Отговори
# 615
Как мислите, че човек с раздвоение на личността или шизофрения може да извърши такива убийства? Те буйстват, а тук се говори за точност и прецизност, умереност в действията.

# 616
  • гр.София
Доволна съм! Двама от героите се разприказваха най-сетне-  Чанова  и полицаят Краси .

Тази каша с рисунката  /жената там е с очебийно плътни устни,докато Чанова е с очебийно тесни/-  спокойно може да прибавим и преводачката от арабски от първите серии към приличащите.  Типична къдрокоска,вързана на опашка-)
Но теориите ви за връзка между биологичната майката на Асен и Чанова  ми допадат.

Филип все повече ми харесва.  Сдържан е,разумен е,с Диана се държи много приятелски ,но и ненатрапчиво. Прояви търдост и спрямо Слави,и спрямо баща си.
Сега,да си положителен и праволинеен образ е скучна роля,предполагам.На моменти е изкуствен. Какво повече да направи Карамазов с тази роля?

# 617
  • USA
Единственото интересно около Филип е репликата на баща му в еп 1.Каква е причината да му треперят ръцете,нещо недоизказано е.
Или бащата просто така го каза,във връзка с намерения труп.

# 618
Убиецът мисля,че не е никой от натрапените персонажи до момента. Със сигурност Лазар не изпрати ножа, той е хипи, а убиецът беше с по- модерна жилетка.

# 619
Единственото интересно около Филип е репликата на баща му в еп 1.Каква е причината да му треперят ръцете,нещо недоизказано е.
Или бащата просто така го каза,във връзка с намерения труп.

Според мен го каза, защото Филип изглеждаше изплашен и погнусен от гледката, а баща му иска той да респектира служителите си, да изглежда, че държи нещата под контрол, и, че е полицай на място.

# 620

Не знам защо толкова наблягате на интервютата,видимо е,че си рекламират филма и искат да звучат мистериозно и да будят интерес.Същото като с Д.Димитрова - ролята ми на Камелия е малка,но ключова.
И кое му беше ключовото..?И тя си мина и замина.

Това можем да го кажем след края на сериала. Няма как да знаем преди това колко ключова й е ролята.

# 621
Самият Владо Карамазов казва в интервю, че сериалът се води криминална драма, но според него не е драма, а трагедия. Той силно подчертава, че е жестока трагедия. Основното при трагедията като жанр е, че финалът за главните положителни герои (или герой) е трагичен. Очакванията са ми за насилствена смърт или самоубийство в семейството на Чанови. За Мия най-вероятно финалът също няма да е добър - може да остане без дъщеря си или да влезе в лудница. (Нали уж била и психоложка, та затова така ми идва трагедийното при нея). Задавам си въпросът защо точно Краси очаква пакет и той го отваря. Нещо не ми се връзва при него и ми е подозрителен. Отхвърлям убиици да са Мия, Филип, Донка, Попето, Асен и прокурорът. Но не спирам да се връщам на думите на Руфинка, че злото се крие в планината.

# 622
Задавам си въпросът защо точно Краси очаква пакет и той го отваря. Нещо не ми се връзва при него и ми е подозрителен.

Пакета пристигна, когато Мия беше там, но тя не го отвори.

По повод рисунката от Асен, човека от кръчмата казва: "Прилича, да."

След момента в който убиеца опакова ножа се вижда стаята, в която е - нещо като стара лаборатория, отзад се виждат епруветки. Може и да е нещо като работилница или работна стая в управлението. Облеклото или поне малката част от него ми изглежда мъжко.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 22:16 от *Флора*

# 623

Не знам защо толкова наблягате на интервютата,видимо е,че си рекламират филма и искат да звучат мистериозно и да будят интерес.Същото като с Д.Димитрова - ролята ми на Камелия е малка,но ключова.
И кое му беше ключовото..?И тя си мина и замина.

Това можем да го кажем след края на сериала. Няма как да знаем преди това колко ключова й е ролята.

Точно това си мислех! Няма как да знаем дали е приключила ролята й, тъй като има още 5 серии. В някоя серия може да се появи пак. Понякога в криминалетата се връщат при стари заподозряни след като са намеили нови следи.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 22:22 от Dzqn

# 624
Задавам си въпросът защо точно Краси очаква пакет и той го отваря. Нещо не ми се връзва при него и ми е подозрителен.

Пакета пристигна, когато Мия беше там, но тя не го отвори.

По повод рисунката от Асен, човека от кръчмата казва: "Прилича, да."

След момента в който убиеца опакова ножа се вижда стаята, в която е - нещо като стара лаборатория, отзад се виждат епруветки. Може и да е нещо като работилница или работна стая в управлението. Облеклото или поне малката част от него ми изглежда мъжко.

Стара лаболатория или моргата?

# 625
  • София
Да не се върнем пак към патолога? Stuck Out Tongue Winking Eye

Сиси, Мия проследи Асен и той отиде до къщата с детето, така го намери. Но и аз се чудя каква сила е принудила майката да изостави детето си болно в гората и да замине за Германия...

# 626
Според мен ролята на Диана приключи - нейните признания за сина, ги отведоха пак при него, а той стана връзката за откритието на втория труп.
Относно Асен - може би е син на Чанов. А той отнася лошото му отношение, защото той е грешката или срама от миналото.
За историята на Мия около смъртта на мъжа й може да е прикрита от шефа й и да не се представя истината, все ще има нещо тъмно, заради което Мия не може да превъзмогне, а и Диана реагира много странно.

# 627
Да не се върнем пак към патолога? Stuck Out Tongue Winking Eye

Сиси, Мия проследи Асен и той отиде до къщата с детето, така го намери. Но и аз се чудя каква сила е принудила майката да изостави детето си болно в гората и да замине за Германия...

Може каналджиите да са го изоставили в гората (като в нар. приказки) и да са излъгали жената, че е умряло или избягало. Може въобще да не е в Германия. Мисля,че Асен е бил този, който е разпитвал, а не Лазар. Търсел е майката на момиченцето.

# 628
Добре, а кой е Шейтан и чудовището от гората? Тази сюжетна линия също я зарязаха. 

# 629
  • USA
Някой може ли да направи скриншот на стаята на убиеца,и аз се загледах за нещо познато,но кадъра много бързо се махна.Видях епруветки и някаква книга ли беше в дясно..

Трагедия,ето ви трагедия - Нали дават някой да бяга по стълбите и да блъска Донка.Според мен е убиеца,а Донка ще загуби бебето или още по зле,и тя ще умре.Това,че е бременна не е случайно.

Общи условия

Активация на акаунт