Отговори
# 735
и на мен  ми харесва сериала. Супер   са го напрвили....Май  почнах да се правя на детектив

# 736
щом дават Библия трябва да се обърнем  отново  към религиозните мотиви. Иконата, местата, където  намират жертвите. Онази бележка, където  имамаше надпис да смянат  мястото на срещите, сигурно  води към друго свято място. Може  би онзи  паклис от  рисунките на Асен. В деня на пресъплението  е имало курбан. Точно  на  Св. Спас....

# 737
  • Стара Загора
На мен ми се иска във финалният епизод разкривайки ни кой е убиецът да ни покажат кадри-(дори и кратки) как са се случили убийствата!  Ако покажат подробности ще е добре.Сигурно ще открием и много несъответствия,ще има над какво да размишлямаме и след финала!

# 738
за героите. вярно  е, че всички са съмнителни.
Ама този  Асен, какъвто е борец  за справедливост и добър  полицай, ще намери дете почти  умряло  в гората и  няма  да почне  разследване кой го е изхвърлил там. Защо да не ги накаже всики до един, които са участвали при изхвърлянето  на детето, което е било почти без въздух в буса, а майката може наистина да са и казали, че то  е умряло, ако и тя  е била  поприпаднала също, ама този  Недко се  е смилил над  нея и я е прибрал. Дали  не  се скитосва някъде  из  гората да си търси  детето сирийката Амена и този  Асен като  видя  женските дрехи при пчеларя може би се надяваше да намери майката.

# 739
  • USA
ОЖ беше супер интересен първите сезони и точно това беше първоначалния замисъл.След като нещата се изясниха с разменените бебета,всички истории след тях бяха просто като парченца пъзел от съвсем друг пъзел.Спрях да го гледам,когато се появиха 2-ма братя доктори,които се вклюбиха в лекарката(на Вергов гаджето).Кой сезон беше това...4-ти май?Сапунки не ми се гледат.

Доволна съм,че няма да точат локуми с ДГ,12еп са напълно достатъчни.
След Стъклен Дом(мега любим бг сериал),нареждам на второ място ДГ.

# 740
Най-много харесвам Под прикритие, после Стъклен дом, Дървото на живота и Дяволското гърло сега. ОЖ не гледам освен първи сезон.

# 741
Интересно ми е защо Славчо е качен в страницата на Нова като главен персонаж, името му се изписва в началото на всеки епизод, а участваше 2-3 епизода. Вероятно ще се върне, защото акрьорът На Лазар и Диана участват много повече, но техните имена ги няма.

# 742
Над  осиновяването също  си  мисля, че в сцената, където бащата удря само малкия син, то  наказание може да наложи само  на собственото си дете, а чуждото храненикът  е Филип (макар че и  той  носи кръст)Ако  някой е осиновен, то това  трябва да  е  по-големия. Към по-малкия бащата  е имал по-големи очаквания, като  към  собствено дете.

# 743
Нямало да се върне Славчо, така каза БигСитиНайт, а и няма основание да се връща. Напусна и точка. Тъпо, ама..

# 744
На мен ми се иска във финалният епизод разкривайки ни кой е убиецът да ни покажат кадри-(дори и кратки) как са се случили убийствата!  Ако покажат подробности ще е добре.Сигурно ще открием и много несъответствия,ще има над какво да размишлямаме и след финала!

+1 И според мен трябва да покажат накрая, как точно са се случвали убийствата! В стил „От Местопрестъплението“, там във всеки епизод, показват и това е нещо в криминалетата което много ми харесва! Simple Smile

# 745
Всъщност  във "Време  разделно"  имаше такъв мотив. Бащата дава своето дете на еничерите, а  не прибраното Манол.

# 746
Някой питаше за къщата на Чанов, ето Владо е пуснал поредното видео от видео-дневника (Видео13) и там говори за къщата: https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/1252335198250377/
Cцени с Лидия Инджова в дома на Чанови все още не сме видели, нали?
Интересно каква работа има Донка там  Thinking Във видеото Владо казва, че него ден са заснели всичко, което се разиграва в къщата и сред изброените, освен семейството+Духовникова, споменава и нея.

# 747
най-слабото място във филма  е звука. Най-напред за Диана си мислех, че се казва Яна. Не чувам някой  от репликите изобщо. Озвучаването  е слабото място ....., колкото и добре   да играят.

# 748
Освен Чанови, целия полицейски екип и Лазар, кой друг да сложа като опция в анкетата? Ако някой се сеща....

# 749
Някой питаше за къщата на Чанов, ето Владо е пуснал поредното видео от видео-дневника (Видео13) и там говори за къщата: https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/1252335198250377/
Cцени с Лидия Инджова в дома на Чанови все още не сме видели, нали?
Интересно каква работа има Донка там  Thinking Във видеото Владо казва, че него ден са заснели всичко, което се разиграва в къщата и сред изброените, освен семейството+Духовникова, споменава и нея.

Мисля, че сцената беше, когато Донка отиде да каже на Филип за подозренията си към Славчо.

Общи условия

Активация на акаунт