Тренировки в домашни условия - 99

• 32 475
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Звезди, ползвах го, да (даже го замервах спрямо колан на гърдите, че показва разни отклонения в пулса, които ме дразнят неимоверно - т.е. правих PHA с 2 пулсометъра и с нейните тежести) Шокиращо висок пулс държах за тренировка, която не е нито чисто кардио, нито интервали, даже се пооблещих, но и Катето не си поплюваше с тежестите, въпреки, че темпото и определено не можеше да бъде наречено "истерично" и съпоставимо с това на Руми. И много интелигентно инкорпориране на степа в силова за цяло тяло, много ми хареса! А каква мускулна имам днес - и на дупе и на крака - и вътрешно бедро и задно, ходя бетер Терминатор!
Ето цветно на бяло:

Ще си допълня тренировката по-късно...
4/33 Гребане леко 44 мин + някъде там лежерно каране на колело, че боря МТ

Ааа, като каза тежести - преди 10-ина дни реших да правя степ тренировка - най-базовата, най-простата, първата - Reebok The Step и за да не офлянквам сложих тежести на китките (.5 кг) и на глезените (1 кг). Маммамия! Grinning

ПС Сикспак обикновено се показва под 17-18% мазнини, но проблемът е с разпределението им - на хората, които качват първо на корем и последно свалят оттам им се налага да полагат чутовни усилия, че да се вижда. На други, при които естественото разпределение на подкожните не е локализирано в коремната преса им е безкрайно по-лесно да го изкарат и поддържат видим.  Това имам предвид.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 01:49 от Agent Provocateur

# 421
Мерси, и аз долу- горе така си представях измерванията. Интересно, че при теб има пик на пулса във втората част, която на мен ми се струва малко по-лека от първата/сигурно заради по-статичните упражнения в края на всеки кръг/. А иначе аз днес с 0,5 кг на краката се препотих още в първите 20 минути, където имаше съвсем малко и лека плиометрия.

# 422
Забравих да пиша, че ако имах такова тяло като Орхидея, нищо, освен упражнения да го поддържам така стегнато, не бих правила. Много женствено и красиво е всичко.
На мен ми прави впечатление, че понякога състоянието на супер изчистен корем, довежда до липса на талия. Кристин Къри почти няма талия, а коремът й изглежда като камък. Джилиян не е така - няма изявени плочки, поне в БР, която правя най-често, но пък има извивки, които показват талия. За тях се сещам, защото по-често тренирам с тях.
Джери, забравих да те поздравя за маратона ! Браво. Аз никога не съм се пробвала на по-дълги разстояния и представа нямам какво бих направила. Иначе ми се тича, но по-скоро като идея, не знам как ще съм с реализацията.

# 423
Това е по-скоро заради облиците, мисля. Като ги погледнеш в анфас core-то им е квадратно. Аз открай време много внимавам с облиците, ако има нещо интегрирано за тях в други упражнения да, но целево не ги правя.

# 424
  • 1st floor
Ххаха, вчера и на нас ни беше един от плановете Половраг, но както винаги правя, ден преди тръгване сменям посоката. Mr. Green Половраг ми е за дни, в които дъждът е под въпрос. Пък вчера беше разкошотия. Слънчево, малки бели облачета, разкошотия. Heart Eyes Тръгнахме отново към Врачанския балкан и ходихме до Боров камък - малко екстремно за мен, предвид хлъзгавите мокри камъни и стълби. Безброй стръмни стълби и парапети, та от стискане и набиране днес се събудих с МТ на ръцете.  Joy А ако от страх се получаваше МТ на сърцето, и там щях да имам.  Mr. Green Ноооо голяма красота беше.  Heart Eyes Минахме с колата  и през един скален манастир и Околчица. Врачанската скакля нямала вода или поне така ни казаха и пропуснахме...

За днес кардио 1 от БР.

Джери, браво за маратона! Hug Аз точа зъби за този през Октомври, разбира се кратките дистанции.  Laughing

И дайте да спретнем обща разходка за неделя 19-ти, ако времето става!  Grinning Дерменка от Беклемето ми се върти в главата...

# 425
Мерси, момичета! То ми се дорева, като видях, че ще се състезавам с 20-30 г. по-млади. Но няма да даваме фронта. Да оценят всекидневните ми тренировки
Непо, Боров камък съм го запомнила с безкрая неподдържани мостчета и дървени стълбички. За камъните да не говорим.
Ходи ми се натам. Айде ще го мислим, понеже на 18 ще изнасяме 40 на чичо. И на Половрак ми се ходи, липсва ми!

Нещо г-за, баджаците болят. Изморена съм. Ще си почина с една разходка в планината.
Приятна неделя!

