Тренировки в домашни условия - 99

• 32 446
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Имам си клинове за тренировки вкъщи и клинове за бягане и никога не ги смесвам.
И в сряда бягам с черни маратонки.

# 301
Кристи, аз също имам ужасен страх от жилещи. Преди време на морето два стършела успяха да се мушнат под ризата ми... и няма такава болка и ужас..... Агент, съжалявам за темата:smile:
Аз май нямам никакви ритуали. Освен това, че преди тренировка задължително поемам здравословната комбинация от  кафе с цигари, за да се подготвя психологически:smile: А косата я мия всеки ден. Затова и се боядисвам всяка седмица.....

# 302
Ако тренировката е с моя мъж се кръстя. С чужди - не.
Оцелях. 21 км. 750 калории (повече бяха, аз на гривната й казвам, че съм с пулс 180, тя не вярва гадината проклета) На горе мъка - ще умра от сърцетуп. На долу още по-голяма мъка, ще умра от пребиване. Каската не ме успокои особено.

Черпя ви снимки от върха. Струваше си.
Скрит текст:

# 303
Аз нагласям цветово сутиен, клин и чорапи. Иначе не почвам Joy

Духче, Бравоска!

Аманда, аз я мия веднъж седмично или на 4-5 дни макс, но се боядисвам на две седмици задължително. Много корен, много нещо Astonished

# 304
... но се боядисвам на две седмици задължително. Много корен, много нещо Astonished
Не съм била сама в мизерията си! Мия всеки 3 ден, но това боядисване ме докарва до истерия - 6-7 мм всеки 2 седмици и бебешки косици все едно съм невръстно! И наче и аз нагласям цветово, особено се изнервям от чорапи, несъчетани с маратонките - ОЦД, не ами ОЦД!!!

What are the 4 types of OCD?
Researchers have classified the many symptoms of OCD into four major categories: Contamination and Washing. Doubts About Accidental Harm and Checking. Symmetry, Arranging, Counting, and Just Right OCD.

Имам един съученик, Аманди, да ми е жив и здрав, който се качваше на връх Вихрен за да си запали цигара, казваше, че горе били най-сладки Wink
Със сълзи се смях на кръстенето на Дух! Simple Smile))))))

# 305
Аз явно съм четворно ОЦД Joy

# 306
  • Варна
Buttocks workout 26 + 30 Minute Full Body Calorie Burner.

Обаче съм зверски гладна, цял, цял ден.

# 307
Аз си мия косата всеки ден, иначе не издържам.
 Агент и аз имам такива бебешки коси и много им се дразня. Още не съм започнала да се боядисвам, не смятам да почвам докато не ми се наложи.

# 308
Това е добре известен сайд ефект на по-интензивните тренировки, Тайга, по-известен като "аз от спорт дебелея!" Wink

Деси, години наред я миех всеки ден (мазни корени) - като я докарах на 3 се родих! И то проблемът ми не е в миенето, а в сушенето на косището - по час откарвам със сешоара и четките, ако не я вържа мокра на кок. Не почвай с боите, ако нямаш належаща нужда!

Аз явно съм четворно ОЦД Joy
Кристи, затова ли толкова близка и родна те чуствам, мило Simple Smile))))

13/13 Гребане 69 мин

# 309
Агент, аз проблеми със сушенето нямам - моята не е много дълга, а е и тънка. Мия я всеки ден, защото след тренировка няма как да не я измия, а дори и да не тренирам, на следващия ден е ужасна - без никакъв обем. И наистина съм се зарекла да не я боядисвам, докато не се наложи.

# 310
Кристи, затова ли толкова близка и родна те чуствам, мило Simple Smile))))
Да. И защото казах, че ще ти нося снимачната техника, без да мрънкам и ще давам да ме снимаш Grinning Ще съм идеалното трето, изпреварващо по размери и остроумие Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 311
За днес - Step Heat с Кети.
Аз си нямам ритуали. Само си разделям екрана на компа, за да мога да си гледам нещо, докато тече тренировката. Съответно предпочитам добре структурирани тренировки, при които не се налага да отделям много внимание на случващото се на дясното екранче, където си пускам тренировката. Косата - на плитка, тъй като не искам да я връзвам прекалено високо и стегнато.

# 312
Звезди ме подсети, че  винаги гледам с тренировките сутрешни телевизионни блокове. Затова и често тренировките са без звук. Та Джилката я изпускам като ми се кара, а Руми като се обръща с умалителни съществителни. Даже скоро случайно осъзнах как Кристин Къри има супер тънко и звънливо гласче за това мощно тяло. Днес пак мисля да тренирам с нея.
Аз косата я мия най-вече, защото се изпотявам след тренировките, а и защото обичам да се къпя цялостно, да усетя вода навсякъде по мен. Косата ми е до раменете. Иначе е доста суха и ако случайно остане време за маски с масла, изпива абсолютно всичко. И при мен корените бързо израстват, лошото е, че след частично обезцветяване и по дължината почна бързо да губи цвят . Та третирането е много с всичко - бои, шампоани. Ако беше тънка, досега да съм останала без коса....
П.П За днес това https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo&list=PLlOaExBJSS … ;index=4&t=0s  Много хубаво се натоварих!

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 09:24 от Amanda.D

# 313
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Това е добре известен сайд ефект на по-интензивните тренировки, Тайга, по-известен като "аз от спорт дебелея!" Wink

При мен се наблюдава не само от по-интензивни тренировки, като вид тренировки HIIT, Т25, спининг и т.н., но също и при по-често трениране, дори и на тренировки с умерен интензитет, каквито за мен са 80DO. Тренирам ли ежедневно в продължение на седмица, седмица и нещо - увеличава ми се апетитът и се будя посред нощ.
Това с буденето ми отне месеци докато го разгадая - мислех, че е от В (по-скоро липсата им), въртях различни режими и т.н., докато накрая просто спрях всичко и нещата си дойдоха на мястото.

В петък яко се изхвърлих и с тренировка и с плуване и ходене пеш, затова пък вчера цял ден мързелувахме с децата и им показах, че още мога да им сритам задниците на PS Grinning
Днес чета Топ мистериите на България и периодично се плесвам по челото и си викам "Да бе, честно?"
Сега се чудя дали да си спретна едно кардио или да си домързелувам деня Grinning

# 314
  • Варна
Хм, аз не съм почивала от 24 дни, явно потвърждавам написаното от теб, TDI.

Общи условия

Активация на акаунт