Отговори
# 495
Пропуснах снощи как точно Асен разбра, че е осиновен?

# 496
Мисис Чанова му е казала,  когато е бил дете още.

# 497
Стела, Асен имаше предвид, че никой не трябва да научава, че е разбрал, че е осиновен и знае коя е биологичната му майка.
За Амена и детето и аз мисле както diamond_star.

И така да е, пак не разбирам крайната му настойчивост. Какво толкова ще стане ако някой разбере, че той е разбрал?

# 498
И на мен ми лази Диана по нервите. Все крива, все хейти. Има конфликт с майка си - добре, ама тя мрази целия свят, не само майка си. Да не говорим, че няма никакво чувство за самосъхранение.
Диана май не знае цялата истина за това, което се е случило с баща й? Остана много изненадана от думите на Филип, че майка й е била там. Защо ли?
А Филип вече яко е хлътнал. И в поведението му спрямо Мия се проявява като мъж, а не като разглезен лигльо. Не мрънка, че не го иска, опита се да бъде обективен относно подозренията й към Асен. Опита се да покаже друга гледна точка на дъщеря й. Маминото синче в подобна ситуация би било логично да злобее и да пропищи на целия свят, как тази лоша луда жена му разваля всичко 😁. На мен ми хареса Филип в този епизод, показаха ни друга негова страна.

За Асен съм съгласна, че е страхотен образ, брилянтно изигран. Обаче аз все още не го оневинявам на 100%.  Камерата доказва, че е отишъл в Устово. Няма гаранция, че е останал там цяла нощ обаче. Би могъл и да се върне, по друг път, без да си прави селфи на камерата Wink. А ножът, ако наистина мама Чанова е Шейтанът, спокойно би могъл да е изпратен от нея, за да го оневини. Гледах много внимателно кадрите с подготовката на пратката - човек в широки дрехи, иди разбери мъж ли е или жена.

# 499
  • Пловдив
Добра беше снощната серия, а следващата по анонса се очертава да е още по-добра. People Eyes Честно, не виждам нито Асен, нито Филип като такива хладнокръвни и кръвожадни убийци. Асен може би е способен да убие в състояние на силен афект, но да вади очи и да реже езици?! Не ни го представят като такъв човек. Момиченцето как се гушна в него, децата усещат лошите хора, така поне си мисля, няма как да е Асен. Оставям настрана алибито, изпращането на ножа докато е в ареста, чисто интуитивно смятам, че не е той. Филип пък изглеждаше истински загрижен за Дияна, струва ми се даже, че се променя към по-добро - в началото наричаше Дияна "пикла", езикът и отношението му и към нея, и към Мия, бяха по-груби, сега, след като разбра и за акцията, в която е убит съпругът на Мия, сякаш омекна. Та, Филип си има някакви лични драми, отразили се върху характера му, но не такива, които биха го направили убиец.

Много ми е свеж Попето: "И с коне можеш да ме свържеш - ям ябълки, имам боксерки на кончета - искаш ли да ги видиш?" Smile

# 500
  • София
Той си го знаел, сигурно има някакви спомени от дома в който е расъл.
На мен обаче ми е много чудно защо са го осиновили, при положение, че вече имат дете.
Хайде, ако бяха осиновили момиче да го разбереш, ама син при наличие на роден такъв.

# 501
Майка Чанова става все по-интересна. Привидно бащата е силната фигура в семейството, властен човек, силен и в обществото (в рамките на града), но майкатааааа! С две изречения си показва силата. Навън може да е кротка съпруга, но вкъщи с поглед ги строява.

Диана все още ми е излишна в историята. И дразнеща.

# 502
  • София
Или родната майка на Асен да е сестра на Чанова и затова си приличат. И са го прибрали от сиропиталището, все пак е нейна кръв.
Но, защо е бил в такъв дом, при жива майка?

# 503
  • Пловдив
Асен не е ли по-големият?

# 504
А на мен нещо друго ми влезе в главата....
Дали първата жертва всъщност не е биологичната майка на Асен? И дали все пак той не е убиецът? Първо майката, защото го е изоставила. После каналджиите, защото са изоставили детенцето.... А майка Чанова знае, но го прикрива - всичко за семейството.

# 505
  • Пловдив
Първата жертва беше мъж.
Майката на Асен не са споменали да е убита.Била е болна.

# 506
Това го каза Асен, може реално истината да е друга. Всъщност убива я, споделя с Чанова тя му помага да я погребат на скрито. След време историята с детето. Убива Недко, но вече е по-уверен и т.н.

# 507
Това с лифта беше интересен момент. Помислих, че докато се возят, Филип ще погледне някъде надолу и ще го "осени" идеята как се е случило пренасянето на тялото на Каракехайов. Характерен похват в жанра. Но не. И защо? Може би, защото той е убиецът?...

Краси ще разплете основна част от случая, на 4 ракии, после ще "отвори очите" на Мия Grinning

# 508
  • Пловдив
Аз не виждам как ще люшкат труп на лифта??? Close А и там не е като няма хора...

# 509
Не ми става все по-интересен разказа , а напротив
Историята около Асен някак започна да  стои сама за себе си .
Защо  дъртакът удари Асен , а не и Филип . Все пак и двамата се бяха хванали за гушите  като деца . Филип гледаше като бито куче , когато баща му застана пред него . Много ми беше жалък .

Общи условия

Активация на акаунт