# 426
  • 1st floor
В момента мостчетата изглеждат поддържани и здрави. Което не прави пътеката безопасна. Има места, на които една грешна стъпка и си до тук. И е безумно хлъзгаво. Не посмях да взема малкия с мен. Даже се радвах, че никой не дойде с нас, за да го мисля и него. Стигат ми моите си страхове от високо, както и да наблюдавам ММ какви ги върши (след падането му от скала в Пирин по глава). Не бях проучила добре кръговия маршрут (моя грешка! ), та на връщане пак минахме през всичките препятствия. Crazy По едно време мислех, че няма да се справя, лазех на четири крака, набирах се където имаше перила, където се показваха корени на дървета, а където нямаше просто си забивах ноктите в калната почва.  Crazy Crazy Crazy

# 427
Забравих да пиша, че ако имах такова тяло като Орхидея, нищо, освен упражнения да го поддържам така стегнато, не бих правила. Много женствено и красиво е всичко.
На мен ми прави впечатление, че понякога състоянието на супер изчистен корем, довежда до липса на талия. Кристин Къри почти няма талия, а коремът й изглежда като камък. Джилиян не е така - няма изявени плочки, поне в БР, която правя най-често, но пък има извивки, които показват талия. За тях се сещам, защото по-често тренирам с тях.
Джери, забравих да те поздравя за маратона ! Браво. Аз никога не съм се пробвала на по-дълги разстояния и представа нямам какво бих направила. Иначе ми се тича, но по-скоро като идея, не знам как ще съм с реализацията.

Да така е, и се чудя на мускулатурата ли се дължи, на вида тренировки +ген ли е? Сигурно е съвкупност от много неща.
При Кристин има хипертрофия, при Джилиан не. Кристин има повече мускулна маса, явно тренират по различен начин.

Аз почти нямам талия, от типа на Кристин съм, а се чудя как е възможно с толкова много кардио. Уж горяло мускул. То сигурно гори мускул, но в минимални дози.

НеПо, и аз съм си харесала Софийския маратон. Grinning Ще тичаме заедно.  Grinning

# 428
Добър ден! Simple Smile
Отчитам PLYO FIX Extreme Heart , бая зор видях Simple Smile, издръжливостта ми е спаднала.
Планът ми да направя ICE още един месец пропада, защото нещо се случва и видеата ми забиват последните 2-3 дни...пък и без това напоследък нямам възможност да тренирам по час. Като цяло програмата имаше силен ефект върху горната част при мен, никога не съм имала толкова хубави ръце и рамене, разбира се принос има и ХиЧ месец преди това.
Сега искам обаче да ударя долната част и да поизчистя, за това си избрах ФЕ.
Забелязала съм, че от програми с много скачащи клекове, напади с тежест имам най-голям ефект върху дупето.
Джери браво за маратона, и мен бягането ме увлича, най-много съм бягала 10 км. наведнъж, представям си повече какво е...но пък като включа бягане измежду програмите, които правя и претренирам, за това се въздържам.
Kissing Face Хубав ден на всички!

# 429
При мен, тазовите кости така стърчат встрани, че трябва бая да се напъна, за да ги стигне талията.
Второто завъртане на трета седмица направих тази седмица Simple Smile (допълвам от БР Simple Smile ) + автърбърн Simple Smile на Кейт. Два дни по-късно разбрах защо се казва автърбърн, хем ходих гладна, хем пребита Simple Smile. /извинявам се, ако вече съм го писала/

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 19:02 от Windekind

# 430
Леле, мацки, благодаря за готините отзиви! Чак се почуствах супер Joy
Агент, ябълка съм от всякъде и ми е невъзможно направо да изчистя добре паласките и корема, че и малко да оформя нещо. Краката ми и дупето развалят форма много трудно и залагам на къси панталони и рокли, ама никога не съм показвала пъп Grinning И наистина, чак когато много измършавея в краката и дупето, тогава започвам горе-долу да си харесвам корема. Ръцете също не са ми супер и гърба, но там много работя и бива на фона на преди. Ама тия паласки Confounded Последно свалям там и в циците, за което съм доволна Satisfied
Ами, ще пипна тук-там нещо в тренировките и в манджите и поне да се стегна още малко, без да очаквам чудеса.

# 431
Я вземи роди още едно и тогава се мори Grinning

# 432
  • Варна
Малко си обърках програмата последните два дни.
Едва днес успях да направя Lose Belly Fat Advanced 3 + това https://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA Thigh Exercises For Losing Fat

Джери, поздравления!
DivaOrhideq, и според мен си в чудесна форма. Най-много завидях, че последно отслабваш на бюст, при мен е точно обратното.

# 433
За днес - New You Coming с Кели Кофи-Майер, която щеше да е перфектна, ако не беше слабият последен кръг за краката. Трябва да почна да си записвам вече, за да знам къде да променям следващия път, като я правя.

# 434
  • 1st floor
Дух, хубава статия, ама никак не съм съгласна, че Autumn е по-свежарка от Джилката.  Joy Обаче отбелязвам, че имам пропуск - никога не съм правила PiYo. Thinking

Отчитам БР3 за последен път.

Общи условия

Активация на акаунт