Тренировки в домашни условия - 99

• 32 428
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • 1st floor
Отчитам БР4 и офейквам на работа. Кеф ми е да си спомням как преди години някои упражнения в БР ми бяха непосилни - най-вече тези за баланс,а сега си почивам на тях.  Laughing

Започвам да си коригирам храната, че неделя и понеделник не бяха много ОК. Поразходихме се с дечурлигата по Искърското дефиле и около Враца. Точно сега е сезонът - много, много зелено и цветно. Само трябва да се гледа внимателно в краката. Аз уж гледах, но настъпих едно змийче. Дребният беше зад мен и го видя. То оцеля, аз също. Не беше отровно и бързо се скри от нас. Обаче знам, че в този район има доста пепелянки и още не е напекло хубаво, за да се събудят и да се крият от нас. Затова пропуснахме една по-тясна и обрасла пътечка...

# 256
Днес водих дружината на Панчарево. Имахме среща със змийче (много ги обичам), огромен бръмбар (не ги обичам толкова) и изглежда си донесохме кърлежче у дома. Беше се хванал на крачето на малкия. Нарамих се веднага да го махаме ииииии, като стигнахме при лекаря, вече го нямаше! Сега въпросът е кой ще го "захлеби", ако още е у дома. Аз лично гласувам за някой от добитъка, ама като си знам късмета, ще е на мрънкаливото съпружие, който после ще страда неимоверно цяла седмица Joy

# 257
10/13 Elliptical 44 min
11/13 Rowing 44 min

# 258
  • Варна

Машинка!
От мен само 30 Minute Full Body Calorie Burner

# 259
Ще се побъркам. Толкова ми се яде сладко. Въглехидрати съм свела до банан, варени картофи и шоколад. Но не мога да спра. Много ми се яде сладко.

Днес възстановяващ спининг 30 мин.
БР ден 2
И кор дьо форс. Интересно ми беше и се чувствах малко нелепо. Забравила съм техниката на кикбокс а и съм бавнааа.

# 260
Леле Духче с твоите 3 тренировки, направо ме е срам да се отчета с моето Кардио 1 😂

Иначе миналата седмица пропуснах няколко дена, че ме хвана някакъв вирус.

# 261
 Нямам време да пиша, но ви чета Kissing Face
Днес - Metabolic Total Body + Muscle Meltdown • Chest и след обяд потичах малко....
От утре затягам пак храненето, приключвам с празничните софри...

# 262
Ох  , аз от няколко дни съм на вълна от утре...., а нещо не се получава
За днес си отчитам поредната страхотия на Руми от 90ДП. Сумарно обаче движението беше малко.
Следващите два дни няма да тренирам, че ще пътувам по работа. Предполагам, че няма да бъда и особено стриктна с храната.Май отлагам подготовката за море за след Гергьовден:-)
 Духче, много тренировки, ти затова си озверяла за сладко....

# 263
Абе просто ме досрамя ... От месец правя само спининг. Краката ми добре вървят, но пък коремът и ръцете дадоха фира голяма. Сутринта ме болят много коремът заради цикъла и закъснях за спининг успях само 30 минути да повъртя. Толкова ми се яде сладко, а у дома има бял тоблерон и тахан халва. Просто не успявам да се сдържа и се опитах малко от малко да намаля щетите около сладкото. Днес основно риба ям. Никога не съм знаела, че 200 грама филе пъстърва са 390 калории. Оказва се, че много неща около животинските храни и калории в тях не съм знаела. Винаги съм мислила, че месо и риба са "диетични" ама се оказа че като съм свикнала на 100 гр ориз, което в сварено състояние е огромно количество за 360 калории, се изненадвам непрекъснато. Съжалявам, че отворих тема за храната тук. няма вече Simple Smile

# 264
  Духче, изпечи си ябълки с канела. Flowers Hibiscus

# 265
Някой с гривна може ли да каже колко калории горят средно тренировките от БР? В нета пише 300 калории при първо правене, но ми се вижда нереално.

# 266
Отчитам Legs от ALO, което доста ме озори заради бързото темпото и си беше кажи речи кардио за мен. Гривната ми показа изгорени 260 калории за половин час. Не знам колко е това ориентир.
Иначе днес голям мързел и печене на слънце му ударих, едва ми се събират 4000 стъпки, но много добре ми дойде.

# 267
Някой с гривна може ли да каже колко калории горят средно тренировките от БР? В нета пише 300 калории при първо правене, но ми се вижда нереално.
Ъъ аз 300 горя за 58 минути с някои дни от 80ДО. Или със спининг за 40 минути въртене със зор. Днес БР ден две около 150 бяха, но пък не беше трудно, с леки тежести бях. Може би при следващите тренировки до 200 ще ги докарам, но 300 са си доста. Не ми се вярва.
Обаче и много зависи от ръст, килограми, години и тн. На спининг, когато сърцето ми лупа като за медал и съм дала всичко от себе си, просто нямам какво друго да дам за 60 минути съм правила най много 460 калории, докато един мъж все се фука със стойности между 700-900 калории. Та... Не знам.

Дези, ще опитам. Благодаря.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 23:05 от Анонимен

# 268
Честит професионален празник на всички трудещи се! Тук си го празнуваме съвсем сериозно, даже транспортът е силно проблематичен.
За днес -  една тренировка с пудовка с ФБ. И аз като Непо с удоволствие констатирам, че съм качила тежестите за някои упражнения и като цяло тренировката ми е доста лека/като изключим турското изправяне, което си остава най-трудното упражнение с пудовка, което съм правила/.
https://www.youtube.com/watch?v=4wla9HNwbzA
Аз имам записи от това какво горя с БР/като трябва да се има предвид, че говорим основно за БР5-8, тъй като ми харесват най-много и ги правя най-често/. Средно - между 220 и 230 калории на тренировка.

# 269
  • 1st floor
Духче, вярно много тренираш. Може и от това да ти е зверския глад за сладко. Опитай да спреш всякаква захар за 3-4 дена и според мен ще се нормализират нещата. Захарта при мен води до още повече захар...

Отчитам Кардио 1 от БР.

Общи условия

Активация на акаунт