Отговори
# 90
А дали и кого ще убият от главните, без Диана?

# 91
Може би Мия докато спасява дъщеря си....
Не че искам

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 22:12 от daniela19

# 92
Чакам с нетърпение да излъчат всички серии и да ги изгледам накуп.

Любимка ми е Донка - самата актриса играе много добре, образа е добре измислен. Не искам тя да е убиеца или свързана с него. Останалите - все ми е тая кой ще се окаже.

Връщам се да чета.

# 93
  • ENGLAND
За нула време сте изписали толкова страници, и толкова предположения. И на мен Донка ми е любимка.

# 94
Големи нещастници са създателите на филма.Българи да избиват ''бежанци''.Цяла Европа е залята с варвари-нашественици,които изнасилват,грабят,колят,взривяват и безчинстват на всяка крачка,а нашичките сценаристи ги изкараха жертви.Точно  тези ''творци'' припознах в думите на Камен Донев:Машина за лайна!Актьорската игра е изключително слаба.Духовникова на какви ли субстанции е,как го докарва тоя поглед?Ако беше актриса по соц.време,щяха да и дават роли на самоотвержена партизанка.В днешно време би и отивала ролята на камикадзе.
С мнението си не искам да обидя,влияя или огорча някоя от потребителките в темата.Споделям лично мнение към създателите на сериала-подлоги.

# 95
  • Берлин
Изгледах преди малко последните 2 епизода. Не виждам Асен и Филип като убийци. Очаквам Диана да бъде убита - все пак е типично по Милошевски.
Дона,благодаря за труда

# 96
Благодаря за новата тема🌷😊

Нещо ми куцат сюжетните линии на мен. Започват нещо и го зарязват до там. Любовния триъгълник с първата жертва- няма  развитие, бежанеца- няма развитие, детето потенциален свидетел- до там, градските легенди и Шейтан - и те до там. Сигурно аз нещо не успявам да проследя нещата, ама обичам нещата да следват някакъв ход, да има някаква идея. Тук все вкарват нови образи, а старите не търпят развитие .  

# 97
  • София
Феникс, и аз съм с такова усещане - сума ти нишки са започнати и оставени да висят, минава се на други и... плетката става на дупки. Simple Smile

Донка и на мен много ми харесва, и актрисата, и образът, само не знам докога смята да пуфти наравно с мъжете. На мен лично ми е убедителна като бременна, не мисля, че преиграва, радвам й се на патешката походка. Simple Smile

# 98
На мен ми е интересно кой почука в промото на Диана и тя отвори вратата?!
Между другото Павела (Диана) много често пуска инстаграм истории със сина на Милошев дето играе Пепе в ОЖ, явно са някакви роднини или просто съвпадение?

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 00:30 от Dzqn

# 99
Много готин епизод. Дъежа ме в напрежение до края.

# 100
  • София
Мелани, права си, че трябва и да пишем защо смятаме някой за заподозрян.
Аз още в началото на шоуто писах за моите заподозрени и профили съставих и пр. и пр. Просто не искам да се повтарям непрекъснато и за това напоследък пиша само Краси/Асен/Иван/Петкан и пр. без да обяснявам защо, понеже вече съм го написал. Wink Единствено в началото нямах съмнения към Филип, но за съжаление се позасилиха с хода на самото шоу.
BaDBluEeYeS, БигСитиНайт даде новинка, но за мен тя е и оксиморон, защото твърди, че убиецът сме го гледали през всичките 6 епизода, обаче не е нито един от заподозрените (Краси, Асен, Филип, Попето и пр.). Лазар се появи чак в 3 епизод ако не се лъжа или 4 епизод. Дори дъртия прокурор Чанов няма пълна изява във всичките 6 епизода, защото ето сега най-пресен е последния шести епизод. Ами там не си спомням изобщо да го показаха дори за 1 минутка.
Но щом са минали 6 епизода и като цяло валят всякакви предположения то от екипа са се справили. Поне засега мисля, че е така. Което е техен плюс определено.
Имам претенции обаче към чистата криминална част от шоуто. Започват някаква следа/нишка и я зарязват и после не се сещат за нея. Искам да ги дават повече на масата, поне 15 минути да ги дадат как разсъждават, всеки да каже своята теория, да ни покажат любимата ми коркова дъска със снимки и бележки и някакви ей такива чисто криминални моменти. Хем ще е достоверно и реалистично хем и ние ще си подредим някаква основна история за историята, за главните герои в шоуто, начинът им на мислене и т.н.

# 101
То и ако има предвид вмъкнатите кадри, може да се счита, че убиецът сме го виждали във всички епизоди. Вярно само крайници, но сме го виждали  Mr. Green

# 102
Ами, ако Донка само се прави на бременна да ги заблуди и тя е убиеца JoyJoyJoy

# 103
Вижте тук пише нещо интересно:
/Ако сте го споделяли, се извинявам, че се повтарям/

"- Пристрастен ли сте към някои от героите?/ към криминалния психолог Росен Йорданов, станал част от екипа на продукцията/
- Неизбежно съм пристрастен към главната героиня, която е много близка до моята професионална битност като психолог. Много от качествата и уменията, които съм виждал в себе си, виждам в нейния образ.

"Пристрастих" се и към някои от онези персонажи, които ще се окажат драматични и негативни. 

Един от тях влиза в образа на злодей, но това, което ме привлече към него, е тази сериозна вътрешна драма, че дори и най-големият злодей има в себе си и друга страна. Именно поради тази причина този персонаж ми е особено близък, защото в повечето случаи, с които съм се сблъсквал в практиката си на криминален психолог, са ме довеждали до следната констатация:

Няма чисти понятия в живота – там, където има радост, има и тъга; там, където има много злоба, има и доброта и няма нищо нечовешко в човешките действия."

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-novoto-bylgarsko-kino/ … -klisheta-6092593

От тук си правя заключението, че убиецът няма да се появи накрая, а е някой, който сме гледали постоянно. Все пак ще има познали, щом и бебето на Донка заподозряхме Joy

# 104
BaDBluEeYeS, БигСитиНайт даде новинка, но за мен тя е и оксиморон, защото твърди, че убиецът сме го гледали през всичките 6 епизода, обаче не е нито един от заподозрените 
Освен, ако думите му не се четат по следния начин: В следващите серии подозренията ви върху Карамазов, Радев, Лидето  и Валерката ще отпадат едно по едно за да остане само един.(от тях) Точно навреме за финала в 12 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт