Тренировки в домашни условия - 99

• 32 431
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Ама аз пак да кажа - инцидентно е това. Иначе само спининг правя и онзи ден веднъж - 15-16 км градко с колелото. Вярно, че почти всеки ден над 400-500 карии активност правя, но основно от спининг и колело.
Днес започнах деня с йога за кръста, че нещо отново се обаждат разни болежки. После отивам на спинининг и ако не завали, днес градския транспорт ще ми е колелото. Искам да включа нещо и за ръце и корем, може би БР. Лесна ми е, поне на този етап и го чувствам повече като тонизиране, от колкото като тренировка с натоварване.

# 271
  • 1st floor
Щом ти е лесна и не те натоварва може да я правиш с по-големи тежести.

# 272
Аз отчитам лека МТ от вчерашната БР (Workout3). За първи път на трицепса имам МТ. Правих я с 4 кг на повечето упражнения, а на страничните с тежести свалих на 3 кг (заради талийката). Последните повторения ги направих "с всичко от себе си", затова си мисля, че засега 4 кг са ми ОК. След месец-два ще ги направя 5 или 6 и по-нагоре мисля да не качвам в близко бъдеще.

# 273
Здравейте,
за вчера отчитам The Butt Bible Lower 2 и допълнителни упражнения с тежести за Д-то.
За днес Killer Body - Upper Body.
Windekind, аз на тренировките от БР горя между 200 и 220 кал., но както Духчето е казала много зависи от ръст и тегло - аз съм 163 см., 45 кг.

# 274
Пускам една балетна с леки тежести. На мен ми допадна, макар че ми идва малко мудна.

# 275
  • Варна
Днес 4,5 км сутрешно в парка + Buttocks workout 24 ден + 30 минути планк вариации, които ми се поопънаха и видях зор на финала.

# 276
Здравейте,
за вчера отчитам The Butt Bible Lower 2 и допълнителни упражнения с тежести за Д-то.
За днес Killer Body - Upper Body.
Windekind, аз на тренировките от БР горя между 200 и 220 кал., но както Духчето е казала много зависи от ръст и тегло - аз съм 163 см., 45 кг.

Благодаря за споделеното за калориите. Правилно са ми се видели много 300. Ще си ги пиша около 200 значи, надявам се да ми излезе сметката така.

# 277
Кристи, тази дама бременна ли е или просто e качила малко след БР? Не мога да се ориентирам вече.
За днес - BoxHIIT Lower + довършваща 10-минутна тренировка за долна част на тялото с Хедър Робинсън.
https://www.youtube.com/watch?v=1t_Y8g4YMBo

# 278
Боже, ама това наистина е Мими от БР. От инстаграма й се разбира, че януари е била бременна.

За днес отчитам едно кардио от АЛО. Мисля от другата седмица нещо друго да подхвана, стига ми толкова подготовка.

# 279
Мдам, Мими напоследък ми излиза навсякъде Grinning Беше и в новогодишното предизвикателство на ходенето вкъщи Joy Ма там ми се видя леко преяла Rolling Eyes

# 280
  • 1st floor
БР 3 отчитам.

# 281
Добро утро Simple Smile , хайманосването ми свърши, ще се отчитам по-често....
Вчера Boot Camp Circuit + Muscle Meltdown • Biceps
Днес Low Impact Sweat • Cardio 1 + Muscle Meltdown • Back
Поръчах си вендузи да си правя антицелулитни масажи...Така като стоя права не се вижда целулит, обаче под определен ъгъл се забелязва леко от вътрешната страна на бедрата, сега трябва някакво олио да си взема....

# 282
  • София
Здравейте, момичета!
Аз си карам по план Body Shred, вчера кардио, днес ще правя workout 5. Добавям и пилатес от blogilates ( много ми е симпатична тази девойка). Пилатеса много ми допада. Заинтрегувах се от core de force, ще следя вашите коментари.

арсен и аз ще започна с вендузите, добре че ми напомнихте, че хич не съм редовна:)

# 283
Боже, ама това наистина е Мими от БР. От инстаграма й се разбира, че януари е била бременна.

Дана, аз виждам, че миналата година е пуснала комплекс за бременни/на снимките изглежда в доста напреднала бременност/. Ще да е родила вече, освен ако не износва слонче.Това май е третата участничка от тренировки на Джилиън, която виждам в ДжимРа.

# 284
За днес отчитам
The Butt Bible Lower 2,
 50 бр. навеждане с щанга
50 бр. мъртва тяга на един крак
50 бр. суинг с 8 кг.
разтягане 15 мин. с ФБ
От вчерашната тренировка Killer Core имам малко мускулна треска на страничните коремни мускули, което е нормално и много неочаквано - мускулна на предните мускули на бедрата Thinking
Приятен ден!
П.П. Звезди, много ми допадна 10-минутната тренировка за крака и дупе, която си споделила, определено ще я направя тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт