Отговори
# 240
  • София
Ооо, това за лифта е яка идея, харесва ми!
А за това как и защо Мия е ходила напред-назад, всичко може да се навърже с един разказ на събития, които в момента не знаем.

# 241
Снощи пак гледах интервюто на Владо след 1 ЕП. , за да видя дали нещо от казаното няма да се навърже. Само това, че от някакъв момент нататък няма да е криминален, а предимно драма и много ще плачем.
Какво пък толкова драматично може да се случи. Освен да разкажат историята на Мия и как е загубила съпруга си.

# 242
ThinkingСпоред мен убиецът не е Лазар и откритите от Диана бижута и часовници ги е намерил в пещерата, докато чисти. Книгите  по принцип се четат от убийците, така съм чувала за тези заглавия де Thinking но може би там има друга история. Има вероятност да бъде и той, но изненадата няма да я има, ако се окаже той. Този тип сериали имат за цел точно това – да заблудят зрителя и да го накарат да мисли. Вероятно зад тази история стои нещо много по–голямо – чувства, страхове, омраза ...

# 243
Мисля да изгледам от началото всички епизоди, за да проследя по–точно нишката на събитията. Вероятно ще видя нещо, което не съм видяла преди това и ще навържа събитията. Особено думите на Руфинка ... там има нещо мнооого интересно и мистично.

# 244
"Спасителят в ръжта" е любимата ми книга. Не знаех, че и убийците са ѝ фенове 😂

# 245

Нещо ме притесняваш... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 246
Joy

В повечето криминални филми и сериали, които съм гледала, цитират части от въпросните книги, показват ги и дори има действие по книгата. Явно ги мотивира да бъдат жестоки. Joy

# 247

Нещо ме притесняваш... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
И ММ така казва, като пусна ID xtra за приспиване 😂😂

На мен книгата много ми харесва, заради Холдън, направо си бях влюбена в героя, когато я прочетох за 1 път. Всъщност тази книга ми помогна да си избера професия и може би , затова толкова я обичам и с удоволствие препрочитам.

# 248
  • София
 След като Селинджър е любим автор, сте си за диагноза Simple Smile
И аз го обожавам, заедно с Хемингуей са ми едни от любимците.

# 249
Пуснах си отново 1 еп. Има кадър на люлееща се седалка на лифта, това в момента, в който Филип разглежда местопрестъплението.

# 250
# 251
Относно това, че убиецът го гледаме 6 епизода вече...абе Руфинка не я ли дават от епизод 1? Дали е сляпа наистина? Едра, силна физически жена е ..”предсказва” разни неща, или просто под формата на предсказания си казва какво ще направи? Май само нея не сме я нищили Thinking
Мотив...знае ли човек, може да е била влюбена в Чанов?

# 252
Този с ръкавиците ми се вижда мъж с кожено яке. Жена не може да има толкова голяма талия. 😀 Освен,ако не е Руфинка. /Руфинка с кожено яке/😂 И Дончето не е, няма коремче 😂

# 253
Този с ръкавиците ми се вижда мъж с кожено яке. Жена не може да има толкова голяма талия. 😀 Освен,ако не е Руфинка. /Руфинка с кожено яке/😂 И Дончето не е, няма коремче 😂

Значи, изключваме убиецът да е жена. Grinning

# 254

На мен по  ми харесва  " Устата ми хубава, очите ми зелени " .

Общи условия

Активация на акаунт