Тренировки в домашни условия - 99

• 32 392
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Чак толкова не задълбавам, да ти кажа. Гледам с кафето сутрин, впечатли ме, споделих.
Разбира се, затова сме се събрали тук... и аз споделих какви мисли предизвикват в мен някои постижения, което не ги прави по-малко постижения. Просто от висотата на старческата ми мъдрост съм почнала да се замислям над здравословни проблеми, но най-вероятно само и единствено заради факта, че вчера бях в претенциозна и известна Бостънска болница и ме нервираха страшно Wink
PS Но пък доктурицата ми рече: "Вие сте си направили домашното много добре!" - след като и предложих моята самодиагноза и се съгласи с нея (умря циганката)!

И на мен ми е малко твърде мускулеста и твърде омазнена дамата, но предполагам, че е практически неизбежно да трупаш мазнини, ако си си поставил за цел да трупаш мускулна маса.
Да, и аз така ги виждам нещата, макар че има разни мъжове, дето твърдят, че можело да стане и без омазняване, но те нямат цикъл и не мога да им вярвам Simple Smile))))))))

# 211
  • Варна
Хм, в момента съм с доста стомашни проблеми и за съжаление паднах на 53 кг. Не изгледах клипа, но тяга 50 кг. никога не е представлявала проблем за мен. Имам много силни ръце, пък и цял живот набиране си има значение..май.

# 212
Естествено, че има. Аз съм комар, затова се впечатлявам.
Никога няма да се науча да се набирам. Не става, и това е.
Цял живот музикантстване не помага с физическата сила, за ръце да не говорим.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 18:35 от Deziderata

# 213
  • Варна
Малка и лека си Simple Smile
Най-дълго през живота си съм тренирала лека атлетика, пък не мога да избягам 2 километра!
От един друг форум: "Каквото тренираш – това можеш. Колкото го тренираш – толкова го можеш!"

Ами чакам те лятото във Варна, ще те науча Simple Smile

# 214
  • Варна
Днес правих Brutal ladder HIIT + 30 минути стречинг

# 215
Аз никога не съм пробвала тяга с щанга, но ми се е случвало да вдигна 30 - килограмови чували без проблем. То сигурно е същото:smile:, даже чувалите са малко по-неудобни за хващане.
Продължавам си с Руми и съм със зверска МТ на прасците и бедрата.  Отделно и на степера добавям тренировки.
Не мога да се набирам, а не съм малка и лека. Мъжът ми и децата се опитват от време на време да ме научат, но безуспешно. Ноември, възможно е ти да си по-добър учител. Само веднъж малко успях, каго гледах едно клипче на Руми, която нареждаше разни неща под краката. Та и аз сложих тухли и направих две-три набирания.
Днес беше посветено на козунаци, станаха прекрасни. Пробвах ги, но  само чупнах, не съм изяла и парче. Не знам утре как ще е положението...

# 216
Значиииии, аз отчитам корем, кардио, 20000 крачки и... цял козунак. Не направен, изяден Mr. Green Според майка ми, който яде козунак днес, ще умре. Аз определено искам да опъна петалата. Преядох Joy

# 217
Хахха Кристи Stuck Out Tongue Winking Eye ти си кармичната ми сестра хахахха
Днес мернах промоция на боди пъмп тренировка в една нова зала и отидохме с дъщеря ми, много ни хареса, най-вече от енергията на тренъорката, много мускулеста мацка унгарка.Самата тренировка не беше лека, аз ближа едно уиски с кола и сладолед, а фитнес другарчето ми е заспало по корем на пода в детската Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
Като гледам децата ни, и те са кармични брат/сестра Simple Smile Моят хулиган влачи гирите из хола като замаян. Трите килограма са му тежки и затова се съсредоточава на розАвките по кило Joy

Опитва се да ме имитира, докато тренирам, но бързо губи интерес и просто ми пречи, защото е по-забавно. Мисля да му дам още десетина години да се освести и после да си приказваме сериозно Naughty

# 219
  • Пловдив
За днес 46000 крачки, 2 екопътеки, по ето тези красоти,с поне 800 метра денивелация. [/img][/img][/img][/img]
Козунак правих и вече го и ядохме, правя всяка година. Също и курабии. Весели признаци!

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 08:53 от luba_rizova

# 220
Кристи, ако знаех, че от безсмъртието ме делят пет хапки козунак, щях да се въздържа. Сподяляй ги своевременно тшя неща.😉

# 221
Звезди, то и аз не знаех! Подозирам, че рЕзко почувства нужда да ми каже при вида на празната табла, в която очевидно липсваше козунака!

Люба, 46 хиляди крачки... Адмирации!

# 222
  • 1st floor
 Joy Joy Joy Ще ме уморите от смях!
И аз нагънах козунака. Поне една трета от кръглия замина. Ама чаках да мине 12. За сметка на това сестрата на ММ ме прецака да й пробвам агнешкото дали е станало ОК и сигурно пак ще ритна камбаната. Отсрещната рода много подъл план е измислила, за да се отърве от мен.  Crossing Arms

# 223
  • Пловдив
Христос воскресе, момичета! Живи, здрави и вдъхновени бъдете! Да покажа пътеките, по които бъхтах Вчера,поради което и не усетих ходенето.

# 224
Христос Воскресе! Светъл празник!

Искрено ме разсмяхте с козуначените ви премеждия. Аз още не съм опитала, но сега по обяд сме на гости на родителите ми. Майка ми е взела два козунака - един със смокини и един с нутела. Предполагам, че ще ги опитам. Все пак ще гледам по-малко от всичко да хапвам и да не прекалявам с количествата.
Люба, чудни гледки!

Вчера Chisel Cardio + 15 min Glute Chisel. Днес Total Body Hammer + 10min ab Hammer.

Общи условия

Активация на акаунт