Тренировки в домашни условия - 99

• 32 417
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Красота!
Честит Великден на всички, живи, здрави и щастливи!

Снощи не спах добре и днес съм без енергия, с ускорен пулс, леко нервна. Планирах да потичам в парка, но май ще го карам полекичка вкъщи. Ще видим за какво ще ми стигнат силите.

Ох, да три парчета козунак на закуска с кафето.

# 226
Предполагам, че ще ги опитам. Все пак ще гледам по-малко от всичко да хапвам и да не прекалявам с количествата.

Аматьорки Crossing Arms

Люба, страхотни снимки Heart Eyes С Агентката и Непо трябва да направите албум за първа страница.

# 227
  • Варна
И три парчета след обяда.

# 228
Воистино воскресе!
Никъв козунак не съм и помирисала. Обаче агнешко, гауда, люти чушлета и пресни картофи на фурна омахах доволно. От козунак, руло и дроб сарма се въздържах.

# 229
Честит празник, момичета!
Предполагам, че ще ги опитам. Все пак ще гледам по-малко от всичко да хапвам и да не прекалявам с количествата.

Аматьорки Crossing Arms

Simple Smile
Аз днес сигурно съм минала 2500 калории - още от сутринта го подкарах с четири яйца, после ангешко с дроб сарма, много зелена салата, мезета , ракии, козунак. Изобщо - празнуване по нашенски.
 Козунак ядох най-вече заради традицията и защото майка и татко някак приеха като лична обида, че големият ми син само си чупна. Мъжът ми хич не си пада по тестени неща, от детството е развил непоносимост, защото баба му е правела непрекъснато, та ние с дребното трябваше да отсрамим семейството. Малкият се справи впечатляващо. Спокойно може да конкурира Кристи.
Движението е само 30 минути степер.
Любче, прекрасно е!

# 230
  • Варна
Все пак:
Buttock workout 21-ви ден
Ръце 20 минути
Стречинг 25 минути

Детето ми е контактно с варицела, вече има седем болни от групата им в градината. Засега няма обрив, но е много мрънкащ, отпуснат, с изморени очички. Може да има грипоподобни симптоми известно време преди пъпчици, нали?

# 231
Днес - To The Mat: Legs & Glutes + Muscle Meltdown • Shoulders
Предните три дни си бях на село, там нямаше как да си правя ICE - то, но доста си побягах....Simple Smile
С храната държа фронта - до петък бях на 1300 калории, в събота правих козуначени кифлички и хапнах, но без да прекалявам, днес и утре ще сме на гости пак няма да броя...но от вторник продължавам...

# 232
  • Пловдив
Тайга,да! Сина ми го води на лекар с висока температура и грипоподобно състояние, той го прегледа, видя едно мехурче като пъпка на корема и вика ооо, никакъв грип, сигурно е Варицела. След 2 дни пъпчаса. Та.. Очаквай.

# 233
Христос Возкресе!

Ох, дано ви се размине, Тайга!

8/13 Rowing 33 min  + elliptical 33 min

PS Козунак не ядох, но ягодите в шоколад не ги броих.

# 234
  • Варна
Тайга, може. Също така може да има подути лимфни възли, може и температура да вдигне.

# 235
Охх, влизам да се оплача! Мъчно ми е за дребния Sad. Преди два часа падна лошо и си изби преден постоянен зъб. Няма доктори, заради празниците и сега ще чакаме. Зъбчето също не намерихме. Много се уплаши.

# 236
Милото Sad В София ли сте? Евентуално да препоръчам някого Rolling Eyes

# 237
Милото Sad В София ли сте? Евентуално да препоръчам някого Rolling Eyes
За съжаление, не. В Бургас сме.

П. С. Решихме към София да ходим. Прочетох статия за Медикал дент и натам сме се насочили. Ако е подходящ за автотрансплантацията, въпреки че е малък., ако ли не с протеза ще е милото. Дано само това да е...

Днес ще почивам.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 08:52 от besyto

# 238
Беси, няма страшно, сега поне не се налага да пилят здравите за мост. Ще го оправят.
Днес - Shakeology 30 с Таня от Beachbody.

# 239
Любче, осиновяваш ме ! Е, такава красота трябва да се види и почуства!

Ми аз с мрънкане. Моят Великден не беше добре. Тежък грип и нито козунаци, нито яйца. А с някакви сетни сили отидох до Кауфланд и купих козунаци и боядисани яйца. Поне с баща ми го отпразнувахме, основното беше свински хапки с гъби и лук.
Няма как да правя тренировка, аз едвам ставам от леглото.

И Христос Воскресе, бъдете всички обичани, здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт