Отговори
# 270
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toзи Лазар май е голям прах в очите ни.
Много очевидно нагласят да е той,макар че една от хипотезите ми беше,че група откачалки с извратени виждания са убийците и Лазар е част от този клан.
Толкова очевидно,та чак го зачерквам от листата ми със заподозрени.Сценаристите искат да ни изненадат,искат Уау край,ако е Лазар ние ще си кажем - Ето,знаехме още от еп 4-5.
(съмнителното му минало и настояще,странния му вид и поведение,намерените бижута в дома му,познава добре пещерата,не толерира бежанците...)

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 04:07 от Adoralova

# 271
Убийцата го е убила, не е ясно как, отрязала му е езика, имала е под ръка чифт овчи очи, които е поставила в очните ябълки след като преди това е извадила тези на жертвата. 😂😂😂😂

Е това направо ме уби! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А обрязването как го забравяте..ей 😂😂😂
Ох, много се смях, и още се смея 😂😂😂 представям си картинката на романтичната среща 🤣. Обаче има още нещо, при този сценарий Каракехайов трябва да се е качил на лифта гол 🤭😱! Или дамата го е съблякла в движение - цяло чудо, че не е паднал преди да стигнат езерото 😜.

# 272
  • София
Качва си се на лифта жив и здрав, горе го наръгва, бута го долу. Всичко останало върши в реката. Една 50тина килограмова жена може да стъпва лекичко по тревата без да остави следи.

# 273
Още от първият епизод ми стана ясно, че трупът е от Дяволското гърло, даже мислех, че всички си го мислят, все пак така се казва сериала и е логично, убиецът би трябвало да си е мислел, че така се отървава завинаги (заради легендите, за водолазите, за дървения материал и т.н). Още щом споменаха, че се чудят от къде е дошло тялото, от небето ли, от къде, веднага се убедих, че е точно така.

Е, как да ни минат мисли за пещерата, след като река Триградска няма нищо общо със Смолянските езера. Но, като нищо ще са го измислили, че имат общ водосбор. То, онова малкото, разстояние от 40-50 км си ги минава денем и нощем по два пъти на ден, та сега за някакви си общи води на реки и езера на същото разстояние няма да придиряме.

Да, аз смятам, че няма да се съобразят с реалните разстояния, а по - скоро с това което им е удобно за историята.

И все пак не изключвам и Лазар, дори самото име е библейско, свързано със смъртта и възкресението. Не знам, вече и аз може би под вола теле търся 😄

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 07:43 от AglayaDreams

# 274
Не е Лазар бе хора. Човека каза, че чисти пещерата, тези неща от кутията са намерени там.

# 275
# 276
Започнах да се разочаровам от Дяволското гърло. Понякога дори 12серии са много,а в случая,след като са минали половината от тях, не личи да наближава някакво важно разкритие. Знам ли,може би съм предубедена към български сериали и филми,макар че едва ли е и съвсем безпричинно. Все имат някакъв проблем или недомислица,да не споменавам копирането на американски мотиви и идеи...Sad Рядко се впечатлявам от български продукции,за последно Възвишение и Дамасцена като че ли ми допаднаха донякъде.Има определени сцени от последния,заради които не мога изцяло да го отпиша,музиката беше на ниво...И все пак,като цяло,по моето субективно мнение,има още много какво да се желае.
Има за какво българите да правим филми,но им липсва живец на вече съществуващите.

# 277
  • София
Асен с кой се бие? С Филип?

# 278
  • Русе
Да, с Филип

# 279
Добре де във първа или втора серия Филип не изклюва ли  трупа да е хвърлен от лифта. Имам спомен че казва  " и от лифта не е".

# 280
Звучи абсурдно трупът да бъде хвърлен от лифта. Все пак дотам също трябва да се занесе, да се качи. Лифтът се спира през нощта, със сигурност не се пуска през някакво ел.табло на улицата.Тезата, че е бил пуснат в пещерата, засега звучи най-достоверна. Защо? Ами защото:
1. Около езерото няма никакви следи
2. Вещите, които бяха в Лазар, може да са захвърлени и намерени там

3. Така ще се свърже с пещерата и името на сериала
В 4ти епизод дадоха лицето на едно момче в онази сцена с ножа, когато уж се подготвя за убийство. Прилича ли ви на Лазар? Защото не съм сигурна дали е той.
Още в първата серия, когато дойде Руфинка, тя каза, че убиецът се крие в планината, т.е. той е местен, познава гората и града.Не разбрах какво означава "пила" и баруган, някой да е споменал какво значат?

# 281
Била и баруган са скала/връх и езеро.

Снощи прегледах и други епизоди. От 1 еп. до 6 дават кадри с Лазар. Защо? Прекалено явно е да го бутат за убиеца и ще остана разочарована, ако наистина е той.

# 282
Била и баруган са скала/връх и езеро.

Снощи прегледах и други епизоди. От 1 еп. до 6 дават кадри с Лазар. Защо? Прекалено явно е да го бутат за убиеца и ще остана разочарована, ако наистина е той.

Точно това им е идеята. Да ни заблудят. Ако съдим по епизодите, по всички личи, че е той, но ще бъде елементарно и няма да има никаква изненада за зрителя . Казаха, че става въпрос за семейна драма, а доколкото виждаме, Лазар си няма никого тук.

# 283
Няма си или ние нищо не знаем за него? Със сигурност има нещо зад него, което го е направило такъв самобитник , интересно какво. Не е обикновен бунтар, на ръба на някаква социопатия ми е той.

# 284
  • Кърджали
баруга е езеро /Баругана - езерото./
Въпреки че реално погледнато няма как езерото и пещерата да са по някакъв начин свързани, и аз предполагам че в сериала ще се окаже така. Все пак е и филм, художествена измислица, не е нужно да отговаря сто процента на реалността. Стига само да е добре измислено, защо не.

Общи условия

Активация на акаунт