Отговори
# 480
Моето усещане е, че епизодите имат възходяща градация! Снощният ме държа в напрежение почти през цялото време, страхотно!

Интересно се заплитат нещата у Чанови. Мама Чанова е в основата на убийствата, но не е сама - не би могла сама. Мислех че помагачът е Асен, но май не е. И не заради алибито, а заради ножа. Убиецът го изпрати, докато Асен беше задържан. Защо точно тогава обаче? Ами за да оневини Асен. На убиеца му пука за него може би... Филип - другия възможен помагач. Той обаче няма тази решителност и безкомпромисност, която е нужна. В 1-ви епизод баща му му казва, че ръцете му треперят.  Е как ще вади очи с треперещи ръце?? Освен това в престъпленията има ярост, а Филип ни го показаха като човек който успява да запази спокойствие и да претегли фактите.
Отговорът на въпроса защо са осиновили Асен, вероятно ще даде повече яснота за възможните мотиви за престъпленията.
Аз останах с впечатление, че Филип не знае за осиновяването или греша? Ама как да не знае, като тогава трябва да е бил най-малко на 4. Абсурд е да не помни как е дошъл Асен.

Тази Емилия на Филип много гадно гледа. Като болна. Много ми е антипатична.

# 481
  • София
Този епизод наистина бе много силен. Simple Smile
Хубавото е, че има градация и че сме в серия все от добри епизоди.

Страхотен е Христо и до тук образа на Асен е най-силния и добър мъжки образ и това го казва фен на Карамазов. И сценария спомага за това, но и актьорите също. Едното + другото и имаме този резултат до тук.
Диана все повече ме нервира. Майка и се прибира сама и наранена, плаче. Оная се сопва и сумти.  ooooh!
Така, Асен вече не е със сигурност убиеца. Да, беше основен заподозрян и с право естествено, но го оневиниха категорично (най-малкото няма как да изпрати ножа от килията). Казах, че ще гледам под лупа Филип и Краси, защото само те останаха реално. А и май вече няма как убиецът да не е полицай, защото знае за разположението на камерите. Интересно Мия като разбере това дали няма да и щукне такава мисъл? Нали е много проницателна...

сега за Краси и Филип

версия Краси убиец,
Ами Краси остана единствен до Мия, макар и като фикус ( Laughing). Според ме иска да знае как работи един гениален мозък, равен на неговия. Между другото винаги е близко и наоколо, слухти, записва си и не прави никакво впечатление. Хамелеон. Не се изненада изобщо, че чаканото зарядно идва в такава голяма кутия?! А и не е казано, че ако да речем Краси го е изпратил целта е била той да го отвори. По-скоро никой друг не го отвори (можеше и да е Мия), а после нямаше как да не се прави на учуден при положение, че не бе сам...

версия Филип убиец,
ами за пореден път видяхме какво сбъркано семейство са Чанови. С баща деспот и с властна майка манипулатор. Кой знае каква психика е развил и как се е бъгнал през годините. Като нищо може и той да е изпратил ножа да речем защото не иска да го лепнат на брат му, а ножа бе изпратен точно в момент в който Асен бе в ареста, а Мия го подлагаше на кръстосан разпит. За мен това няма как да е просто едно съвпадение.

Онзи Лазар дето ни го навират като убиеца вече от няколко епизода насам изобщо го изключвам, той ми е само за фон. Абсурдно ми е така явно да дават убиеца и да си го нарочват и дирят още в епизод 8. А и той откъде ще знае за всичките тези подробности като разположението на камерите в полицията, с това как да измами едно полицейско куче, а и някак си клечав ми се вижда. Не знам, просто не го виждам като убиец. Просто е с промит мозък от много прочит на Селинджър и си живее в някакъв негов си свят. Не отричам, че може да е опасен и да нарани Диана, дори и без да иска, но изключвам да е хладнокръвен убиец.

# 482
  • София
Ад пък доколкото разбрах това дете няма нищо общо с Амена (или се бъркам...) Rolling Eyes

# 483
  • Пловдив
Ад пък доколкото разбрах това дете няма нищо общо с Амена (или се бъркам...) Rolling Eyes
дъщеря и е.

# 484
  • София
Всъщност ние не разбрахме със сигурност, че детето е дъщеря на Амена. Знаем, че майката е в Германия. От бащата на пострадалото момче разбрахме, че е превозвал дете и жена, но е е казвал това да е Амена. А и Асен каза, че е намерил само дете в гората, но не се разбра как то е попаднало там, дали е било изоставено от трафикантите или е избягало.
Въобще пълна мистерия Simple Smile.
Много ми хареса епизада.

