Тренировки в домашни условия - 99

• 32 427
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета и Честит празник!
Вчера почивах, хапнах малко козунак (аз много обичам, но успях да се въздържа и да не пракаля много).
Днес продължавам по план - The Butt Bible Lower 2 и комплекс упражнения за Д.
Джери, да се оправяш по-бързо Grinning

# 241
  • Варна
Buttocks workout 22 ден + 30-Minute Full Body Calorie Burner + 20 минти стречинг

Пъпки още няма. Утре го пускам на градина.

# 242
За днес това https://fitnesinstruktor.com/den-19-nivo-3/  и 10 километра ходене в гората  около Панчарево.
Беси, ужас, много неприятно. Дано да не е сложно изграждането. Милото дете.
Джери, да минава бързо и да се радваш на пролетта!

# 243
Besito, ужасно неприятно, съжалявам! Помня колко ми беше мъчно за половин преден на малката, а беше и млечен.

9/13 Гребане 66 мин

# 244
Честит празник, момичета! И аз си хапнах козунак, даже си взех и за вкъщи.
Днес се върнах вкъщи, така че ще се отчитам тази седмица по същество вече.
Беси, съчуствам ти. Аз съм избивала преден зъб с глава без да искам и толкова трудно го понесох, че страдах май повече и от потърпевшия. Дано да намерите най-доброто решение.✌️
Аманда, Люба, завиждам ви на разходките. Аманда, видях май и някакви морени на снимките, но може и да са били просто увеличени камъни. 😃

# 245
Аманда, тази тренировка изглежда страховита, особено подскоците с тежести, въпреки че останалите упражнения също сигурно не са от леките.
За днес - Strong Legs от бонусните тренировки в PiYo + кратка тренировка за трицепсите на една руска треньорка. Тях натоварвам по-малко, защото едната ми лакътна става е слаба и не носи на големи тежести, но тази тренировка е с леки тежести и много повторения. Въпреки това е доста ефикасна и добре натовари трицепсите.
https://www.youtube.com/watch?v=zF5-pdf9mOk
И накрая давам линк към едноседмична програма на Линда, която бяха поместили в една от руските групи. По принцип е за следновогодишни празници, но предполагам, че става и за сваляне на козуначени килограми.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLzDFFkf4D5gDYs_W-7h5_5tEp8UgJdRd1

# 246
Звезди, да, много е гадничка. Ама те почти всички на Руми от 90 ДП , ниво 3, те остават без дъх. А някои уж са кратки - по двайсетина минути. Днес още не съм тренирала, защото съм от рано на работа. Следобед ще е.
Дана, това са камъните на стената покрай езерото, увеличих заради един гущер:smiley:

# 247
Беси, съчувствам ти. Може би е добре да направите изследване за сътресение. И аз си избих половин преден зъб, бях като патенце, докато ми го изградят, но наред с това имах и сътресение. Бях на 9 години де, но още помня Simple Smile

Аз съм в голяма чуденка дали БР да правя или коре де форс. Гледах, четох, много добре звучи. Как мислите?
Продължавам си със спининга, много му се кефя, днес и градско ще карам, дано не ме завали.

# 248
  • Варна
4 км сутрешно в парка + Buttocks workout 23 ден + 20 минути ръце от мен днес.

# 249
Дух, най-добре ги комбинирай. Кор дьо форс е предимно кардио и с части от нея можеш да заменяш кардиото на БР (която е предимно силова). И без това едно и също кардио в продължение на месец  омръзва. Двете ще се комбинират добре. Всъщност един от първите смесени календари, които пуснаха Бийчбоди за Лиифт4, беше именно с Кор дьо форс.
Препоръчвам ти ММA Speed като алтернатива на Cardio 1, MMA Speed 2.0 и MMA Mashup (и двете са бонусни) - на  Сardio 2 и
MMA Shred и MMA Shred 2.0 (тази е бонусна) - на Cardio 3.

# 250
Благодаря ти, Звезди. Ще го направя така тогава Simple Smile

# 251
Здравейте,
за днес The Butt Bible Upper 2 - малко ме позатрудни с тези по три серии от всяко упражнение и  Killer Cardio Level 1- много ми допадна. Някои от вас може и да ми се смеят, но на мен която мразя кардиото, точно такъв тип ми харесва - 20 сек. интервали с 10 сек. почивка и умерени брой упражнения с подскоци.
Хубав ден!

# 252
  • 1st floor
Беси, ходихте ли на лекар? Как е малкият?

Отчитам БР3 и вместо вчерашното кардио, което пропуснах, днес въртях кростренажора 30мин за разнообразие...

# 253
Непо, само в Бургас бяхме. Малкият е по-добре. След две седмици сме в София. Сега като се прибирах намерих зъбчето 😮. Предполагам е късно, за да го поставят обратно, но все пак го поставих в мляко.

След малко ще правя Chisel Endurance + 10 min Ab Chisel

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 21:36 от besyto

# 254
Бесито, радвам се, че си намерила зъбчето! Стискам палци и на двама ви!

Аз почивам втори пореден ден.
Утре ще тичам.

Общи условия

Активация на акаунт