Тренировки в домашни условия - 99

• 32 452
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Аз само с това разполагам като оборудване - с тройки и петици, нямам нито по-леки, нито по-тежки. Понякога се опитвам да ги хвана в една ръка и да направя по десет или по осем килограма, но е доста трудно. Иначе сигурно също бих могла за долна да ползвам и по-тежки гири, но не знам дали има смисъл, защото не искам голямо напомпване там. И без това мускулите на краката бая са се развили от тренировки, от степер в добавка.

# 511
Е, да щом не искаш по-големи мускули, значи тези тежести са ти достатъчни. Но аз искам още малко да оформя и повдигна дупето и затова ползвам по-големи тежести.

# 512
  • София
Момичета, записвайте се! Аз ще съм от клакьорския тийм и ще нося водата.

https://bioderma-womensrun.bg/?utm_source=facebook&utm_mediu … EuTj92lM9IcxkUAMU

Аз се записах за участие със сина си.Hands Thumbsup Благодаря за инфото!
Днес почивам, но имам необичайна за мен мускулна треска от вчерашните booty изпълнения. Утре мисля да тичам и вероятно ще поработя малко и за корема.
Agent Provocateur, страхотна статия! Отчетох различия в кардио зоните за пулс в покой (пулсът ми в покой се движи около 51-52) и по- скоро ще разчитам на инфото от статията, отколкото на гривната си. Благодаря! Blush

# 513
За днес Dirty 30 Extreme + потичах около час...
Благодаря за информацията за The Butt Bible , след фикса ще я направя, идеално ще ми пасне, тъкмо ще мога да вкарам и два дни бягане....
Ще покажа след малко какви ръце направих в последно време
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:03 от арсен

# 514
  • Козлодуй
Аз имам гривна Garmin и е доста скъпа и пак се съмнявам в резултатите и - прекалено много стъпки ми изписва иначе пулса е верен сравних с апарат за кръвно налягане Simple Smile
арсен, поздравления за страхотното тяло което си направила Simple Smile

# 515
Отчитам БР седмица 3, тренировка 3-та. Наскоро коментирахме калории за БР. Днес гривната ми показа 275. Признавам уморих се и цялата треперех още на 16-та минута. Но вече 6ти ден съм на малко по-рестриктивен хранителен план. Имам тонус и енергия, до сега не ми е пречило на тренировките, може и да не е от това, а просто да ми е било трудно. Хубаво е.

# 516
Здравейте,
аз отчитам Killer Core и половината от  Killer Cardio 2
Приятни почивни дни.

ПП Арсен, много добре изглеждаш Grinning

# 517
Смлях си задника днес във фитнеса.
Бях на долна част и корем.
Ходи ми се някъде в това хубаво време, но ще правим 40 на чичо. Нищо, утре!

# 518
арсен, супер са ръцете, браво. При мен най-видими са тренировките по раменете. Бицепсът също бива,  но трицепсът е зле.
Много ми хареса вчерашната тренировка и днес направих и тази за долна част https://www.youtube.com/watch?v=fZx8l0UXT0Q   Страхотна!
п.п не мога да пиша от телефон, изписва ми думите по подразбиране и после по сто пъти редактирам...

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 18:01 от Amanda.D

# 519
Здравейте! Отдавна не съм писала в групата, но периодично си ви чета. Бях зарязала тренировките  , но от два месеца отново съм в редиците на трениращите. Започнах отново БР на Джилиан . Действа ми много надъхващо и мотивиращо. Много си я харесвам. А и вече виждам разлика, започнах да оформям ръце, крака. Само корема щадя заради диастазата. Имам и за чистене най- вече в тази област.
Исках да ви попитам каква подобна програма можете да ми препоръчате, с която да продължа от другия месец. Намирам около 30 минути сутрин за тренировка и имам налични гири от 1,3,5 кг, както и три вида ластици от Лидълските/подобни на тези от снимката/. Да кажем от следните програми- 21 days fix / Alo/ piyo - от кои сте постигнали добри резултати ? Simple Smile

# 520
От всяка от тези програми ще постигнете добри резултати АКО стоите настрана от хладилника. И Джилиън и повечето Бийчбоди програмите си идват с диетични режими, които някак се забравят, а са основни за успеха.

9/39 Гребане 33 мин + Кростренажор 44 мин

Арсен, страхотни ръце и резултати, браво на теб!

# 521
С храненето горе долу се справям. Храня се НВВМ, съответно като няма сладко и тестено ми се получават нещата. Сутрин не закусвам, само обяд и вечеря общо. Обаче пък отчитам, че храненето в 8-9 вечер и лягането час- два по- късно ми пречи.

# 522
Днес доста закъснях с тренировката, така че се отчитам скромно - Ripped Core от PT 24-7 Workout на Били Бланкс (правеше ми се Тае Бо и не я бях пробвала, но май предпочитам по-старите му тренировки).
По повод на тежестите - имат значение броят на повторенията и темпото, но специално гърбът и гърдите са големи мускулни групи. Флайс би могло да се прави с повече от 2 кг, още повече че повторенията на Полин не са чак толкова много в серия (което не може да се каже за мостчето в Butt Bible Lower 3, където определено се събираха над 100 повторения общо).

# 523
Звезди и аз харесвам по-старите му тренировки.

Днес Хамър билд ъп и 15 минути Хамър крака.
Като оправя кочината тук и сготвя по-късно ще хвана гората.

Приятна неделя!

# 524
За днес - горски преход 5 км. Живея в един квартал в подножието на плато с гориста местност.
Звезди, аз имах предвид, че с повече от 2 кг. не мога да направя онова упражнение за рамо, където се повдигат ръцете в страни. Иначе за гръб, както казах ползвам 5 кг., а за гърди - 3 или 4. А мостовета в The Butt Bible Upper 3 може и да са 3х100, ако броим и тези на един крак, но нали всички казват, че били много добри за дупе... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт