Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря естествена къна в Одрин и какви са цените?
Какви са цените на шампоана Bioblas в Одрин?
Къде мога да намеря Urogeстан в аптеките в Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря естествена къна в Одрин и какви са цените?
-
Какви са цените на шампоана Bioblas в Одрин?
-
Къде мога да намеря Urogeстан в аптеките в Одрин?
-
Къде мога да намеря имитационни парфюми и складове за перилни препарати в Одрин?
-
Какви са цените на завесите и други текстилни изделия в Одрин?
Четвъртък следобяд започна да се чува българска реч навсякъде. Мола - разходихме се, но предпочитаме главната. За феновете на waikiki - сравнете си цените с бг - принципно излиза с около1-2 лв. по-евтино в Турция и има по-голям избор. Аз лично съм по-голям фен на Defacto. Някой беше питал за дънки - имаше намаление в магазина на Mavi - на главната се намира - между waikiki и defacto - 2 чифта дънки около 200 лири - купихме си по 2 бр. (аз и мъжа ми) излезе 119 лв. Петъчния пазар - стока много, цени средна хубост - долнища на анцузи например бяха на една цена с магазина. Естествено ако имаш време да разглеждаш и зависи какво търсиш има мноого какво да се купи. В 5М Мигрос имаше промоция на комплект 3 тенджери със стъклени капаци и тиган с гранитен ефект - общо 160-170 лири. Магазините за официално облекло - преливат
Можеш ли да дадеш точната локация на магазина на Тач?