Отговори
# 450
Недко е човека от помашкото село, който уж разпозна Амена на снимката в телефона на Мия.

Недко не е ли вече труп (последно намерен и първи убит)?!

Всъщност да. Защо си кръстих онзи човек Недко не знам 🙄

# 451
Предполагах, че ще има някаква такава история около Асен! Уникална игра на Христо Петков! Между другото, промото за следващата седмица е доста интересно. https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/2126184847673074/

# 452
  • София
Абе, ще дойдете на моята версия за зловещата майка убиец. Тръпки да го побият човек от физиономията и леденото й изражение. 

# 453
Хубава серия, хареса ми😊. Две неща се чудя- защо Чанови са осиновили Асен и защо майката предпочита него пред биологичното си дете? Има нещо скрито там, затвърждавам си мнението за майката, че е властна и прикрита и има нещо злобно в нея. 
Ако допуснем, че тя не е майка на Асен, но Чанов му е баща, това би обяснило високите му изисквания и очаквания към него. Ама пък майката да предпочита детето, родено след изневярата на мъжа й, не ми се връзва хич.
Много готин Асен😍

# 454
Е, не..Донка ще пострада. Дано с бебето всичко да е наред.

# 455
Истинският убиец трябва да е мъж, иначе тя може да е подстрекател, според мен Лазар е просто странична линия и накрая няма да има нищо общо, а само ще ги е намерил някъде в пещерата нещата.

# 456
Хубава серия, хареса ми😊. Две неща се чудя- защо Чанови са осиновили Асен и защо майката предпочита него пред биологичното си дете? Има нещо скрито там, затвърждавам си мнението за майката, че е властна и прикрита и има нещо злобно в нея. 
Ако допуснем, че тя не е майка на Асен, но Чанов му е баща, това би обяснило високите му изисквания и очаквания към него. Ама пък майката да предпочита детето, родено след изневярата на мъжа й, не ми се връзва хич.
Много готин Асен😍

Може да се окаже, голям филм, Асен дете на  Чанов  от първия брак, жена му почива и после се жени за сестра й и идва Филип Simple Smile

# 457
  • София
Здравейте!
Сигурна съм, че сте го обсъждали, но не мога да ровя, коя е песента от саундтрака?

# 458
Явно да.
Има ли още някой да смята Асен за сигурен убиец?  Whistling
Аз!
Много ми е симпатичен и актьора, и героя, а казват, че убиеца ще ни е симпатичен. Убива ги заради страданията на майка си. Отмъщава на българите, помага на арабите. Дано да греша!

Каква е била историята на Филип и сервитьорката? Защо са се разделили?
Изпускам серии и не разбрах.

Адмирации за актьора, играещ Асен! Много добър и истински!

Шамара беше унизителен. Асен с един удар би пребил "баща си". Търпи, но защо?
Филип е такова мекушаво ла*ненце. Тате все му е по г*за, пази го, защитава, предпазва. Разбирам, че му е рОден син, но отношението му към Асен е отвратително.
Поне разбрахме част от причините Асен да живее в гората и да се откаже от полицията - не иска да има нищо общо със семейството си, не се чувства част от тях.

# 459
Жената, която гледа детенцето - Цанка, е местна актриса. Разпознала съм само двама местни актьори-нея и Пашов (от рекламата на Бор Чвор Simple Smile)
Цанка е Миряна Найденова, хижарят е Никола Пашов. В една от първите серии играе Емилия Ованесян, носител на Аскеер. Един от докторите е Румен Бечев, директор на театъра, майсторът на ножове е Митко Димитров. И още колко познати! Харесва ми да гледам любими родни места!

# 460
Няма как Асен да е е дете от 1 брак на бай Митьо, защото Асен е 2 дете. Филип е малко по-голям. С година или 2 разлика.

Интересно , ако не е Лазар и не е Краси кой тогава е убиецът. Попето колкото и да е шантав обича и е лоялен към колегите си, не би наранил Донка.

# 461
Явно да.
Има ли още някой да смята Асен за сигурен убиец?  Whistling
Аз!
Много ми е симпатичен и актьора, и героя, а казват, че убиеца ще ни е симпатичен. Убива ги заради страданията на майка си. Отмъщава на българите, помага на арабите. Дано да греша!
Hали се разбра, че има алиби за нощта, в която е убит Kаракехайов.

# 462
  • София (Възраждане)
Жената, която гледа детенцето - Цанка, е местна актриса. Разпознала съм само двама местни актьори-нея и Пашов (от рекламата на Бор Чвор Simple Smile)
Цанка е Миряна Найденова, хижарят е Никола Пашов. В една от първите серии играе Емилия Ованесян, носител на Аскеер. Един от докторите е Румен Бечев, директор на театъра, майсторът на ножове е Митко Димитров. И още колко познати! Харесва ми да гледам любими родни места!

Аа, супер...а коя беше Емилия Ованесян във филма? Само нея помня от времето в което живеех в Смолян, но не съм я разпознала в епизодите...

# 463
Явно да.
Има ли още някой да смята Асен за сигурен убиец?  Whistling
[Аз. И според мен не защото е лош човек, а заради някакво чувство за справедливост, наказва лошите така да се изразя. ]

Много е възможно, след вашите приказки, имал си алиби, той помага на тази жена, много ясно, че му е алиби, може даже да му се окаже баба Simple Smile

# 464
Не казвам, че съм права, просто споделям мислите си.
Алибито му е потвърдено само от жената, гледаща арабчето. Няма друг свидетел, а тя може да има причина да лъже. Детето замина и няма как да потвърди.

Аз мислех, че Филип е първородния.
Няма как
Цитат на: Ilia Lazarov 625033 link=topic=1106449.msg38537674#msg38537674
Може да се окаже, голям филм, Асен дете на  Чанов  от първия брак, жена му почива и после се жени за сестра й и идва Филип Simple Smile
Няма как Чанова и арабка да са сестри.

Друго се замислих:
На външен вид, без да разбирам, Филип ми прилича на арабин повече от Асен. От самото начало линията с бежанците върви някак встрани, но явно е основна. Сигурно убиеца е свързан с нея.

Общи условия

Активация на акаунт