Отговори
# 720
  • София
Аз пък харесвам и ОЖ. Въпроса е вече наистина да свърши на време и това да е последния сезон.

# 721
Офтопик.

Скрит текст:
Връщам се от кино - гледах Лошо момиче и съм очарована. Никого не познавам (освен една с къдрава коса, която била шефка на еди какво си и била спала с еди кой си, дето бил мъж на еди коя си, а аз си мислех че е от рекламата на head аnd shoulders Joy), но актьорската игра на абсолютно всички беше прекрасна, пълно с интересни лица, сюжетът - много добър, отлична операторска и режисьорска работа. Да, имаше типичните близки сцени в гръб за нашите филми, но като цяло, за мен е далеч по-добър от ДГ.

Саня Армутлиева. А Диляна Попова и Дария Симеонова също ли не разпозна?

# 722
  • Русе
Офтопик.

Скрит текст:
Връщам се от кино - гледах Лошо момиче и съм очарована. Никого не познавам (освен една с къдрава коса, която била шефка на еди какво си и била спала с еди кой си, дето бил мъж на еди коя си, а аз си мислех че е от рекламата на head аnd shoulders Joy), но актьорската игра на абсолютно всички беше прекрасна, пълно с интересни лица, сюжетът - много добър, отлична операторска и режисьорска работа. Да, имаше типичните близки сцени в гръб за нашите филми, но като цяло, за мен е далеч по-добър от ДГ.

Саня Армутлиева. А Диляна Попова и Дария Симеонова също ли не разпозна?

И Деян Донков и Велислав Павлов. И на мен ми се иска да го гледам.

# 723
ОЖ имаше няколко добри сезона, обаче това правене на конвейер развали качеството..А това, че се опита да угоди на феновете във фб съвсем го уби.. Не гледам този сезон, но мярнах във фб, че Вергов си е тръгнал, така де героят му , според мен , като цяло не трябваше да го връщат, той направи един прекрасен 4 сезон. А махането на Велислав въобще не искам да го коментирам..

Явно ДГ е снимам по типа на ИД и ако има втори сезон, наистина бих искала да видя Велислав или защо пък не Вергов в ролята на детективи.

# 724

Стара лаболатория или моргата?

Не ми изглеждаше на морга, беше доста тясно с малко бюро и тъмно.

Някой може ли да направи скриншот на стаята на убиеца

През Nova Play не може заради някаква политика за защита на видеото.

# 725
Явно ДГ е снимам по типа на ИД и ако има втори сезон, наистина бих искала да видя Велислав или защо пък не Вергов в ролята на детективи.
Подкрепям с двете ръце 😊.

В интервюта или в социалните мрежи Карамазов, Валери Йорданов и Стоян Радев си направиха закачки със зрителите, че всеки от тях може да е убиеца, или да не е Wink. Мисля си, че в крайна сметка физимеският убиец няма да е толкова съществено кой е. Ще го хванат. Обаче като в ТП, останалите герои ще са в някакви драми и хепи ендът няма да е хепи енд за тях. Нищо, че никого не са убили. Визирам основно Филип и Мия.

# 726

тази песен ли имахте предвид?

# 727
Някой питаше за къщата на Чанов, ето Владо е пуснал поредното видео от видео-дневника (Видео13) и там говори за къщата: https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/1252335198250377/

# 728
Може ли линк към страницата на сериала където всеки герой пише нещо за себе си. Искам пак да прочета.

# 729
Може ли линк към страницата на сериала където всеки герой пише нещо за себе си. Искам пак да прочета.
https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles заповядай

# 730
Много благодаря
До сега най-много се съмнявах в Асен. Но  се сетих, че когато изтезаваше пчеларя го попита той ли ги е убил. Бяха сами и няма защо да го пита, ако е той.
Тогава по метода на изключване според мен, много тъпо ще са го измислили да са Филип или Мия, изключвам ги, Асен не е, Попето предупреди семейството си и не позволи на детето си да отиде на лагер заради убийствата. Ако в следващия епизод ни покажат, че и Лазар не е/както се съмнявам /, Дончето с тоя корем може да е само съучастник, остават стария Чанов, жена му/и двамата в комбина с друг/други/ и Краси. Може би и сина на Каракехайов...но малко вероятно да е той.

# 731
Много благодаря
До сега най-много се съмнявах в Асен. Но  се сетих, че когато изтезаваше пчеларя го попита той ли ги е убил. Бяха сами и няма защо да го пита, ако е той.
Тогава по метода на изключване според мен, много тъпо ще са го измислили да са Филип или Мия, изключвам ги, Асен не е, Попето предупреди семейството си и не позволи на детето си да отиде на лагер заради убийствата. Ако в следващия епизод ни покажат, че и Лазар не е/както се съмнявам /, Дончето с тоя корем може да е само съучастник, остават стария Чанов, жена му/и двамата в комбина с друг/други/ и Краси. Може би и сина на Каракехайов...но малко вероятно да е той.

И накрая, гледаш, убиеца е - Камелия.. хахахах Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 732
Ее, БигСитиНайт каза, че е някой , който гледаме всеки епизод. Така че...едва ли е Камелия.

# 733
Ами то във всеки епизод ни показват сцени с убиеца 😁

Аз така и още не подозирам никой, нито един не ми изглежда достатъчно съмнителен и подходящ да е убиец.
Не знам в мен ли е грешката или самите образи не са изградени така, че да будят съмнение за потенциални извършители...

# 734
 Присъединявам се към вас, сериалът ми е много интересен.
 Аз също се съмнявах по едно време в Мия, защото ми изглежда леко луда. Но нали я дадоха в София как хвана някакъв бежанец, може би по време на убийствата, или не? Ако не е било по същото време, тя е моят заподозрян Grinning не казват как е починал мъжа й, само че е било при акция. Ако е нещо свързано с тези "каналджии" - ето го мотивът й...

Общи условия

Активация на акаунт