Магията на изтока - тема 57

• 20 119
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Слабо, посредствено, нищо интересно. И техният край дойде.
Значи продължавам да си слушам първите им албуми, когато дебютираха и нямаше такава истерия около тях. Времето, в което ги харесвах най-много и правеха хубава музика.
На Банг Хьонг Шик не му се дават вече пари. Ще кара само на едната слава и името, което направи от тях.

# 61
Димаш опитва нещо ново.

Сега изслушах песента, хареса ми.

# 62
Момичето от новата песен на BTS  прилича на Jeffree Star
Скрит текст:

# 63
  • DE
Тая мацка прилича на травестит ooooh! , я дайте нещо петъчно, че Барон ми е малко.

# 64
Цупи е срамежлив. Joy Не се разхвърля без дрехи във всяка продукция като Сашето Скарсград Heart

Най-секси части от тялото на звездите.Китайските звезди.
Гласуването е проведено във Weibo (социалната платформа в Китай) и ако има недоволни - китайците са виновни.Innocent
Анкетата от 2017,но за плакнене на очи върши работа.
Jiang Jinfu и коремчето му са спечелили сърцата на много момичета
Скрит текст:
Dai Chao и много дълците му крака - 115см.
Скрит текст:
Wang Yibo и твърдението,че адамовата ябълка е секси
Скрит текст:
Zhang Ruo Yun - гръдния кош
Скрит текст:
Song Wei Long - лицето
Скрит текст:
Bai Jing Ting - ръцете,но в тази категория печели Джи,нищо,че е кореец
Скрит текст:

И някои,които не са влезли в класацията
Пръстите на  Zhang Yi Shan
Ръцете на Nick Wang Kai
Зъбите на William Chan
Очите на Ren Jia Lun
Погледа на Zhang Yixing
Бедрата на Yang Yang

# 65
  • DE
Аз харесвам ръцете на Веир Heart Eyes
Скрит текст:

е, не само ръцете Mr. Green

# 66
Аз въобще не му гледах ръцете. Heart Eyes Blush
Oт Тайланд ли е?

SmileyTomb of the sea ми е преведен изцяло до 34 еп.Ще гледам.

# 67
  • DE
Аз съм до 36, но го спрях да довършат превода, че се нетрае.

Е, то си личи, че е тай, добре играе освен всичко останало Grinning

# 68
Ако трябва да чакам да ми го преведат и тогава да го гледам означава,че ще забравя за какво става въпрос.То и сега помня само,че последно бягаха от пазара с антики.

Тайландско съм гледала по-малко и от китайско преди Барон.Филми по гледам,но лакор...Незнам каква сила ще ме накара да гледам 2-часови епизоди.
Гост,каза,че има и по-кратки,но Тик все се вре в дългите.Scream

# 69
  • BG
Тuon, Веир преди доста време го показвах , беше подпрян на един мотор и ти ме пита кой е, явно ти е хванал окото тогава. Всички(почти) тай актьори са мъжествени, ръце, крака, гръб, всичко е както трябва да бъде. В петък, ако ми остане време, ще покажа някои от по-старите тай актьори, откъм 2005-2009г.

# 70
Гост,днес е петък и утре е петък Stuck Out Tongue Closed Eyes А другата седмица ще е все петък Scream

Като ми писне от народа на КНР ще мина на тайландци.
Ако съдя по Тик и Марио, трябва да са редовни в социалните платформи,а не като някои други.

Марио в цветова комбинация от която боли глава.
Скрит текст:

Joy

Tя от песен на BTS май е участвала в клип на BIGBANG - BLUE

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 22:34 от Tuon

# 71
  • BG
Tuon, ама то наистина вчера било петък, съвсем съм изкрейзила Joy
Ето ги тайците:
Чакрит с по-младите си години и с дълга коса, в този му вид започнах да го гледам в Sand castle, така хвален от рускините лакорн
Скрит текст:

Andrew Gregson (Andy), започнах с него Cupid Pathway, нещо като по-ранната верися на Defendant of love, партнира си с Janie, обаче качеството на картината е кофти, ще го догледам де.
Скрит текст:

Bee Swiss Petvisetsiri, този все още не съм го гледала в нищо, но съм набелязала
Скрит текст:

Willie Ruengrit McIntosh
Скрит текст:

със семейството му

Пор- Por Thrisadee, за който споменах, че е починал след ухапване от комар
Скрит текст:

]

И един актьор, който просто ме поразява с играта си, много изразителен, жалко че се е снимал в малко лакорни: Туй -Teerapat Satjakul
Скрит текст:

със семейството

Стига толкова засега Wink

# 72
  • DE
Великолепен Кристиян с последното си изпълнение на Singer 2019.

Когато участваше в Х фактора не ми беше толкова интересен, но някак детето порасна и се разви в много добра насока, подобри вокалните си умения и вече стои стабилно на сцена от световно ниво. Явно и стилиста е сменен, с последните си две изяви много добре.

Гледам "Emperors and Me" изцяло преведен  newsm44 и това бе водещото да го започна  Mr. Green
Пътуване във времето насам, натам  Grinning връщане с отбрани екземпляри, по-точно императори, цели три  Crazy приятен мъжки каст и отново невзрачна, посредствена, сива мишка Tired Не обичам когато единият екранен партньор отстъпва по много показатели от другия, пропаганда в най-чист вид си е. Но в реалния живот няма начин такъв ИЕ да е с такава с нищо не впечатляваща особа. Затова харесвам тайванците, тайландците и японците, че водещите образи са равностойни и е наслада да ги гледаш в играта на котка и мишка, без значение кой е в ролята на мишката Mr. Green

# 73
Изслушах целия мини-албум Map of the Soul: Persona на BTS, та, коментар.

Добър е, хареса ми като цяло, като изключа главното парче.
Интрото на Нам Джун ми хареса много, както той си ги умее. Отличен рапър.
Странно е (за мен) да пуснат като главно парче Boy With Luv, след като третото парче от албума - Mikrokosmos е по-добро. Слушам го вече втори ден. Страхотно парче с прекрасни вокални части на макнето, as always.
Виждам, че ги въртят и повече поп, каквито не бяха при дебюта си и годините след него, когато пробиваха. Не знам какво го налага, след като си бяха перфектни в хип-хоп-светлината.
Тази шарения, която им налагат вече втора година, също хич не ми се нрави.
Ясно ми е, че искат да бъдат интересни, да опитват различни неща, да печелят нова публика, но за мен това не са BTS, които аз помня и харесвам/ах най-много.
Докато си бяха само една страхотна корейска бой-група, то заради политиката и пазара/големия пробив, интересите на запад заприличаха на... И аз не знам на какво.
Вече само да кихнат - ще имат милиони гледания, но все пак.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 20:15 от rossonera

# 74
Великолепен Кристиян с последното си изпълнение на Singer 2019.

Когато участваше в Х фактора не ми беше толкова интересен, но някак детето порасна и се разви в много добра насока, подобри вокалните си умения и вече стои стабилно на сцена от световно ниво.
Съгласна съм!

Общи условия

Активация на акаунт