Тренировки в домашни условия - 99

• 32 448
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Записвам се с 1/2 Cardio Flow.

# 316
Hammer Plyometrics за днес.
Преди дни се спомена за масажи с вендузи. В момента използвам един много приятен масажен крем, който ми е на свършване. Надявам се да го намеря, че ми беше подарък.
Скрит текст:

За съжаление, моята коса се омазнява страшно бързо и всеки ден я мия. Понякога по два пъти се налага, в зависимост кога тренирам. Нямам нещо специално, което правя преди или по време на тренировка. Не обичам да се въртят хора около мен, докато тренирам.

# 317
  • Костандово
Привет момичета, започнах режима на Узунов, искам да сваля поне 5кг,преди ходех на Канго,но сега нямам време и ми се иска да тренирам в домашни условия, искам да сваля повече от корема и талията там ми са проблемните зони,да ясно ми е че не може само там де,какво ще ме съветвате кардио повече или силови?

# 318
По-малко ядене за по-дълъг период от време. За съжаление Cry

# 319
И двете

# 320
  • Костандово
Благодаря,ще ми се повече кардио,издържам повече време отколко силови,ще се разровя в ютуб

# 321
  • Варна
Това правих, но издържах до 40-тата минута и почти щях да припадна. На всичкото отгоре и детето ме обикаляше и дразнеше: https://www.youtube.com/watch?v=9V9I1KbJvs0&t=2891s

# 322
Днес правих тренировката с Кристин Къри, която пусна Аманда вчера + 10-минутна довършваща балетна тренировка за крака, към която няма да да давам линк, тъй като ме ядоса с едно странно упражнение и с факта, че треньорката пуфтеше повече от мен. Вместо това слагам една тренировка, на която попаднах вчера, но не направих, тъй като кардио частта е малко кратка, а не ми беше ден за силови упражнения. Всъщност я пускам, тъй като е отпреди четвърт век и екипите са много смешни.
https://www.dailymotion.com/video/x6mq7s6
Още някой беше питал наскоро за упражнения да корема. Според мен най-ефикасни са варианти на опора/лицева или на лакти/, при което краката се движат към пода, към гърдите, към лактите или просто се движат встрани и нагоре.Може да се ползват и плъзгащи се дискове. Например в двете бонусни тренировки към PiYo има показани добри упражнения. Другите ефикасни упражнения са в С-форма.  При Шон има доста такива в T25, но по-ефективни според мен са тези на Physique 57- Total Body и Total Body Express Workout. Те ползват възгланица/за опора на гърба/ и топка за пилатес.

# 323
Обаче съм зверски гладна, цял, цял ден.
Това е добре известен сайд ефект на по-интензивните тренировки, Тайга, по-известен като "аз от спорт дебелея!" Wink
При мен се наблюдава не само от по-интензивни тренировки, като вид тренировки HIIT, Т25, спининг и т.н., но също и при по-често трениране, дори и на тренировки с умерен интензитет, каквито за мен са 80DO. Тренирам ли ежедневно в продължение на седмица, седмица и нещо - увеличава ми се апетитът...
Добро пояснение, Теди, особено когато аз съм оплескала и вместо "по-интензивно трениране" съм изцепила "по-интензивни тренировки" - да, точно така е, интензитетът на тренирането не е функция само на интензивността на тренировките, но и на честотата, на възстановяването (или липсата на такова), етц.

Кристи, затова ли толкова близка и родна те чуствам, мило Simple Smile))))
Да. И защото казах, че ще ти нося снимачната техника, без да мрънкам и ще давам да ме снимаш Grinning Ще съм идеалното трето, изпреварващо по размери и остроумие Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не знам каква е тази карма моята, но все едни такива умни, остроумни и устати ми се падат Wink

13/13 Гребане 69 мин
Правя я за 2-ри път, а утре сутринта ще я направя и за 3-ти, защото OCD-то не мори, а мъчи и искам да си закръгля цифрите на изгребаните км за годината.

# 324
Агент, честито и тук! Много щастие!
Звезди, интересно ми е с какви тежести успяваш да направиш тази тренировка на Кристин....Аз винаги почвам с петици, но накрая си хващам тройките, защото ми идват много повторенията. Допускам, че ти и с осмици успяваш...
За днес  ще си правя по план Руми с 90 ДП, миналата седмица изпуснах две тренировки, но нямам намерение да ги правя, а ще вървя по седмичната програма.

# 325
Аманда, с 5, 4 и 3 кг. Само за гърба почнах с 6, но последната серия - с 3. Мислех да я правя много стройно, като намалявам с по 1 кг за втората серия, което стана обаче само при първите 3-4 упражнения/напр.5 и 4 за раменна преса/. Проблемът за мен са не толкова повторенията/освен при гърба, където са твърде много и посмъртно не мога да ги направя с 12/, а темпото. Не мога да вдигам по-тежко при тази скорост и на много мускули съм била под 50 процента от максимума. Съответно остана усещането повече за кардио, отколкото за силова, въпреки че не пуснахме тежестите.

# 326
Да, вярно е, че Кристин малко оставя усещане за кардио.... Малко ти се чудех като написа, че ти е бил ден за кардио, но реално при нея е така....

# 327
Събота беше за кардио(поради което пренебрегнах програмата на Кети, в която тя е 1)с шорти на цветенеца и 2) с дантелени шорти), но ще я направя тия дни. Вчера си беше за сила, но не го усетих така. Ако ти харесват такъв тип тренировки (малки тежести и много повторения), пробвай Джеки Уорнър и Xtreme Timesaver Training. С нея се изцеждат безкрайно много калории за отрицателно време. Също натоварва основно рамо като Кристин.
Агент, да нямаш честит рожден ден? С най-добри пожелания на патерица и един закъснял пилатес подарък
https://www.dailymotion.com/video/x728zmh

# 328
Здравейте,
отчитам за днес The Butt Bible Lower 2, 50 бр. навеждане с щанга, 50бр. тяга на един крак, 50 бр. суинг.
Агент, честит рожден ден!
Доколкото си спомням, Непокорна има имен ден днес - Честит имен ден!

Хубав празник на всички! Grinning

# 329
Честито на двете хубавици, все така да ме мотивират Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт