На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте.Интересуваме тези които са ходили скоро можете ли да ми кажете цената на бензина.Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 391
# 392
# 393
  • София
Здравейте вчера бях в Одрин . Купих ето този препарат някой знае ли за какво се ползва
Дясното шише е за стъла с мандаринов аромат, а лявото за стъкло и метал.

# 394
  • до едно тепе
Някой беше качил снимка на опразнен буркан. На първа сраница погледна ли?
Аз качвах снимката на опразнения буркан, но не беше тахан, а лешников крем. Имаше си вътре млечни, захар и т.н. Вкусно, нооо далече от таханите. Simple Smile

# 395
  • Русе
Здравейте вчера бях в Одрин . Купих ето този препарат някой знае ли за какво се ползва
На синия е показано, а и пише, че е за стъкло(джам), метал и мебели, а на другия и на английски пише, че почиства стъкло.
Поспаланчо, а аз си мислех, че тахан беше.

# 396
  • Сливен
Скрит текст:
На синия е показано, а и пише, че е за стъкло(джам), метал и мебели, а на другия и на английски пише, че почиства стъкло.
Поспаланчо, а аз си мислех, че тахан беше.
Благодаря

Скрит текст:
Дясното шише е за стъла с мандаринов аромат, а лявото за стъкло и метал.
Благодаря

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:56 от AnMary

# 397

Днес в Турция се празнува деня на майката (Anneler Günü)
Да ви е честито! Simple Smile

# 398
Красив букет, благодаря за поздрава, а имате ли ден на baba?

# 399
[img]//cdn.bg-mamma.com/Dpgl/40a16.jpg[/img]
Помагайте,моля ви:)в петък бяхме в Одрин и мъжът ми купи от Мигрос следното нещо,за какво се използва?
Сутринта минахме границата за 20 минути:)а вечерта към 6 за 45 минути:)Общо взето по магазините беше доста пообрано откъм стока,но все пак доволно напазарувахме:)

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 16:41 от снеженце

# 400
Здравейте, искам да попитам някой купувал ли е лешников тахан, интересува ме приблизителна цена и качество.
Някой беше качил снимка на опразнен буркан. На първа сраница погледна ли?
Да, преди да попитам погледнах на първа страница и там имаше само какаово-лешникови кремове, един от които съм купувала и аз и е страхотен, но исках нещо по-чисто като състав.

# 401
  • до най-прекрасния мъж
Сусамов тахан сме купували, хубав е и не беше скъп. Към 13 лири за голям буркан. Лешниковият беше доста по-скъп, но не помня точно, над 20-25 лири. В Мигрос има, може да се види цената в сайта.

# 402
[img]//cdn.bg-mamma.com/Dpgl/40a16.jpg[/img]
Помагайте,моля ви:)в петък бяхме в Одрин и мъжът ми купи от Мигрос следното нещо,за какво се използва?
Сутринта минахме границата за 20 минути:)а вечерта към 6 за 45 минути:)Общо взето по магазините беше доста пообрано откъм стока,но все пак доволно напазарувахме:)

Снеженце, този препарат e нещо като Доместос. Пише, че е концентрат, ултра интензивен. Става за кухня и баня, в перална машина може да се полза. Това, което успявам да прочета на гърба: разрежда се, като в 15 л кофа се слага 85 мл  или 1 ч. ч  от препарата, третират се повърхностите и се изчаква 30 минути.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 18:18 от daniela.qnkova

# 403
  • Бургас / UK
Гугъл ми преведе ,че е някаква течност(препарат)  , в която предварително се накисват силно замърсени дрехи. Май не става да се ползва в пералня .

# 404
Благодаря ви:)аз се опитвах с гугъл да го преведа,ама се омотах в превода тотално:)мислех си дали не е белина,явно нещо подобно!благодаря ви още веднъж!:)

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 19:10 от снеженце

Общи условия

Активация на акаунт