, Краси... Толкова е очевидно, че чак намирисва на прах в очите...

# 125
Как ще е син на Асен хипито? От братята, Асен е по- малкият. Ако Филип е на 40, на колко трябва да е Асен и на колко би следвало да е станал баща, за да има около 20 годишен син? Освен това, каго човек извън нормите, но все пак мъжкар, следващ някакъв кодекс на честта и мъжкото поведение, дали би се зарязал детето Асен? Нещо не ми се струва вероятно на мен. 

# 126
Освен това, каго човек извън нормите, но все пак мъжкар, следващ някакъв кодекс на честта и мъжкото поведение, дали би се зарязал детето Асен?
Може да не го е зарязал и тайно от всички да се срещат, но наистина като се замисля няма много логика.. Може да е син на дъртия Чанов, а може и да няма връзка с Чанови изобщо.

# 127
Точно де- Асен не е представен като човек, който би пазил в тайна нещо такова и би се прокрадвал тайно да види детето си. Ако хипито е нечие незаконно дете, не е на Асен. Ама не виждам това с какво би допринесло за сюжета. Много на сапун ще замирише сериала, ако е така😜😁

# 128
Някой по-назад писа за Лазар и за това как се е представил пред Диана. Ами много ясно, че ще се опита да се изкара голяма работа, нали я харесва, не върви да й каже, че ходи да мете пещерата.

# 129
Трябваше да и каже “ аз съм евентуален убиец”😄

# 130
  • София
BaDBluEeYeS, БигСитиНайт даде новинка, но за мен тя е и оксиморон, защото твърди, че убиецът сме го гледали през всичките 6 епизода, обаче не е нито един от заподозрените 
Освен, ако думите му не се четат по следния начин: В следващите серии подозренията ви върху Карамазов, Радев, Лидето  и Валерката ще отпадат едно по едно за да остане само един.(от тях) Точно навреме за финала в 12 епизод.

Всъщност май си права. Така ако се чете изречението придобива някакъв смисъл и завършен вид.

# 131
Според мен разсъжденията тръгнаха мн в посока сапунен сериал ...

# 132
Здравейте, и аз следя сериала и сега попаднах на темата и ми стана интересно да ви чета. Според мен Лазар е прекалено очевидно да е убиец и не мисля, че е той. Освен това хората, които чистят пещери не са просто метачи, а са доброволци, които полагат грижа за природата и от тази гледна точка също мисля, четох е особняк, но едва ли е убиец.
Иначе още не мога да реша кой може да е убиец. Точно реша, че може би е той и се разколебавам.
Приятно гледане на всички!

# 133
  • Бургас
Poliiii ме тласна да задълбая в образа на Лазар-не че го виждам като убиеца, но има много пластове за разгадаване. Ако беше обикновено средностатистическо момче,щеше да е напълно обяснимо как се отнася с Диана. Но цялата му визия, битуването сред природата и философските му сентенции за живота, които пляска ни в клин ни в ръкав, го правят да изглежда като истинско хипи. Обаче да си хипи означава абсолютно презрение към статуквото и йерархията. Да не ти пука как те възприемат другите. И въобще не предполага градене на престижен имидж пред света (или момиче). По скоро обратното. Заради това разминаване си мисля, че виждаме само фасадата, а не същността на Лазар. За разлика от Асен и Филип, които също крият тайни (очевидно), но ми се струват по-ясни и завършени като характери. А може би е така, защото те са около 40-те, а той около 20 и още се формира.

# 134
  • Street of Dreams
Виждам, че и тук не сте сложили анкета да гласуваме кой е убиецът.
Щеше да е интересно как с всяка следваща тема/серия се сменят тенденциите.

На този етап бих казала Краси, но пак щеше да е твърде лесен отговор, след всичките джокери към него.

Значи остава да е онова младото, мургаво полицайче от началото, забравих му името. Simple Smile

Иначе за профила на убиеца - не съм си променила мнението от първия / втория епизод. Просто още не знаем кой външно не е такъв, какъвто е вътрешно.

Общи условия

Активация на акаунт