Тренировки в домашни условия - 99

• 32 472
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Ahahahah Непо, аз и към двете имам слабост, с Джилиън и 6 пакс ми беше бойното кръщение в тренировките Simple Smile
тя и третата статия излезе Simple Smile

# 436
Аз харесвам повече Отъм, Джилиан ми звучи като фелдфебел Wink
За днес това https://youtu.be/scBi1nsO4do, нямам никакво излишно време, но си признавам, че ахкането, пъшкането и хихикането на двете кокошки зад Отъм ми беше безкрайно досадно и едва издържах до края.

# 437
Точно заради това лиготене, избягвам канала им.

# 438
За днес Total Body Core от ALO.

# 439
  • 1st floor
... Джилиан ми звучи като фелдфебел Wink

То и аз съм същата в реалния живот, сигурно заради това я харесвам.  Joy Joy Joy
Autumn също ми харесва, но на мен малко в повече ми кифлее. Явно си падам по по-грубиянския начин.  Mr. Green

# 440
Хахаха аз пък съм се уморила за толкова години по залите да ми се вика, та за това сега Отъм ми е по на душата.

# 441

То и аз съм същата в реалния живот, сигурно заради това я харесвам.  Joy Joy Joy

Ха-ха, а тази страхотна усмивка за заблуда ли е:smiley:?
Аз само няколко пъти съм правила тренировки на Отъм и нямам особено мнение. Хубаво момиче  и това мога да кажа. Джилката е малко мъжкарана.
Непо, аз съм навита за всякакви по продължителност разходки, но да не са придружени с  екстремни преживявания като хлъзгане по камъни, минаване по тесни пътечки и пр. За следващия уикенд обаче обещах на приятелка да я водя до Половрак, защото много й харесало на снимките.
Дези, сигурно е комбинация от ген и тренировки. Кристин изглежда като да вдига много тежко, а сигурно и някакви добавки имат отношение....
За днес ден 50 от 90 ДП.

# 442
  • 1st floor
Усмивката е за заблуда! Всички занаят, че изчезне ли, ставам много зла!  Joy
Ако времето е лошо, може и да се засечем на Половраг/Половрак (четох го в нета по сто начина и вече не знам кое е вярното). Дерменка не съм чула да е екстремна, но не съм и ходила.  Laughing

# 443
Здравейте,
след вчерашната почивка, днес - The Butt Bible Lower 3 - накрая краката ми трепереха, отдавна не ми се беше случвало. Но е нормално 40 мин. само за дупе упражнения, пък и тези, които те правят с някаква тръба аз ги правих с лост, който тежи около 7 кг. и затова доста се понатоварих. Но няма да се оплаквам, нали ще го моря докрай това дупе Grinning

# 444
То и аз съм същата в реалния живот, сигурно заради това я харесвам.  Joy Joy Joy
И аз от тази кръвна група (а и баща ми е полковник Wink ) - според родните съм най-злата майка в Америка!

# 445
  • Варна
Аз днес се разписвам само с 6 избягани километра от преди малко. Това ще е за деня.

# 446
Момичета,аз като един пълен лаик и начинаещ ,искам да питам дали правилно съм разбрала.На Джилиън упражненията за стройна фигура са 3 по 10дни и при всяка десетдневка,се изпълняват едни и същи упражнения всеки ден,така ли е?

# 447
  • Пловдив
Момичета,аз като един пълен лаик и начинаещ ,искам да питам дали правилно съм разбрала.На Джилиън упражненията за стройна фигура са 3 по 10дни и при всяка десетдневка,се изпълняват едни и същи упражнения всеки ден,така ли е?
В 30day shred (има и още поне една 30 дневна на същия принцип) , да. Във видеото ги има и 3те нива, просто правиш всяко ниво по 10 дни. Но Джилиян има и други, много други програми. В интерес на истината в зората на моите тренировки започнах точно с 30 Day shred. После продължих с Боди революшън, която е изключителна програма. Смятам, че добре си се насочила за началото. Добра основа дават 30 дневните й програми,след това надграждаш полека лека.

# 448
И аз предпочитам Джилиън пред Оутъм. Жената крещи, но поне компенсира с чувство за хумор. Но пък тя прекалява с комплексните упражнения, което я прави подходяща основно за чистене.
За днес - Lower Body Extreme Zone, което май е бонусна тренировка за долна част от Chalean Extreme.

# 449
Аз започнах отново 80 ДО, тъй като не можах да реша какво друго.Упражненията пак са ми трудни, но не се потя и задъхвам толкова.
 Ако ми писне, може да сменя с 21 DayFix. Засега Оутъм много ми допада.
Свалила съм и БР и няколко пъти я отварям, но да си призная не харесвам Джилиан. Може би ако се насиля да започна програмата, ще я харесам в един момент. Даже сега като прочетох, че БР е добра за чистене, пак се замислих.

Общи условия

Активация на акаунт