# 485
Във всеки епизод ще оневиняват по един от предложените ни заподозрени. В седми беше Асен,  в осми ще е Лазар.

# 486
  • Пловдив
Всъщност ние не разбрахме със сигурност, че детето е дъщеря на Амена. Знаем, че майката е в Германия. От бащата на пострадалото момче разбрахме, че е превозвал дете и жена, но е е казвал това да е Амена. А и Асен каза, че е намерил само дете в гората, но не се разбра как то е попаднало там, дали е било изоставено от трафикантите или е избягало.
Много ми хареса епизада.
Е...как да не разбрахме...нали го казаха.Детето и майката са били в буса.Шофьора си призна.Изоставили детето в гората, защото било мн.болно, а майката заминала за Германия.После Асен намерил детето в гората и го прибрал.

п.п.По ананса не става ли ясно, че Лазар отвлича Диана?

# 487
Амена не е на снимката. Кръчмарят не беше сигурен, каза, че може би прилича на нея, т.е. Изобщо не беше сигурен, Мия го натискаше и той й даде отговор да го остави на мира.
Мисля, че Амена и момиченцето са били в буса, но след като шофьора се отказва, Недко поема и изхвърля детето, а Амена прибира и я представя като гадже докато намери начин да я прекара през граница. Въпросът за мен е първия бежанец има ли нещо общо с това семейство - Амена и момиченцето....
Мотивът на майка Чанова за убийствата според мен е да помогне на сина си в кариерата и на мъжа й да стане кмет, сигурно идеята й е била да натопят бежанец, но не е предвидила Мия.
Смятам, че Краси ще изиграе роля при разкриването на случая.

# 488
  • София
Много ми хареса епизада.

И аз останах с такова впечатление. Защото той каза, че не знае коя е тази Амена, а детето го е намерил в гората. Същевременно в предните епизоди ни казаха, че Амена е живяла с последната открита жертва (първа хронологично), но не е се спомена за дете. Не е логично майката да живее в къщата и да не знае, и да не се интересува къде е детето й. Затова съм по-склонна да мисля, че това дете не е на Амена. А нея може и да я видим в следващия епизод завързана на стола (ако завързаната не е жената от колата в промото).

# 489
  • София
Алибито на Асен, освен от жената, която гледаше детето, се потвърди и от някаква камера. Нали Попето звънна на Миа. Така че него можем да го изключим. Аз разбрах, че е намерил детето, изоставено от трафикантите, а майката е изведена в Германия. Приликата между нея и майката на Асен е чисто случайна, пък и неговото си беше рисунка. Колко му е да сбърка свидетелят в този случай. Лазар не ми се връзва да е убиец.

# 490
Много интересно става.
Снимката ясно казаха, че не е Амена, а майката на Асен.
Направиха ми някои неща впечатление. Сякаш в този епизод имаше имаше най-много подсказки:
Лифта, празен върви номер 64?!?!
Филип отиде с Диана, останали 3 часа!, защото се познавал с лифтаджията т. е.  подсказват ни, че има как жертвата от реката, да е пренесена и с лифт!?! Или е поредната шепа прах в очите на зрителите...
Във всеки епизод ни пускат муха, после се оказва, че не е така както подозираме и го правят многократно.
Браво на форума, че се сетихте за Асен, да не е син на Чанови. А, пък мисля, че не е син на Чанова само майка му е друга но за бащата кой знае? Много показателен бе шамара. Мислите, защото не му е син, аз пък ще кажа, че като родител, ако пред мен стоят две деца- мое  и чуждо, ще "посегна" на моето, не на чуждото. Затова си мисля Асен да е син на Чанов, но Филип пък да не е!!!! Майка Чанова  винаги сервирала първо и най-много на Асен на трапезата, както се прави с гости, показаха го това и Асен си каза.
Към края отново се мерна лифт 64?!?
Относно извършителя, сега почват да ни навират Филип. За мен бе много странно и невероятно да е той, но всичко клони натам.
Краси става привлекателен образ-тихата вода, мисля че точно той ще разплете възела....

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 09:14 от Николай Алеков 627429

# 491
Аз останах с впечатление, че момиченцето е детето на Амена.

На мен ми стана много интересно защо Асен настояваше едва ли не на живот и смърт, Мия да не разкрива истината за майка му и че е осиновен. Няколко пъти й го каза, подчертано настойчиво. Не ми се вярва да е заради Филип, защото каза "Никой не трябва да научава", а не "Филип не трябва да научава".

Линията с Диана взе да ме дразни. Самата Диана ми е дразнеща. Само пуфти и недоволства, а и начина й на говорене хич не ми е приятен. Чак пък толкова да е настроена срещу майка си, айде сега. Прилича ми на някаква лигла.

# 492
  • София
Стела, Асен имаше предвид, че никой не трябва да научава, че е разбрал, че е осиновен и знае коя е биологичната му майка.
За Амена и детето и аз мисле както diamond_star.

# 493
  • София
От майка Чанова ме побиват тръпки. Как командва злобно. Много ми е противна. Лазар едва ли ще навреди на Диана. По-скоро ще я поведе из горите, за да бъде свободна. Но пък от промото се вижда, че ще е в опасност и полицията я търси. newsm78
Асен Heart Eyes

# 494
  • Пловдив
А двамата сина как застанаха мирно пред баща си???Явно голям респект имат...чак нереално.

Общи условия

Активация на акаунт