Отговори
# 285
баруга е езеро /Баругана - езерото./
Въпреки че реално погледнато няма как езерото и пещерата да са по някакъв начин свързани, и аз предполагам че в сериала ще се окаже така. Все пак е и филм, художествена измислица, не е нужно да отговаря сто процента на реалността. Стига само да е добре измислено, защо не.

Има как. Подземните води са свързани с други водни обекти. Така че защо не, тъкмо ще е още по-интересно.

# 286
баруга е езеро /Баругана - езерото./
Въпреки че реално погледнато няма как езерото и пещерата да са по някакъв начин свързани, и аз предполагам че в сериала ще се окаже така. Все пак е и филм, художествена измислица, не е нужно да отговаря сто процента на реалността. Стига само да е добре измислено, защо не.
Да, както в един холивудски филм Бузлуджа се оказа в покрайнините на Варна.  Simple Smile

# 287
Може и в пещерата да е хвърлен. Като се замисля, в първи епизод казаха, че трупът е престоял във водата (2 дни ако не греша), т.е. технологично време докато изплува. Затова и не е видян по-рано. А патоанатомът каза, че е влачен - не уточни дали от вода или по земята.
Само не ми се връзва как убиецът ще е сигурен, че трупът ще изплува. А той със сигурност е искал Каракехайов да бъде открит.

# 288
Видях ги и аз тези улики, но не е нищо съществено , слаба ракия са. Друго очаквах, ама карай..само накрая Лазар да не се окаже убиецът.

# 289
Ето ги уликите от миналата седмица:

# 290
Ама чакайте малко. Тези улики нямат общо с историята. Това е игра с награди - трябва да се търси къде има лупички, да се съберат думите, да се напишат като коментар и се участва в томбола за някаква награда.

# 291
Аз нещо не го схванах това с уликите. Само търсиш лупички? Голяма игра Joy

# 292
Аз пак не съм разбрала 😁

# 293
Едвам ви изчетох хихих Изгледах две интервюта на Карамазов и той все повтаря голяма семейна драма, а Духовникова го поправи не само за едно семейство. Драмата започна с Каракехайов- любов с приятелката на сина му и любовница от друга религия. Синът му го изключихме тотално като заподозрян, но той със сигурност е познавал колегите на баща си и т.н.
Чанови са семейството под най-голям фокус. Интересно в Уикипедия пише, че Асен е брат на Филип, но не пише да е син на Димитър. Евентуално може да има драма за бащинството и аргумент за нехаресването между двамата. Така той остава по- бизък с майка си. Рисунката е на младо момиче приличащо на Чанова и много тук пишат, че евентуално е нейна дъщеря и аз само ще добавя, че може да е сестра близначка на Асен. Майката има връзка с мюсюлманин, ражда близняци- момче и момиче, Чанов се съгласява да задържи момчето, а момичето го дават да се гледа от биологичния й баща. Така се разбира защо има различна религия и защо Асен толкова е привързан към нея. За любов ми е малко плоско след като чакаме да стане тотална драма и много сълзи, както сам Каамазов казва.  

# 294
Дано не го обърнат на "Откраднат живот". Само това не, иначе който искат да е убиеца Joy

# 295
Дано не го обърнат на "Откраднат живот". Само това не, иначе който искат да е убиеца Joy
Пепел ти на клавиатурата! Пу пу!

# 296
Ама чакайте малко. Тези улики нямат общо с историята. Това е игра с награди - трябва да се търси къде има лупички, да се съберат думите, да се напишат като коментар и се участва в томбола за някаква награда.

Да, но реално като се съберат уликите (1-детето, 2-Мия, 3-опасност) се получава изречението: Детето на Мия е в опасност. Това означава, че Диана е в опасност, което според мен има връзка с историята.

# 297
Типичен стил на Милошев е много сюжетни линии да висят в нищото. Това ме натоварва и тук става така. Дано не съм права и всичко се разбере в следващите епизоди.

# 298
Благодаря за темата.

# 299
Скрит текст:
Едвам ви изчетох хихих Изгледах две интервюта на Карамазов и той все повтаря голяма семейна драма, а Духовникова го поправи не само за едно семейство. Драмата започна с Каракехайов- любов с приятелката на сина му и любовница от друга религия. Синът му го изключихме тотално като заподозрян, но той със сигурност е познавал колегите на баща си и т.н.
Чанови са семейството под най-голям фокус. Интересно в Уикипедия пише, че Асен е брат на Филип, но не пише да е син на Димитър. Евентуално може да има драма за бащинството и аргумент за нехаресването между двамата. Така той остава по- бизък с майка си. Рисунката е на младо момиче приличащо на Чанова и много тук пишат, че евентуално е нейна дъщеря и аз само ще добавя, че може да е сестра близначка на Асен. Майката има връзка с мюсюлманин, ражда близняци- момче и момиче, Чанов се съгласява да задържи момчето, а момичето го дават да се гледа от биологичния й баща. Така се разбира защо има различна религия и защо Асен толкова е привързан към нея. За любов ми е малко плоско след като чакаме да стане тотална драма и много сълзи, както сам Каамазов казва.  

Обърна го на латино сапунка направо 😂

В Уикипедия всеки може да напише каквото си иска, така че не се води от прочетеното там.

В сайта на Нова има описание на героите.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 14:21 от Ванилия*

Общи условия

Активация на акаунт