Отговори
# 510
Интересно каква е връзката между Лазар и Недко, нали мъжът от хоремага каза, че младо момче , което гледало коне, ходело и разпитвало. Това вече е ясно, че е Лазар, но защо?

Не мисля, че отвлича Диана,а по-скоро пак я замъква със себе си под предтекст за медальона. А и си мисля, че си пада по него.

Разговорът на Мия и бай Митьо в лоби бара ми показа, че той обича много Асен. Аз мисля,че той винаги е бил строг с него, защото е виждал , че той е този с истинските заложби да продължи семейната професия. А Филип е плах, неуверен, мекушав.
Дори да не е биологичен син на Чанови той е техен син, защото са го отгледали.

# 511
  • Варна
Аз не виждам как ще люшкат труп на лифта??? Close А и там не е като няма хора...
Ами Шейтанът е помагал сигурно за люшкането. Joy

# 512
Всъщност Лазар не го ли върна този прословут медальон на Диана? Имам спомен, че тя се зарадва той като й го даде.

Защо Асен ще убива биологичната си майка?! Някои хипотези тук съвсем ме учудват...

# 513
Майката се е изпуснала без да иска , когато е бил на 11. Никой не знае, че той дори подозира. Аз поне така разбрах. Години след това я е открил и тайно се е погрижил за нея. Не иска никой да знае, за да не ги нарани, защото ги обича. Най-вече майка си.

Не знам как стана, че писах в старата тема 🤣🤣

# 514
  • София
Асен не е ли по-големият?

Не

# 515
  • на пистата
Според мен Лазар отиде при Диана заради написаното от нея на книгата.

# 516
Доколкото разбрах и аз, Чанова е казала на Асен, че е осиновен неволно и явно го е заставила да не казва, че знае.

Асен е открил майка си, когато вече е бил достатъчно голям, но тя не е била добре психически и скоро след това е починала.
Възможно е той да бил е отнет от нея насила и оставен в дом за сираци и заради това да е превъртяла.

Според мен биологичната майка има някаква връзка с Чанови. Наистина е нелогично да го осиновят, при положение, че вече имат дете.
А и ми е малко странно, че никой не знае за тази история - в малко градче, всички се знаят, те най-вероятно и тогава са били уважавано и известно семейство, изведнъж се пръква дете на 2,5 години ???
Предполагам, че ще излезатоще неща от там, за които всички мълчат.

# 517
А защо на всички ви е така нелогично, че осиновяват дете след като имат? Не смятам, че е невъзможно и познавам семейства направили го.

На мен ми се вижда абсолютно невъзможно да са пуснали трупа от тоя лифт. Мисля си също, че Славчо ще се появи отново. Любовницата също я чакам скоро, някак си бързо я забравиха.

# 518
Според мен биологичната майка на Асен е сестра на Чанова и за това толкова си приличат, но е имала психични проблеми и затова детето е оставено първо в дом, а след това го взимат Чанови. Гледат го с любов, защото все пак им е кръв

# 519
  • Пловдив
Според мен биологичната майка на Асен е сестра на Чанова и за това толкова си приличат, но е имала психични проблеми и затова детето е оставено първо в дом, а след това го взимат Чанови. Гледат го с любов, защото все пак им е кръв
Peace
има логика.

# 520
Всичко до сега прочетох, дори си пускам повторно някоя серия. И се съмнявам във всеки, но от новите факти се замислям все повече върху образът на Чанова... А дали Асен не е истинският й син, да е имала някаква извънбрачна афера с чужденец и той да е плод на нейната любов и след това да се е намесил Г- н Чанов и всичко да е прикрито.. някакви такива мисли ми се въртят

# 521
Разбира се, че не е невъзможно да осиновят, след като вече имат дете.
Аз също познавам такива семейства.

Обаче преди 30+години в Смолян... ?
Доста необичайно ми се струва, още повече, че е останало скрито толкова години.

На мен ми се струва, че ще има някаква друга причина за отделянето от майката и осиновяването му.
А псичното заболяване е възникнало след това, дори е следствие на тази травма.

Ако просто са взели да гледат детенце на болна жена, защо да го крият?

# 522
Разбира се, че не е невъзможно да осиновят, след като вече имат дете.
Аз също познавам такива семейства.

Обаче преди 30+години в Смолян... ?
Доста необичайно ми се струва, още повече, че е останало скрито толкова години.

На мен ми се струва, че ще има някаква друга причина за отделянето от майката и осиновяването му.
А псичното заболяване е възникнало след това, дори е следствие на тази травма.

Чанов не е прокурор от вчера, може да не са искали да се разбира, че сестрата на жена му не е добре

# 523

Те не просто са взели дете да го гледат,а са гоосиновили, дали са му името си. Сигурно защото си чакам премиерата наGoT, обаче точно историята Старк/Сноу ми изскочи след разкритията на Асен.

Егати промития мозък дето имам  hahaha

# 524
  • на пистата
Може пък биологичната майка на Асен да е била сестра на стария Чанов или негова любовница.Тази властна майка би приела и извънбрачно дете само и само да е с Чанов старши..така мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт