На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 117 358
  • 741
  •   2
Отговори
# 90
  • Пловдив
Нещо не можах да се справя аз... Изписва ми това Plaka No ile yapılmış TPC Ceza Bildirim Bulunamadı!
Ще чакаме някой прясно завърнал се да сподели как е чакането и минаването.

# 91
Тук можете да проверите дали дължите някакви глоби : https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/main.jsp?token=d1078f5e3dc646b78 … bi1pUJ--d0foigDP8 
Кликвате на червеният бутон на който пише " MTV ve TRAFIK PARA CEZASI ODEME" ,след това слагате отметка на "Yabancı plaka ile sorgulama yapmak istiyorum."   В полето изписвате регистрационния номер на автомобила задължително на латинеца ,отдолу изписвате  кода с цифрите и клквате на " SORGULA"  и гледате Simple Smile . Със сигурност ще има отлив защото и без друго много се чака ,а сега с тези проверки още повече.

А тук за какво проверяваме? Глоби от напр. превишена скорост или от неправомерно преминаване през магистрала? Или и двете?

Нека го сложим това на първа страница при следваща тема Simple Smile Много добре го е обяснил иначе gos1 Simple Smile

# 92
  • до най-прекрасния мъж
Това означава, че нямате глоби. Гугъл го превежда странно, но в общи линии пише: За този номер няма информация за глоби.

# 93
Това означава, че нямате глоби. Гугъл го превежда странно, но в общи линии пише: За този номер няма информация за глоби.

Да, да, и мен Google ме успокои, но нали на предната май страница (или пък във фб беше... не помня) някой беше дал линк, но беше само за магистрали и мостове Simple Smile Затова попитах.

# 94
  • на морето
И аз търсих маратонки Найк на сина ми, но цените си бяха високи. Хубави модели по 500, 600 до 900 лири. Стари модели на Найк и Адидас намалени на 200,300, но не ми харесаха. Тук в някои сайтове има на по-добри цени.

# 95
  • Пловдив
blue.angel, благодаря за отговора! И мен ме вълнуваше най-вече за някоя превишена скорост, тъй като освен в Одрин другаде не съм ходила и магистрали не съм ползвала. Не съм си позволявала да нарушавам правилата, ама то знае ли човек...
Моето наблюдение е, че оригинални спортни стоки на добри цени няма като цяло. В Дейхманд съм попадала на някой намален чифт, но си е на късмет.По пазарите ментета колкото искаш...

# 96
  • Варна
Този линк е за всякакви нарушения (глоби) извършени с автомобил за чужди граждани . И да  , " Plaka No ile yapılmış TPC Ceza Bildirim Bulunamadı" означава ,че нямате глоби.

# 97
Според Вас за маратонки (Nike / Adidas )  , летни дрешки и евентуално куфари до Одрин или до Чорлу да отидем ? Къде има по-голям избор и има ли разлика в цените ?

# 98
Според Вас за маратонки (Nike / Adidas )  , летни дрешки и евентуално куфари до Одрин или до Чорлу да отидем ? Къде има по-голям избор и има ли разлика в цените ?
Изобщо маркови стоки не си заслужават.На цени по-високи са отколкото в България.Има някои стари модели намалени,но изобщо не са хубави.По-добре си поръчайте от Англия,а и в Турция забрана за продажба на ментета няма,така,че изобщо не се знае в кой гараж са правени.

# 99

Здравейте,
искам да ви питам къде в Одрин продават килими. Ходила съм няколко пъти, но нямам спомен да съм виждала такива магазини. Струва ли си да се купи от там?

# 100

Здравейте,
искам да ви питам къде в Одрин продават килими. Ходила съм няколко пъти, но нямам спомен да съм виждала такива магазини. Струва ли си да се купи от там?
По цялата главна улица има магазини за килими.В някои от малките улички също.На петъчни пазар също има много пътеки и килими и са евтини много.На центъра по магазините имат и на рула и режат по размер и за час/два ги окантоват.

