Отговори
# 255
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Спасителят в ръжта" е любимата ми книга. Не знаех, че и убийците са ѝ фенове 😂
И е част от програмата по литература тук,в американските училища.

Щом заглавието на филма е свързано с пещерата,трябва и убийствата/убиеца да имат много общо.Идеята с изплувалият от пещерата труп ми звучи много правдоподобно.
Моля ви се,каква жена...Убиеца е интелигентен и достатъчно силен физически,за да се справи с толкова много трупове.Предполагам,че са оказвали съпротива + влаченето,рязането на части от тялото,заличаване на следи.Трябва си сила,и физическа и психическа.

Моите подозрения са Асен(макар,че в последния еп малко поизясниха нещата около него) или Краси(милия,толкова е отчаян и му е скучно,че полицията елементарни неща не може да навърже,чак ще им праща оръжието,за да живнат малко нещата).

# 256
А Краси вижда ли ти се силен физически? Мия изглежда много по-здрава от него Grinning

# 257
Краси е мъж, Мия дали може да помъкне 100 кг мъж, като шкембестия Каракехайов. Лесно се справи с дребното арабче в София, но си остава жена и колкото и да го играе Лара Крофт, трудно ще премъкне и 15 кг чувал с брашно.
Въобще жените ги изключвам, като заподозрени.

# 258
  • София
Ама защо продължавате да говорите за мъкнене на трупа, като изрично се каза, че няма следи от това. За мен тезата с лифта е най-издържана.

# 259
Е, нали и до лифта някак трябва да го пресурне..

# 260
  • София
Хаха, пресурне, страхотна думичка, много описателна Grinning Може на лифта да го е утрепала жената, да се е качил сам и жив.
Не знам де, вече сама не си вярвам на теориите Joy Просто цялата история с дъщеря й и нейния непукизъм към това има ли я, няма ли я, са ми толкова неадекватни, че ме карат да мисля такива неща.

# 261
  • София
Отишли са на романтична разходка с лифт (от Смолянските езера лифта е двуседалков, от старите е, но все пак става). Убийцата го е убила, не е ясно как, отрязала му е езика, имала е под ръка чифт овчи очи, които е поставила в очните ябълки след като преди това е извадила тези на жертвата. 😂😂😂😂

Абсолптно невъзможно е трупа да е хвърлен от лифта. Все пак и на долна и на горна станция има лифтаджии и няма как трупа да се качи, да не говрим, че този лифт е стар и на намалява или спира, за да се качи човек. Освен ако убиеца не е в комбина с лифтаджиите и не е сигурен, че нама да срещне други туристи.

# 262
Това, че няма следи от суркане, не означава, че все някак този труп не е стигнал до блатото. Пък и жените обикновено не си падат по ритуални убийства с обезобразяване. Почти винаги прибягват до отрова.

# 263
Още от първият епизод ми стана ясно, че трупът е от Дяволското гърло, даже мислех, че всички си го мислят, все пак така се казва сериала и е логично, убиецът би трябвало да си е мислел, че така се отървава завинаги (заради легендите, за водолазите, за дървения материал и т.н). Още щом споменаха, че се чудят от къде е дошло тялото, от небето ли, от къде, веднага се убедих, че е точно така. Относно това кой е убиеца още не съм толкова сигурна, но все си мисля, че е Асен, който заради брат му Филип е станал убиец(там ще е драмата). Пак казвам, че в описанието на героя, Асен казва за брат си, че се е променил заради жена, а не може ли точно такава ревност да е променила не Филип, а Асен.
След това си мисля, че дрмата в живота на Филип, която беше намекната и от бащата Чанов е свързана с някой починал, може би вероятен заподозрян, който Асен е убил и за това всъщност се е отказал да е полицай, а пък може и някоя жена, която и двамата са харесвали да е умряла. Може би Асен избива комплекси от брат си.
В момента мисля, че нарочно ни насочват точно към Асен, за да може по - късно да отхвърлят тези мисли от нашите глави и все пак накрая отново да се върнат на него и той да се окаже убиеца. Пък да видим.

# 264
Убийцата го е убила, не е ясно как, отрязала му е езика, имала е под ръка чифт овчи очи, които е поставила в очните ябълки след като преди това е извадила тези на жертвата. 😂😂😂😂

Е това направо ме уби! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 265
Убийцата го е убила, не е ясно как, отрязала му е езика, имала е под ръка чифт овчи очи, които е поставила в очните ябълки след като преди това е извадила тези на жертвата. 😂😂😂😂

Е това направо ме уби! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А обрязването как го забравяте..ей 😂😂😂

Аз все повече си мисля дали пък не е Филип, голямо треперене и притеснение дали има някакви следи. Ама го казва така сякаш иска да се убеди, че наистина няма.
Глвдам наново епизодите и това ми прави силно впечатление у него и срещата с Руфинка. Също изглежда притеснен. Всички искат да научат повече само той не..защо?

# 266
  • Street of Dreams
И аз си я представих до него на лифта, с овца под мишница и една лъжица в джоба за очите. Обаче обрязването го забравих, за него се иска повече фантазия.

# 267
  • София

А обрязването как го забравяте..ей 😂😂😂

Хвана ме на тясно, това не го съобразих, ще трябва да помисля, за да нагодя обрязването 😂😂😂

# 268
Не ми се връзва да е Филип- нямаше да настоява толкова да се върне Мия , Руфинка едва ли щеше да каже, че и него трябва да го е страх, Мотив пък съвсем не виждам...
Възможно е да е Лазар, но със съучастник или някак си съдбата му да е преплетена по драматичен начин с някои от останалите герои, което и да го е подтикнало към убийствата. Нали някъде споменаваха, че не криминалната линия е водещата, а нещо като психодрама ще опитват да докарат.

# 269
  • София
Още от първият епизод ми стана ясно, че трупът е от Дяволското гърло, даже мислех, че всички си го мислят, все пак така се казва сериала и е логично, убиецът би трябвало да си е мислел, че така се отървава завинаги (заради легендите, за водолазите, за дървения материал и т.н). Още щом споменаха, че се чудят от къде е дошло тялото, от небето ли, от къде, веднага се убедих, че е точно така.

Е, как да ни минат мисли за пещерата, след като река Триградска няма нищо общо със Смолянските езера. Но, като нищо ще са го измислили, че имат общ водосбор. То, онова малкото, разстояние от 40-50 км си ги минава денем и нощем по два пъти на ден, та сега за някакви си общи води на реки и езера на същото разстояние няма да придиряме.

Общи условия

Активация на акаунт