Отговори
# 75
  • София
"Дете ти е в кърви, горе на високото да го не качваш. Живот даваш, смърт получаваш. Детето ти е в опасност. "

# 76
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм ходила в пещерата,не ми изглежда толкова зловеща,колкото я изкарват.

# 77
Записвам се и аз.
Подозирам хем всички, хем никой😃 Всеки, за когото си помисля, че е убиецът, после се разубеждавам. Добре са го измислили значи.

# 78
  • София
След коментара на  BigCityNights, че подозренията върху някои конкретни персонажи ще отпадат едно по едно в следващите епизоди, започвам да си мисля, че Мия е убиецът Grinning Доста е странна на моменти. Или пък мъжът и, който ще се окаже, че не е мъртъв Grinning В краен случай може да е Камелия. Ама пък жена да се справи с такива едри мъже, абсолютно не го вярвам. Определено ми е интересно и продължавам да гледам, но ми убягват някои детайли и мисля да си пусна пак епизодите да ги изгледам по-обстойно.

# 79
  • Враца
diamond_star, благодаря  bouquet

Филип най не мога да го заподоздра, по никакъв повод.

Върти ми се в главата , някакви психични отклонения да има Миа,
и в нея да живеят двама човека, но някак бързо ми излиза от главата.

# 80
  • София
vmarinska,  и аз това си го мисля още от сцената със загубата на съзнание във ваната.

# 81
  • Враца
Колкото пъти започна да "умувам", все това ми излиза в главата.
Няколко наистина добри, криминални психарии съм гледала,
и все главният герой на който му се случват уж нещата се оказва виновният.

Единият филм беше с Робърт Де Ниро, ама заглавието не помня.

# 82
В тази връзка някой разбра ли защо смениха патолога? Нито се случи нещо, просто ей така се появи друг. Много тъпо. BigCityNights, имаш ли информация? Мооооля!

Имам. Причината е тривиална и няма нищо общо със сценария.

# 83
  • Русе
В края на последния епизод дадоха Краси облегнат на полицейската кола , беше тъмно вечер и пристигна Филип  (бяха само 2-та),  а в  последната секунда  имаше  мъж с  кожени ръкавици и качулика в гръб, дали той не е убиецът?

# 84
  • София
Аз залагам на госпожа Чанова. Тиха вода, убитите са на нейната възраст и отговаря на условието да я гледаме половината сезон. Не изключвам някой да й помага, син, съпруг, друг близък. И никой не я подозира. На рисунката за мен е тя. Или дъщеря й? Как беше "тогава не можеше, а сега може" Ако майката е имала връзка с мюсюлманин и дете с което е трябвало да се раздели? Ако това дете се появява сега, а някой го тормози, държи насила в къщата си или нещо подобно? Какво може да направи една майка в такъв случай?
"Ще те попилея" 😉

# 85
  • София
Ето, мой човек е Тони 😁 Майката крие нещо много дълбоко, заровено преди години и сега се пробужда от някакъв катализатор.

# 86
Доне, благодаря за темата! 💐

Ако следваме подсказката на БигСитиНайт остава да е Лазар. Дават го от самото начало. В първите епизоди в далечни кадри и в гръб после вече с Дианчето.
Обаче пък какъв мотив да има той , освен че си е тотално хахо.

Аз си мисля, че наистина може да убият Диана. В шведския "Мостът" баш така си стана..

# 87
Моята теория беше, че мозъкът е майката, а изпълнителят Асен.

Момичето на рисунката определено прилича на Чанова и ако се окаже незаконна нейна дъщеря, това едно ще обясни приликата и второ ще загатне за грешка в миналото. Интересно, че Асен знае, а Филип не 🤔. Но пък се видя, че Асен е близък с майката, повече от брат си.

# 88
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сериозно,бе хора.
Как си обяснявате една жена на 55+,видимо слабичка и без физически данни,да е сериен убиец на мъже,които са в пъти по силни от нея физически. Joy
Жената е домакиня,цялото й семейство са в полицията..какво общо би имала с трафик на бежанци??
Мия си има отклоненията,но попадна в Смолян случайно и е тази,която ще нареди пъзела.

# 89
Накрая ще се окаже, че има някаква кофти тайна в семейство Чанови, за която всички без Филип знаят. Той ще е жертвата на обстоятелствата, а ние го изкарахме маниакален убиец с психически отклонения 😱😂.

Общи условия

Активация на акаунт