Тренировки в домашни условия - 99

• 32 351
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
53/44    40+ min класическа кръгова във фитнеса + 20+ min treadmill cardio

# 76
Беси, благодаря ти :*
Звезди, вчера търсех тренировката с пудовка, която си дала на първа страница, но не можах да я намеря.
Отчетох спининг и половината на лифт4 ден първи с по 3.5 кг и по 5 кг на ръка

# 77
Арсен, радвам се, че ти харесва. Тя има три подобни програми. Освен тази, LITE и Strong&Sweaty са на същия принцип, но ги няма бонусните сплитове за горна част на тялото, които са много добри. Аз тях си ги ползвам и отделно от програмата. Иначе Кати много ползва степ. Има отделни тренировки без, но цяла програма не се сещам. При крака и метаболитни почти задължително го включва, а има и доста кардио тренировки със степ.

Звездичке, толкова ми хареса, че сега оглеждам по сайтовете да си купя степ...този дали става? https://www.emag.bg/step-platforma-stypalo-za-aerobika-fitneshra … 191ae5_1555216052

# 78
Този е малко къс и макс.височина е малко ниска. Гледай да е около 90 см дълъг и да стига поне 25 см височина. Имай предвид, че на ниво 10 см реално няма да го ползваш. Нещо като това.
https://sport-mag.eu/bg/steperi-za-aerobika/6100-fitnes-stepenka … ig-sportmann.html

# 79
За днес скромно с Rip't Circuit T25 Beta.

# 80
Някой тествал ли е тренировките на Хана Идън / Hannah Eden ? Харесват ми визуално нещата, виждат ми се комплексни, но се притеснявам за бедрата, прекалено лесно разширявам обема там и ставам непропорционална. Искам да тренирам и крака, ама не като при Румяна ....

# 81
Този е малко къс и макс.височина е малко ниска. Гледай да е около 90 см дълъг и да стига поне 25 см височина. Имай предвид, че на ниво 10 см реално няма да го ползваш. Нещо като това.
https://sport-mag.eu/bg/steperi-za-aerobika/6100-fitnes-stepenka … ig-sportmann.html
Много ти благодаря...Simple Smile Като ми дойде степа ще се похваля.
Днес съм все още с мускулна треска (появи се и отзад на плешките) и съм изморена, така че почивният ден ще е днес, а утре продължавам с, ако не се лъжа, долна част и рамене. Като приключа ICE ниво 2 (ниво 3 няма да правя, прекалено дълги ми идват), харесах си LITE и най-вероятно ще продължа с нея...

# 82
Аз също съм с МТ, но на задно бедро и дупе от вчерашните тренировки с пудовка. Те не бяха толкова страшни, но явно пет дена пауза си казват думата. Надявам се до утре да мине, защото съм предвидила една тренировка за бегачи, която натоварва точно задната част на тялото, и не ми се иска да я заменям.
За днес - горна част + кикбокс интервали от ФБ https://www.youtube.com/watch?v=cly7lGbAyyk
и 10 минути за корем с Physique 57.
Дух, ако не си работила с пудовка, първо се консултирай с инструктор за основните упражнения, тъй като и с най-елементарен суинг можеш да си докараш контузия на кръст или рамо.

# 83
И аз с яка МТ от вчера!
54/44 Treadmill cardio 66 min

# 84
  • 1st floor
Дух, честит празник със закъснение!  Hug Жива и здрава да си, и тази прекрасна усмивка да не слиза от лицето ти! bouquet

Аз след пет дневен стомашен проблем и седемдневна диета и прекъсване на тренировките съм 49,8 кг и мерките от миналото лято. Отдавам го и на диетата, и спадането на мускулите.  Laughing Ще видим какво ще се запази от всичко това, но много ми се ще да си остана такава.  Mr. Green

Днес официално започнах БР и бях забравила темпото. Laughing Пет месеца тренировки с Калабрезе-то съм свикнала на дълги паузи между отделните тренировки. При Джилиян няма такова нещо, цялата тренировка е сбита. Противно на мнението тук на мен не ми е лесен първия месец. С подходящи тежести добре ме натоварва, без да ми спре тока, докато я правя. Нооо сега усещам как ръцете ми са уморени и искат почивка. Peace Почти изцяло с пет кг я правих, модифицирах с по-трудните варианти където може, на едно упражнение замених със 7,5кг, а на повторението на "столчето" с три, че пет ми дойдоха много. Доволна съм.  bowuu

# 85
  • На ръба..
През уикенда приключих Shaun Week, на места се налагаша да модифицирам в по - лесния вариант, но се радвам че свърши. Определено се усеща разликата в ръцете преди и тази седмица, както знаете Руми не тренира отделно ръце, бицепс, а тук си имаше сериозно натоварване и през цялата седмица мускулната треска си ме държи.
Днес почвам с Т25.

# 86
И аз отчитам МТ Simple Smile.
Три поредни дни БР. Правя я с по 4 кг и затова МТ (+1 кг). Забелязах, че като правя всеки ден, съм по-уморена, отколкото, ако почивам.

# 87
Мускулната треска мина, отчитам Chiseled Lower Body Blast + Muscle Meltdown • Shoulders, най-вероятно тези две ще ми станат любими от програмата. Simple Smile

# 88
Непо, благодаря ти Heart Eyes
Продължавам със спининга, имам лека мт от лифт 4 и съм доволна Simple Smile

# 89
Момичета, аз не съм се вясвала от месеци. Имах надеждата да наваксам пропуснатите теми, но няма да мога и затова се включвам направо в настоящата.
Извън форма съм. Тренирам много спорадично поради много работа и липса на време. Започвах БР по някое време февруари, прекъснах. Сега съм започнала АЛО, да видим колко време ще ми трябва за 5 тренировки.
Мотивирате ме всеки път като надникна в темата. Надявам се да мога да си върна формата от миналото лято. Отчитам факта, че претренирах с 80ДО тогава, имах нужда от почивка, която си дадох, но после пък ме подхвана вихрушката на работа, а мотивацията така и не ми се завърна.
Видях, че Отъм пуска 21 DF тренировките на живо, за да си промотира хранителния режим, но не ги намирам при братята руснаци.
Прочетох за полезен списък на Звезди и ще го търся назад.
За да не са голи извинения, за днес booty от ALO. Дано мускулната от него не ме държи толкова дълго, колкото след total body core.🤪

Общи условия

Активация на акаунт