Тренировки в домашни условия - 99

• 32 396
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Днес няма ли никой тук?

19 ден Buttocks workout challenge + 30 минути планк вариации + 15 минути аеробна цяло тяло

# 196
Има, има Grinning
Отчет The Butt Bible Lower 1 и комплекса ми за Д-то. Общо взето, нищо ново при мен, но да си кажа все пак.

# 197
Има има. Аз отчитам БР ден първи и после много много зловеща спининг тренировка. Много ми хареса хаха 450 калории заминаха. Краката ми са двойни, но то и от ПМС то

# 198
Днес само Hammer Conditioning. Сдобих се с приятна МТ на д-то от Iso strength Chisel. Още, докато правих упражненията усетих, че доста добре натоварвам задните части. Много съм доволна от ХиЧ. Видимо оформих крака, ръце и поизчистих малко корема. Другата седмица ще пиша какви са ми резултатите, въпреки че храната е мазало...

# 199
За днес - горна част на тялото с Крис Фрайтаг от програмата й 10 Pound Slimdown, която отново препоръчвам за хора, които нямат достатъчно време за тренировки/въпреки че мен днес просто ме мързеше/. Единствен минус е, че показва упражненията с едни и същи тежести, въпреки че в един момент споменава, че й харесва идеята за два чифта. Два чифта действително вършат чудесна работа, като тя прави доста повторения, особено в първите два кръга, така че не е необходимо и тежестите да са особено големи/аз карах с 3 и 5/.
https://www.youtube.com/watch?v=AZBSqA2pTbU
След нея - Seat with Katie на Physique 57 като довършваща тренировка.

# 200
7/13 Rowing 66 min

Seat with Katie на Physique 57 като довършваща тренировка.
Винаги се дразня катo го видя това "seat" - ща за англо-саксо-пуританска установка на ума трябва да имаш, че да кръстиш задника така, и то при положение, че в цялата индустрия никой друг не се превзема толкова Grinning
(простете ми офтопика - филоложски размисли и страсти)

# 201
Не само с Кейти. И с  Кристина е така. Мен май повече ме дразни tush,
тъй като звучи като изтерзан френски език.

# 202
Добре дошла и от мен на Тайга! Grinning

Вчера тичах в парка, за първи път на жега тази година. Отвратително преживяване. Излязох за късо бързо бягане, не очаквах, че ще са спрели чешмите в парка. Twisted Evil Те не работиха цяла зима, но би трябвало да ги пуснат вече. Мрън.
Тичах като охлюв и се изтормозих.
Вечерта мачках с фоум ролерите и регенерирах, гледайки тези феноменални жени. Препоръчвам:
5 епизода са, този ми хареса най-много:
https://www.youtube.com/watch?v=kNWAJfDSKi4

Днес прекрасна йога в къщи, 90мин +15мин Шавасана, размазах се от кеф. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Закусих, и ще ходя да тичам. Жегата свърши и е мрачно. Ще тичам между капките. Боже, дано не завали! Praynig Praynig Praynig

# 203
За днес Six weeks six pack 1 и боядисване на яйца Grinning

# 204
  • Варна
За днес Six weeks six pack 1 и боядисване на яйца Grinning

И от мен засега боядисване на яйца с 4-годишно Grinning
Чакам следобеда.

# 205
Вечерта мачках с фоум ролерите и регенерирах, гледайки тези феноменални жени. Препоръчвам:
5 епизода са, този ми хареса най-много:
https://www.youtube.com/watch?v=kNWAJfDSKi4
Честно да си призная, с надеждата да не засегна никой, продължавам да мисля, че всяка жена трябва да има правото да си прави собствените избори, вкл. за спорт/професия/външност, но и аз си запазвам правото да мисля, че някои от тях не са съвсем здравословни. Онзи ден мернах една кака на Coachella, която предизвика в мен абсолютно същата реакция, прилагам:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 15:04 от Agent Provocateur

# 206
Мен ме впечатли коментара на Брук, че 50кг тяга е нищо и никакво, и в един от епизодите те правеха по 10 бързи (серия Катрина май се казваше).
Аз пристъпвам към 50кг тяга с разтреперани гащи, вдигам 3 пъти бавно и страхливо, после умирам от гордост...Повече не ми трябва, искам силна задна верига която ми трябва за тичане на баир, и не само.

Интересно ми е как тренират и какво могат. Външността им не ме интересува, и не е била цел за споделянето ми въобще.

Всяка инатлива жена може да кльощава, половина България кара на кафе и цигари. Доста воля и бачкане се искат, за да вдигнеш такъв звяр. От мен-респект.
А онази пищна жена какво прави? Яде и пее? Няма лошо. Щом е щастлива... Laughing

# 207
Въпросът в главата ми е дали след 20 год ще са щастливи от здравословното си състояние. В момента, разбира се, че са щастливи от постиженията си. Но и всеки олимпийски шампион е щастлив по подобен начин, но аз продължавам да мисля, че не всяка спортна дисциплина е ЗДРАВОСЛОВНА. Още преди да сме стигнали до професионален спорт...
А пътят към силна задна верига не е само и единствено 10*50 ИМХО.
PS Точно както мисля, че анорексичната слабост НЕ Е здравословна Wink

# 208
Чак толкова не задълбавам, да ти кажа. Гледам с кафето сутрин, впечатли ме, споделих.
Аз по-повърхностно гледам на нещата. И дори не се срамувам от това.

# 209
И на мен ми е малко твърде мускулеста и твърде омазнена дамата, но предполагам, че е практически неизбежно да трупаш мазнини, ако си си поставил за цел да трупаш мускулна маса.
Иначе не се впечатлявам чак толкова кой колко е вдигнал. Разбирам, че сме с различни конструкции, подготовка и възможности. За мен 30 кг мъртва тяга са много добро постижение. За професионалист са нищо, но е нормално: имаме различни цели и възможности.
За днес - една ММА тренировка с Даниел от ФБ. С тежести на ръцете се получава много добро кардио натоварване. Ако човек има време обаче, не е зле да са повтори кръгът с упражнения за корема, тъй като упражненията са добри, но повторенията са малко.
https://www.youtube.com/watch?v=GFUxgIXEHAk

Общи условия

Активация на акаунт