# 101
Desi, благодаря.

# 102
  • Русе
Според Вас за маратонки (Nike / Adidas )  , летни дрешки и евентуално куфари до Одрин или до Чорлу да отидем ? Къде има по-голям избор и има ли разлика в цените ?
Изобщо маркови стоки не си заслужават.На цени по-високи са отколкото в България.Има някои стари модели намалени,но изобщо не са хубави.По-добре си поръчайте от Англия,а и в Турция забрана за продажба на ментета няма,така,че изобщо не се знае в кой гараж са правени.
Е? И в спортните магазини ли има ментета?
Има някаква разлика в цените. Може би и ние уцелихме тогава момента с най-ниския курс на лирата. Маратонките, които купих на сина ми, в Русе в спортен магазин бяха 150 лв. Мрежа са. От там ни излязоха 130 лв. Не, че са много 20 лв. разлика. Дори сме нямали намерение да купуваме маратонки, защото той има и мрежа, и кожа, а кракът му расте постоянно. Просто, като влязохме в магазина си ги хареса и след хиляди уговорки баща му се съгласи да му ги вземе. Чак, като се върнахме ги видях в магазин колко струват. Виж, раницата Nike на дъщеря ми излезе много на сметка. Тук 79 лв., там около 35.

Снощи проверих в дадения линк и ние нямаме глоби. Гугъл ми помогна с превода. Имах опасения, защото ММ мина на червено на светофар в Гелиболу миналото лято. Не го видял, че гледал да не объркаме пътя за ферибота. Какво му чуха ушите тогава...Grinning А после навръщане, когато пътувахме през деня се втрещихме как карат комшиите. Нагледахме се многократно на умишлено минаване на червено.

# 103
Според Вас за маратонки (Nike / Adidas )  , летни дрешки и евентуално куфари до Одрин или до Чорлу да отидем ? Къде има по-голям избор и има ли разлика в цените ?
Е? И в спортните магазини ли има ментета?
Има някаква разлика в цените. Може би и ние уцелихме тогава момента с най-ниския курс на лирата. Маратонките, които купих на сина ми, в Русе в спортен магазин бяха 150 лв. Мрежа са. От там ни излязоха 130 лв. Не, че са много 20 лв. разлика. Дори сме нямали намерение да купуваме маратонки, защото той има и мрежа, и кожа, а кракът му расте постоянно. Просто, като влязохме в магазина си ги хареса и след хиляди уговорки баща му се съгласи да му ги вземе. Чак, като се върнахме ги видях в магазин колко струват. Виж, раницата Nike на дъщеря ми излезе много на сметка. Тук 79 лв., там около 35.

Снощи проверих в дадения линк и ние нямаме глоби. Гугъл ми помогна с превода. Имах опасения, защото ММ мина на червено на светофар в Гелиболу миналото лято. Не го видял, че гледал да не объркаме пътя за ферибота. Какво му чуха ушите тогава...Grinning А после навръщане, когато пътувахме през деня се втрещихме как карат комшиите. Нагледахме се многократно на умишлено минаване на червено.
Има ментета навсякъде.Ние ходим на около 20 дни и не веднъж съм гледала по магазините-не бих си купила нито дрехи,нито маратонки.Има достатъчно спортни магазини онлайн-спортсдирект,спортдепо и др с много намаления и 100% оригинални.В Марги аутлет бях преди няколко дни -тениски Адидас намалени по 50 лв (ами същите поръчани от спортдирект са 15 паунда ).За разликата в качеството изобщо няма да коментирам.Гуменки Адидас доста стар модел 225 лири (72 лв) -еми от спортдепо същите си ги поръчах миналата пролет за няма и 50 лв.И много други примери бих дала,но все пак Вие си преценяте какво Ви устройва и какво да си купите.

# 104
Този линк е за всякакви нарушения (глоби) извършени с автомобил за чужди граждани . И да  , " Plaka No ile yapılmış TPC Ceza Bildirim Bulunamadı" означава ,че нямате глоби.

Аз проверих и двата линка.  В дадения от Вас линк излиза,  че нямаме глоби,  но в линка за магистралите излезе,  че дължим 31 лири. Хубаво е,  че има възможност да се плати през линка. 

Общи условия

Активация на акаунт