Магията на изтока - тема 57

• 20 030
  • 727
  •   1
Отговори
# 690

И на финал - сладък Сатоши обяви днес, че с жена му очакват първо бебе тази зима.
Радвам се много. На света ще се появи още едно сладко малко Сатоши. Лъчезарно като татко си, надявам се.

Сатоши и г-жа Сатоши Ц.
Сладури.

Много хубава новина!

# 691
Nagi no Oitoma - епизод 3

Гледах го сега по TBS.
Все повече ми напомня на приятното Лято'2017 г. с приключенията на Кахоко и Хаджиме.
Същата реалистична и много емоционална/ забавна човешка история, към която няма как да останеш безразличен.
Наги се забърка в любовен триъгълник със съседа и бившия, хаха, а и са ми толкова кавай техните сцени, че нямам търпение за епизода следващия петък.
Исей Такахаши ми харесва страшно много в тази светлина/роля. Винаги различен, интересен.

Превюто за епизод 4 другия петък

По повод "новата" супер бой-група на SM Ent...

Онемях. В тежка криза са, не печелят както преди и се чудят какво да измислят, за да привлекат/задържат феновете. Та, ето на... "Сформират" нова бой-група с добре познати стари муцуни - ТеМИНЧО, Кай, Бексан ('щото все пак някой трябва и да пее, освен да танцува), Тейонг, Марк, Лукас и Тен. Четирима корейци и по един канадски кореец, китаец и тайландец.
Равносметката - все танцьорчета с един супер главен вокал.
Каквото - такова. Дори и това ме радва, като няма друго.
Ще чакам сега 9 август да ги обявят и официално, и да изнесат повече информация.

# 692
Imp
The Untamed
Подли и гадни сценаристи. Scream
Да спестят на зрителя една от най-забавните чуденки  "Дали знае?От къде знае и как е разбрал?"
Cry Cry Cry

# 693
Корейските сериали са скучни, досадни, но "сериалът", който се разиграва с Кангта последните няколко дни в корейските медии, ми е повече от забавен и интересен, хаха.
Няма такава държава!!! Тия корейци са напълно луди.
Шоуто с палавият Кангта е много добро, а най-смешни са ми двете патки, които се дъвчат заради него и всичко това публично?!? Като в сериалите им, но на живо. Сигурно е имало и женски бой, хаха.
И ето, корейската брадва не се забави. Отстраниха го веднага от SMTOWN-концертите в Токио, няма да издаде и новата си песен.
В кръвта им е. И на север, и на юг. Болни.

Чакам след малко първи епизод на новия японски сериал - Soshite, Ikiru
Тук поне ще си струва всяка секунда (заради историята, последствията от земетресението от 2011 г.), а и ми се гледат и двамата (Кентаро и Касуми) като екранна двойка.
Реалистично, човешко, японско.

# 694
Банално става при корейците с тези измислени скандали Tired. Да те е страх да погледнеш някой, че веднага са те нарочили я за насилник, я че имаш връзка с него. Като "връзката" на Суки и Нара. Купило си девойчето апартамент близо до този на Суки (в съседен квартал) и веднага ги събраха. То и къща да не си купиш, да му се не види, че и да внимаваш кое селебрити живее наблизо  ooooh!. Откачалници no. Манталитет ли е, комплекси ли избиват, но определено има нещо сбъркано в обществото им и в последните години се проявява все по-често.

Гледам Class of Lies и направо се плаша, ако дори и само малка част от това, което показват е вярно. Прословутото им уважение към по-възрастните и учителите, както и образователната им система, с които толкова се хвалят, нещо се губят по трасето. Да не споменавам насилието и "морала" на ученици и възрастни. И деца, и родители, и учители са способни да съсипят живота на някого без да им мигне окото. Страшно е.

Другият ученически At Eighteen е малко по-лек, но и там не липсва нищенето на подобни проблеми. В него обаче фокусът е основно върху децата, а родители и учители са на по-заден план.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 17:41 от 2в1

# 695
Тя подписа преди два месеца и с неговата агенция. Има нещо, но като няма снимки (засега) - отричат, защото така правят всички корейски "звезди".
Като се появят и снимки, няма вече накъде и признават всичко.

Утре започва I Wanna Hear Your Song.
Само заради четиримата главни актьори в каста ще гледам.
Дори и Джи Йон ми е симпатична, заради T-ARA. Отлична е за ролята на арогантна цигуларка. Има излъчването.
А Сонг Дже Рим - диригент, хаха. Той е секси-диригент. Секси. С Джи Йон си отиват.

И моята Се Джонг ми харесва в двойка с Йон У Джин.
Ще гледам, а сигурно пак ще ми опъват нервите.

Roly Poly-то в чест на Джи Йонка. Тук я харесвам много. Парчето си остана култово за славните кпоп-години.

# 696
  • MJF
Хм, аз да домрънкам тематично. Край с кор-сериалите пак при мен. Давам заден от Love Affairs in the Afternoon . 9-и епизод не го догледах. Със сценариста сме от различни галактити явно.  Peace

# 697
  • BG
И аз два кор. зарязах на 7 еп, този който споменах по-напред и сега за секретарката Ким.

# 698
Рос, много не вярвам тези двамата да са започнали връзка при положение, че Суки влезе в казармата през март.

Гостче, ти нали харесваше ученически сериали? Пробвай At Eighteen. Споменах за него днес.

От корейските, които гледам в момента, бих препоръчала Watcher. Не е зле, ако ви допадат крими трилърите.

# 699
ГостBoy For Rent ще го догледаш ли или и той е във великите ловни полета на драмите?

Аз като изгледам последните епизоди на Boy For Rent и 100-те ми остава само The Untamed и съм решила да изгледам каквото са превели на Tomb of the Sea.Дори не помня какво стана последно.Бяха на един пазар и ...... това е.

# 700
Не вярваш?!? Все едно е вързан в казармата и не може да излиза. Още повече пък той, който дори е на обществена длъжност и всеки уикенд е почивка.
Казарма, ама друг път. Водят ги на отчет повечето глезльовци на шоубизнеза. Малцина карат по-тежка служба. И Джонг Сок не е от тях.

# 701
  • BG
Tuon,по-нататък, леко скучен ми беше. 2в1, мерси, но текущо не захващам.

# 702
Рос, много не вярвам тези двамата да са започнали връзка при положение, че Суки влезе в казармата през март.

Гостче, ти нали харесваше ученически сериали? Пробвай At Eighteen. Споменах за него днес.

От корейските, които гледам в момента, бих препоръчала Watcher. Не е зле, ако ви допадат крими трилърите.

Аз също се интересувам от сериали, чували ли сте за корейския ''Герои''?Мисля,че е хубав.

# 703
  • DE
Май няма много драма бе, на мен ми останаха последните два епизода, но нямам време travel bg lalalala newsm41  Mr. Green
Обаче започнах китайския "The negotiators" с Ян Ми и бившия екзовец Тао. Много е интересен, малко ме дразни възрастовата граница(поредната кака с агнешко Grinning ю) но са сравнително приятна двойка, а и двамата играя добре та се получава.

# 704
Гост,скучен,защото още в средата на сериала става ясно кой с кой ще бъде.Обаче на мен ми хареса,защото няма много драми и се гледа леко.

Цитат
корейския ''Герои''
Toва онзи с Мими ли беше?С хубата прическа и Тя от бъдещето?

Общи условия

Активация на акаунт