Паническо разстройство - 36

• 46 499
  • 736
  •   2
Отговори
# 645
# 646
Ettyy,какво работиш.да не би да имаш някакъв стрес там

# 647
Барман съм.Но правя мъфини и сандвичи сутрин.Днес ми се гади много и постоянно ми е пресъхнала устата

# 648
  • Перник
Вземи смело 1/2,освен да се почувстваш по-добре нищо друго няма да ти стане. Спокойно Simple Smile

# 649
Аз сега навързвам нещата.
От четвъртък съм на АБ,преди това също не бях ок,покрай притесненията за детето,но да речем от петък-събота не се търпи. Сега прочетох листовката,всички странични ефекти ги имам. Възможно ли е? Пила съм го и друг път. Почвам да се обърквам вече.
Скрит текст:
ускорен пулс,пресъхване в устата,заглъхнали уши,гадене,липса на апетит. Одеве пулса ми беше 110  или апарата се шегува с мен и нещо е бъгнат,защото после показа,че имам 150 кръвно,след минута беше 110.
От няколко дни се храня минимално и то насила,снощи пак хапнах насила и започна гадене. Отделно нямам сили да стана от леглото.
Скрит текст:

# 650
Жабче, и аз мисля като neji_s. Половин ксанакс от 0,5 и ще ти олекне. Даже ако толкова се притесняваш, ако успееш раздели го и вземи 1/4. Но не виждам смисъл чак толкова малко.

# 651
Жабче, от 1 път няма да се пристрастиш към ксанакса. Спокойно! Нищо няма да ти стане от 1/2.

# 652
Аз ходих на доктор.Каза ми,че е мигрена с аура.Изписа ми Суматриптан (Имигран).Но прочетох в листовката,че не  трябва да се приемат с лекарства за обратното захващане на серотонин и селективни инхибитури.Но аз пия Серопрам.Сега пак ли трябва да ходя и да говоря с него?Да не ги пия нали?

# 653
По-добре, първо се консултирай Blush

# 654
Офф,омръзна ми хора с тая Англия.Зорлен стават нещата.Ако баща ми не беше пияница отдавна да съм се прибрала в БГ.Ама къде да ида,кажете ми?Всичкия този стрес,напрежение,гадните и мрачни англичани...Приятеля ми само той ме разбира и затова съм тук с него.Аз нищо не печеля.Работя за едни 90 паунда на седмица и само се водя ,че съм в чужбина.Писна ми отвсякъде...

# 655
Етти, да не би в България да е по-розово. Нали от този стрес сме на този хал...Макар, че аз от няколко дни си приказвам с една приятелка-и тя психоложка и от приказка- на приказка, открихме сума проблеми в детството си. Въпроса е как да ги извлачим и да ги изхвърлим. Хубаво- ще дам едни пари на някой колега, който ще ми каже, това , което вече знам. И после......

# 656
Alinnna,точно върху това размишлявам. Какво следва като откриеш причината.
И днес минах без Ксанакс,грабнах детето,качих го в колата,пообиколихме безцелно,закрепих се. Мен не ме притеснява,че бих се пристрастила,а по-скоро да не получа някакъв страничен ефект.
Etty,то пък българите щото сме много розови.
Всички са се захлупили,грабнало ги е живота,стреса,безпаричие,болести.

# 657
  • Перник
Alinnna,точно върху това размишлявам. Какво следва като откриеш причината.
И днес минах без Ксанакс,грабнах детето,качих го в колата,пообиколихме безцелно,закрепих се. Мен не ме притеснява,че бих се пристрастила,а по-скоро да не получа някакъв страничен ефект.
Etty,то пък българите щото сме много розови.
Всички са се захлупили,грабнало ги е живота,стреса,безпаричие,болести.
Жабке,той тушира гадните симптоми на ПР и страничните на АД. Няма да имаш странични , освен да те отпусне или да ти се доспи. Като си зле пийни 1/4 или 1/2 ще си ок. Аз вечв година пия по 1 от 25 мг и при нужда още 1/2 или цяло...

# 658
Момичета, малко извън темата. Някой назад сподели, че пие Липовон и отслабва и аз реших да пробвам. Отдавна мислех да започна такива хапчета, бях чела и за него, но все не решавах на какво да се спра.

Стартирах преди 6 дни. Прекарах 6 ужасни дни - и без това преди това не ми беше добре. Спя по два-три часа в денонощието, просто се будя и съм супер будна, да заспя отново ми е невъзможно. Ходя като парцал, всичко ми е като на сън, сухота и метален вкус в устата, имам буца в гърлото и ме стяга.. Нямам желание за нищо, мега изнервена - и без това си имам големи неприятности в момента. Не ми се говори с никого, крива съм, дръпната. Снощи от отчаяние взех 10 мг диазепам, който ме хвана в 3 сутринта и в 5 пак бях кукуряк.Dizzy Face Пих още едно и спах до 8, което ми е рекорда за шестте дни. Нямам никакъв апетит, днес съм хапнала няколко бобови зърна, пия много вода.

И най-хубавото - започнах на 61 кг, сега съм 62. Grinning

Който го взима, може ли да каже как е при него?

# 659
Аз вземах Липовон за близо 2 седмици свалих 4 кг. имах и аз странични ефекти, но търпях. Докато преди 2 дни едва не умрях, беше ми много лошо. Вече 2 дни не пия, но още съм със сърцебиене, замаяност, отпадналост и леко безсъние. В момента се чудя колко дни след спирането на Липовон ще отминат тези ефекти. Може би още действа защото апетита ми е подтиснат и имам голяма жажда

Общи условия

Активация на акаунт