Тренировки в домашни условия - 99

• 32 465
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, за днес The Butt Bible Upper 3 - не е лоша, но като че ли можеше да е още малко по-натоварваща. Много упражнения за трицепс, малко бицепс, малко гръб и малко корем. Може би пак ще мина на Джилиан и Killer Upper Body за горна част, ще видим как ще го измисля.

# 451
За днес ден 51 от 90 ДП. Много кратичка беше тренировката, довечера сигурно ще добавя степер.
Ха-ха, всички се изкарахте големи цербери. На мен  хич не ми изглежда да е така Smile
Аз си признавам, че изобщо не умея да бъда строга с децата. Даже не знам как точно да им се скарам. Разчитам на баща им за по-строгите мерки..... 

# 452
  • 1st floor
Мога да ти проведа обучение!  Mr. Green Всички съседи знаят какви оценки има дребния и кога не си е оправила стаята голямата. Както и дали е пълна мивката с чинии, дали са прибрани обувките или заемат по дължина целия коридор...наясно са с всичко! Като яхна метлата не си попюлвам хич.

За днес отчитам БР4 за последен път.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 13:40 от НеПоКоРнА

# 453
  • Варна
Аз съм гръмогласна, убедителна и праволинейна. За един час. Хич не мога да съм твърда и последователна в изискванията си, както и в санкциите, които рядко налагам. Много бързо ми минава и всичко се връща в изходна точка отново.

Lose Belly Fat Advanced 4 и 30 Minute Booty Boot Camp - Butt and Thigh Workout https://www.youtube.com/watch?v=bF4DZd19Nus за днес.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 14:43 от Тайга

# 454
Е, то и 3-та фаза на 80ДО е правена за чистене...

5/39 Гребане 77 мин

PS Ох, и аз съм гръмогласна, добре, че сме в къща, че преди се случвало да се извинявам с кутия бонбони на съседите за някой спор по късни доби!
А имахме едни сладури отляво - млада двойка - бебета пищят, аз крещя, бг купон с музика и като минех да се извиня те никога не са чули нищо, не са видели нищо и изобщо с нищо не съм ги притеснила. Та за тях ми беше най-неудобно, толкова бяха мили!

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:41 от Agent Provocateur

# 455
Днес във фитнеса гръб, трицепси, г*з и шкембе. Още ме наболяват краката от маратона.
Аааааа, моят синковец още слуша Simple Smile

# 456
За днес Booty от ALO. Вчера добавих и една тренировка за Banana rolls - https://youtu.be/YkyEtogs_r4. Сега пак ще я направя, въпреки че съм с МТ.

И аз в клуба на гръмогласните. Същата като Тайга съм. Добре че ММ е по-твърд и настоятелен, за да има баланс.

# 457
Аз отчитам седмица две от БР. И забелязах тенденция, че ако тренирам с тежести по 2-4 пъти седмично кръстът не ме боли. Ако карам само на кардио - боли.

# 458
За днес - леко ММА кардио с Крис Фрайтаг https://www.youtube.com/watch?v=SBr9av7wxco
п. п. Деси, аз пък бях с добри впечатления от Butt Bible 3 Upper. Като изключим гърдите, добре ме натоварваше/но пък аз и рядко усещам някакво натоварване на гърдите, освен ако в тренировката няма необичаен вариант на преса/. Може би трябва да пробваш с по-големи тежести.

# 459
  • 1st floor
Кардио 1 от БР и приключен първи месец от програмата отчитам за днес. Утре и в неделя ще почивам, а за петък и събота ще измисля нещо различно - може би някое Booty и кростренажор. Искам пак тренировките да започват от началото на седмицата, защото ме объркват така... Laughing

# 460
Кардио 1 от БР и приключен първи месец от програмата отчитам за днес. Утре и в неделя ще почивам, а за петък и събота ще измисля нещо различно - може би някое Booty и кростренажор. Искам пак тренировките да започват от началото на седмицата, защото ме объркват така... Laughing
Непо, с какви тежести прави фаза 1?

# 461
Здравейте момичета
Нахлувам в темичката ви с един въпрос. Високо интензивна интервална тренировка, може ли да се практикува ежедневно, със загряване преди това и разтягане след това? И бързото ходене може ли да се приеме за загряване?

# 462
Upper fix за днес.
Искам да ви споделя какво меимпомогна да пия повече вода. Шишето да е винаги пред очите ми и водата да е "овкусена". Бутам всякакви неща вътре - ягоди и семена чия, ябълки, портокал, листа мента. Днес съм с вода с парче джинджифил, лимон и стрък магданоз
Скрит текст:

# 463
  • Козлодуй

Непо, с какви тежести прави фаза 1?

Аз правих Body Revolution 3, 5 и 8 паунда които се равняват съответно на 1.36, 2.27 и 3.63 килограма Simple Smile
Там където килограмите са неточни слагам на китките по половин килограм тежести купени от Лидл Simple Smile

# 464
Здравейте,
за днес killer buns and thighs Level 1 - хареса ми, както всичко което съм правила на Джилиан до сега.
Звезди, благодаря, наистина ще пробвам с по-големи тежести следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт