Тренировки в домашни условия - 99

• 32 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Аманда, и аз много се радвам да те "видя". Голям стимул сте ми за отчет, а и както Агент каза е хубаво да се декларират и намеренията. 😊
Значи аз успях да направя почти всички 5 тренировки от АЛО преди пролетната ваканция. Остана ми Legs. Спестих си я, защото щеше да ми докара мускулна треска, а в следващите дни ме чакаше хамалска работа и товарене на мебели и исках да съм трудоспособна. Ще я направя като се върна.

Дух, аз си спомням, че Люба негодуваше от по-засукани упражнения на Джилиан, например напад със замах, които й докарваха проблеми с коленете. Но също са ти дали добър съвет да модифицираш. На мен май ми липсва фантазия на момента да осъзная, че нещо не ми действа добре и да измисля в движение еднакво натоварващ, но олекотен вариант.
Аз смятам, че момичето на Агент е с много екзотична красота, от тези при които е удоволствие да гледаш как се развива пред очите ти във времето.
Не съм специалист за образование и училища, но от днешна гледна точка на икономист се възхищавам на хора които имат и разпознават навреме признанието си за нещо различно, а не мислят само коя професия е най-добре платена. Иска ми се на мен този акъл да ми беше дошъл по-рано.

# 151
За днес - кратко, но интензивно - Weighted Tabata с Боб https://www.youtube.com/watch?v=74hZtkpy53c
Аз също съм имала проблеми с две от тренировките на Джилиън - второ ниво на 6-Week Six-pack и второ ниво на Killer Abs, които ми натворваха колена и кръст съответно.

# 152
Много ви благодаря момичета, ще си запиша коментарите ви.

# 153
  • Пловдив
Здравейте! Влизам с една 15 минутка цяло тяло на Джаки, за повече време нямаше. За Т25
, правих ги винаги една след друга тренировките, без да спра. По онова време Т25 си ми се струваше сравнително трудна програма, но нямах проблем с изиграването на двете тренировки. И, да, имах невероятни резултати, разбира се, плюс режима. А сега... не ми се мисли колко кг съм над онова ниво, за форма да не говорим, независимо, че вече си мисля, че Т25 е лесна. То и Инсенити си мисля, че е лесна. И Дана е права, на Джилиян упражненията от Боди шред не ми харесваха, усукваха ми колената, за това и я зарязах. Сега бих правила с удоволствие БР, която си остава една от най-добрите програми за хармонично развиване на тялото, според мен.
Джери , контролно на готвачески курс? Брейй, браво! Мъжа ми е завършил ТОХа и 10 години е бил готвач, разказвал ми е какво им се е падало на държавния изпит, много интересно ми беше. Факт е, че много неща са ги научили, но преди 20 години и повече да си готвач не беше нито престижно, нито добре платено, това него го е принудило да се пренасочи към нещо друго. Не съжалява, но му липсва готвенето. Но ето сега, тази професия вече се възражда, става добре платена и престижна, човек гладен няма да остане, търсят се добри готвачи много, та Джери, успех! Не е толкова лесно, между другото, съвсем не като на кино. Аз , която от 30 години готвя, всеки ден, гордея се с готваческите си умения, все още до него съм като новобранка, като стане въпрос за лекота и изящество в готвенето. Тези професионални умения се добиват именно с такава практика, като тези курсове. Късмет, Джер!
Агент и за Аржентина, на който му е интересно, слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Бяхме в Буенос Айрес няколко дни, на Игуасу катаратас - много ме кефи тяхната дума за водопад, от Аржентинска и от Бразилска страна  ги гледахме, и няколко дена из Андите, с отправна точка Салта. Салта и околностите бяха за мен нещото, което ме изненада, което ме впечатли и което ми остана в сърцето. Страхотна красота, страхотна планина, невероятни хора, запазени селца, Солници на 3000 метра надморска височина, пейзажа различен в различните части на планината. Уникално и много препоръчвам за посещение, независимо, че много чужденци там не ходят. Основно са аржентинци и испаноговорящи. Дори в хотела не знаеха английски, само в Буенос айрес нямахме проблем. Но пък научихме някоя и друга испанска дума, ядохме най-невероятното телешко, ама уникална париля /грил/ имат, на страхотни цени и качество. Отядохме си, честно казано. Горещо препоръчвам И за кулинарно посещение. Снимки малко ще се опитам да кача.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 19:56 от luba_rizova

# 154
Любче, прекрасно, уникално! Искам да се пренеса веднага там... Как да ти кажа, на мен ми е малко трудно преминаването от доцент към готвач. Но готварството не е това което беше, вече е изкуство. Преподава ни мастер шеф, завършил такъв колеж в Англия. Просто не можех да си представя колко хитрини има да си улесняваме готвенето, а също и много представително  и изискано ядене изисква понякога 12 часа. Ще почна и аз, като изкарам курса, първо да режа лък в някое заведение. От там се почва.... Ох, пак се връщам към снимките, като взема да забегна по празниците на Рила или Пирин, то и аз и без това не празнувам.

Освен всичко това днес и 8 км пеш и една балетна тренировка за крака, от която още ми пулсират!
Приятна вечер!

# 155
Красота неописуема, адаш! И пътища като Норвежкия Тролстинген, и водопади като Ниагара. Ще ида! Може да не е утре, но ще ида! Благодаря ти, че сподели!

5/13 КУ Марафон Д11 + Гребане 22 мин

# 156
Страхотни снимки. И на мен ми се отприщи желание да ходя, ако може ей сега. 😊

# 157
Аз това желание го имам постоянно и за навсякъде Grinning

# 158
  • 1st floor
Събрахме се тайфата, да стягаме куфарите и  да тръгваме!  Laughing
Уникални места и снимки показва Любчето. Следя я с голям интерес отдавна!  Hug

# 159
Леле, Любче, каква красота! Тръгвам с групичката:smile:
Вчера по план 90 ДП и 30 минути степер, онзи ден пак 90 ДП и тренировката за крака, която показа Звезди . По едно време обаче много ме заболя едното бедро, та малко недотренирано  си остана  за сметка на другото Simple Smile Повечето на Руми също предимно натоварват долната част, особено, ако не успея да хвана добре двете гири по пет в едната ръка.
За днес пак ще си карам по график,но малко по-късно ще тренирам.
Дана, ново място за живеене ли? Да е всичко прекрасно!
Ха-ха, Джери, по повод изисканата храна - оня ден правя ориз с лапад и коментирам как ястието ще стане след 30 минути и големият ми син мърмори - ти на това ястие ли му викаш, това е манджа:smile: За 30 минути толкоз!

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 07:15 от Amanda.D

# 160
  • Варна
Здравейте и разрешете да пристъпя срамежливо в редиците ви.
168 см/54 кг

Цели:
1.да спра антидепресантите
2. да си събера главата за докторантски изпит
3. да ям спокойно козунаци по Великден Grinning

Днес:
1. 20 минути джогинг
2. ден 17 от 30-дневно Buttocks workout предизвикателство (принципно ползвам за загрявка)
3. серия lose arm fat
4. серия bikini workout

# 161
Дори и само заради хубавите рокли, добре дошла Blush

Какви са тези серии, които правиш?

# 162
  • 1st floor
Тайга, добре дошла! Ако постигнеш цел номер 3, свиркай! Mr. Green Аз запретнах ръка и репетирам тази седмица с козунаците. Вчера правих, днес пак. В момента втасва. Бях се зарекла да не ям, ама как да устоиш на тази миризма на препечена захар, ванилия и лимонови корички?!  Crazy Хапнах, но с мярка. Нещо съвсем непривично за мен. 60-70 грама макс. А мога да го омета целия! Mr. Green
Сега отивам да направя Кардио 1 от БР.

# 163
  • Варна
Cristi, Buttocks workout е приложение за Андроид.
Започва се с 30-дневно предизвикателство, което е доста елементарно и ненатоварващо, поради което и аз го ползвам за разгрявка. Дневната цел отнема нещо като 10-15 минути.
В самото приложение обаче има категории "начинаещи", "средно напреднали" и "напреднали", с различни предложения, комплексни, или пък натоварващи отделни групи.
Засега ми е удобно и върши работа.

Ето ги днешните

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 10:45 от Тайга

# 164
Тайга, добре дошла. Антидепресантите ще ги спреш, когато им дойде времето. И аз съм на АД. Друго, не съм чула някой да не си е взел докторантския изпит. От опит знам, а съм и защитила дисертация.
С козунаците проблемът стана сериозен. Баща ми е дегустатура ми. Най му харесва с течен шоколад и орехи. Утре вече ще е и при мен генералната репетиция.

Да не спамя - днес рано Хамър Пауър, корем, малко крака.

Общи условия

Активация на акаунт