Тренировки в домашни условия - 99

• 32 437
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

След месец прекъсване се върнах към 80DO; На 1-ви април я спрях и всеки ден от ваканцията вървяхме по 5 - 6 часа в гората с денивелация; на следващата седмица вървях всеки ден до работа и обратно ( 6-7км общо); миналата седмица я прекарах в почивка и с настинка и така днес се завръщам Simple Smile

Ден 63 ААА

# 286
  • Варна
От мен 5 км. сутринта + Buttocks workout 25 ден (нямам търпение да свърши, много е отегчително вече) + 10 минути abs workout.
Уикендът ще го раздавам лежерно.

# 287
12/13 Гребане 22 мин + Кростренажор 22 мин + Марафон УП Д15

# 288
Вчера Hammer Power Up + 15 min Leg Hammer. Днес Chisel Cardio + 15 min Glute Chisel

# 289
За днес - The Ultimate Body Sculpt and Conditioning with Kettlebells с Лорън Брукс. Бях разредила малко тренировките с пудовка и тази седмица реших да направя две.

# 290
Здравейте!
Записвам се плахо при вас.  Последните пет месеца правих 80 ДО. Подобрих формата си, но винаги съм имала проблем с долната част на корема. Въпреки че сланините понамаляха, все още имам много работа там. Като седна и тази част се нагъва. Има ли някаква програма с упражнения или трикове, които да действат на тази зона?
Не е по темата, но храненето какво трябва да е? Досега бях на 90 дневната диета, като се стараех да приемам повече протеин. Отслабнах около 7-8кг. Хем ми се иска да отслабна още малко, но в лице ми се появиха големи бръчки около устата и затова засега май предпочитам да си стоя на тези кг, а само да изчистя мазнините. Всякакви съвети ще са ми от полза. Наближавам 40те ако има значение. Във фитнеспал съм си задала 40%В, 30%М, 30%П, но често въглехидратите ги превишавам.

# 291
Здравей, добре дошла!  Всяка тренировка действа на корема, ако си в калориен дефицит, аз чистя в коремната област от кардио, колкото и да го отрича, факт! Два пъти седмично, отделно от силовите, ако е след тях по 20мин - 2-3 пъти седмично. Ти цялата 80 До ли направи?

# 292
Здрасти Кат, много се радвам, че те виждам тук. Мога да те поканя и в другата тема, в която по сериозно обсъждаме храната.

Моят корем само с малко храна или с много протеин го свалям. Той за това в момента е като на родила...  Но определено когато бях сериозна с Отъм отбелязах подобрение там

За днес тренировката ще е колело по Плана. До сега не съм правила подобни преходи, вълнувам се и малко се страхувам, че с моя мъж супер герой дето търчи, че и печели планински маратони, все се чувствам като малко меченце.

# 293
Малко офф, но назолабиалните са лесни за оправяне и, сравнително, евтини. Ако не се чувстваш добре с килограмите и искаш да свалиш още, има варианти Hug

# 294
За днес отчитам 6 week 6 pack и 1 Killer Cardio 1
Приятна събота и неделя на всички!

# 295
За днес това
https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM&list=PLlOaExBJSS … ;index=5&t=0s
stray cat, добре дошла!
Кристи, какво стана с кърлежа? Може и да е от един вид, по-големи-твърди, плоски, които рядко се впиват. Аз имам опит от много разходки с кучето по полето. На нея й даваме хапчета, но въпреки това понякога я полазват без да се впиват. Винаги ме е било страх да не вкараме нещо вътре след разходка.

# 296
Amanda, не се е появявал. Изпрах всички дрехи, с които бяхме навън и после до болницата, изтърсих чаршафите, изпрахосмучих, измих и не съм се занимавала повече. Аз съм с 4 добитъка вкъщи и, ако седна да го мисля задълбочено, неврастенията ще ме удари силно Mr. Green

Не беше голям, по-скоро от съвсем малките и не се беше надул още. Даже взех лупа, за да съм сигурна, че не е някакво боклуче или засъхнало парченце кал. Явно не се е захванал като хората и съм го свалила с дрехите, докато го обличах за болницата.

От едно време помня, че ако е имало ухапване и/или част от кърлежа е останала в тялото, си има реакция - зачервяване, температура, лек оток и т.н. Нищо не се случи, така че просто купих спрей за следващата разходка.

Скрит текст:
Аз съм търчала като гламава със спортното ориентиране като малка и съм свикнала с бабалюги Mr. Green Честно казано, като си сваляхме чорапите отдолу се оказваше събрана цялата фауна Joy Пиявиците ми бяха по-неприятни! Не че харесвам кои да е бабалюги, но не се шашкам особено от полазено място по малкия. Паяци, мухи и подобни хапят зловещо и си го очаквам. Виж от жилещите изпадам в истерия. Директно хвърлям, каквото държа и тръгвам да тичам. Хич не ме интересува колко малоумно изглеждам отстрани Mr. Green Хем знам, че това е грешно, ама инстинкт Crazy

# 297
Отслабнах около 7-8кг. Хем ми се иска да отслабна още малко, но в лице ми се появиха големи бръчки около устата и затова засега май предпочитам да си стоя на тези кг, а само да изчистя мазнините.
Това не го разбрах - искате да изчистите подкожните мазнини или тези в храната?

Стига с тия кърлежи, че почвам да се дръгна само като ви чета Grinning

Отивам да си сложа маските и да греба. Най-обичам като ми е "ден за миене на коса" - да цитирам Непо - да си омажа и косата и физиономията с маски и масла и да тренирам в такъв вид и да утроявам ползите (уж) Wink
Я кажете вие какви табиети и ритуали си имате, свързани с тренировките?

# 298
  • Козлодуй
Преди тренировка клатя и масажирам всяко коляно по 50 пъти Simple Smile

# 299
Аз май нямам никакви ритуали, обаче напоследък забелязах, че първата половина на тренировката не ми спори много. След това обаче ми идват някакви неочаквани сили и сякаш мога да тренирам с часове Grinning

Общи условия

Активация на акаунт