Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Детективите в темата съвсем изтърваха козите. Става ясно, че нищо не ви е ясно, ама дерзайте.
За мен сериалът стана скучен, въпреки че все още ми държи интереса за развръзката. Но определено на моменти ми се доспива.
Христо Петков е уникален! Слага в малкия си джоб "брат си" в този сериал!

# 526
Точно, защото Чанов не е прокурор от вчера, ми е странно тази история да е останала скрита или по-скоро никой да не говори за нея.
Той тогава вероятно не е бил на висок пост, но предполагам е бил известен, обикновено в малките градчета си знаят родата до 9-то коляно назад, няма как да осиновят дете и никой да не знае/пита какво и защо, още повече, че детето е от местен дом и вероятно се знае чие е.

Детективите в темата съвсем изтърваха козите. Става ясно, че нищо не ви е ясно, ама дерзайте.

Щом на теб всичко ти е ясно, може ли да ни обясниш и на нас, да не стоим така в неведение? 😀

# 527
дома за сираци не е ли в съседното село Устово или аз не съм разбрала правилно

# 528
Върху колата на Мия беше оставено нещо. На мен ми приличаха на ластици или фиби за коса в нежни цветове - като за момиче. Може някой да се опита да я отвлече, а Лазар да я спаси. Според мен между тях ще има някаква любовна история.
В анонса за следващия четвъртък дадоха сцена на Мия в пещерата - явно още в четвъртък ще стигнат дотам. Сцената с двамата младежи в колата и женският писък, който се чу може би това беше Диана, Лазар я е чул и ѝ е помогнал.
Не ми изглежда Филип да бъде убиец - по такъв начин се погрижи за Диана на лифта и се опита да я убеди, че майка ѝ я обича, за да се успокоят и двете - това е присъщо за един смирен човек, но кой знае?
Най ми направиха впечатление думите на Чанов към Мия - “Асен не е убиецът, но ще ти отнеме време да го разбереш” (беше нещо подобно). Може да го е казал, защото знае кой е. По ножът няма следи, избегнати са всички камери - със сигурност е някой, който е или е бил полицай и познава отлично управлението. Може пък да е искал да оневини Асен - някой негов близък.
А Краси с този поглед е много страшен. Тихите води са най-дълбоки, може той да е разковничето в разследването и да види нещо, което другите не виждат в суматохата.

# 529
  • София
Устово е квартал на Смолян. През 1950-1960 не знам коя година точно, обединяват Смолян, Устово, Райково и Езерово и така се създава град Смолян Simple Smile

# 530
  • София
Домът за сираци е в село Стойките, а Устово е квартал на Смолян  Peace

# 531
Устово е квартал на Смолян. През 1950-1960 не знам коя година точно, обединяват Смолян, Устово, Райково и Езерово и така се създава град Смолян Simple Smile

извинявам се за невежеството си Simple Smile  сега се загледах в първият епизод, когато Славчо казва на другите за думите на Руфинка, забележете погледите на Краси и Филип при споменаването на Шейтана....сякаш това им напомня за нещо и двамата рязко се ококориха и скочиха и когато тя казва на Филип пак за шейтана той рязко си дръпва ръката

# 532
  • Mediterraneo
Ванилия, какво се развълнува?! Някъде да съм казала, че ми е ясно?! Напротив- само защото нищо не ми е ясно, продължавам да гледам сериала. Ако беше малко по- прозрачен, с това мудно действие и крайно вяла игра на Карамазов и Духовникова, отдавна да съм го отсвирила.
Теориите тук са не по- малко интересни, има силен комичен момент в тях също, та и тук продължавам да чета с удоволствие.
А ти, спокойно!

# 533
  • София
На мен ми се стори, че се споглеждат, защото разбраха какво значи думата Шейтана, докато според Славчо Руфинка говори някакви несвързани неща, защото нямаше представа какво означава Шейтана

# 534
  • София

Казаха, че е в с. Стойките. Там в действителност има дом за деца.

# 535
А да не биологичният наща на Асен да отмъщава за нещо, но то не останаха варианти кой може да бъде ..

# 536
  • София
Асен не е разбрал кой е истинския му баща, нали?

# 537
за бащата нищо не са казали, но на мен ми е интересна приликата между майката на Асен и Чанова....
има и нещо друго от първите епизоди, ако бежанеца, който задържаха няма нищо общо с убийствата, то защо имаше овца с извадени очи при него?!

# 538
Бежанецът намери така овцата.

# 539
Бежанецът намери така овцата.

да, моя грешка извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт